City Steam Sauna (CS1) Derby - ΚΛΕΙΣΤΟ

City Steam Sauna (CS1) Derby - ΚΛΕΙΣΤΟ

City Steam Sauna (CS1) Derby - CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

8-9 St Marys Gate, Ντέρμπι, Ηνωμένο Βασίλειο, DE1 3JZ

αναφέρθηκαν ΚΛΕΙΣΤΟ.

Η αδελφή σάουνα του CS2 Νότινγχαμ, Το City Steam Sauna (CS1) βρίσκεται στο Ντέρμπι, την επόμενη πόλη από το Νότινγχαμ. Οι σύγχρονες, καθαρές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα μεγάλο υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και υγρό δωμάτιο εδώ.

Υπάρχει επίσης ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών και ιδιωτικά δωμάτια χαλάρωσης στον πρώτο όροφο που αξίζει να εξερευνήσετε. Δημοφιλές κατά τη διάρκεια της ημέρας με τους εργαζόμενους της πόλης και τους αγοραστές.

Είσοδος 12 £. Δεν απαιτείται χρέωση μέλους.
Τιμή City Steam Sauna (CS1) Derby - ΚΛΕΙΣΤΟ
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 33 ψηφοφορίες

M
Mick

27-Ιαν-2016

κλείσιμο;

Η σάουνα απευθύνεται στη νεότερη αγορά, γι' αυτό προειδοποιήστε εάν σας αρέσει το κρέας σας λίγο πιο παλιό και επίσης φαίνεται να κλείνει στο εγγύς μέλλον με τη σήμανση προς πώληση σε πλήρη θέα..
A
Arran

3-Apr-2015

Καλός χώρος

Πήγε εκεί την Πέμπτη 2 Απριλίου. Πλήρωσα τα χρήματά μου και γδύθηκα, πήγα στη σάουνα πρώτα όπου οι τύποι θα έμπαιναν μέσα να καθίσουν για λίγο και μετά θα έφευγαν. Ένας άντρας μπήκε μέσα στάθηκε ακριβώς μπροστά μου..... Αυτή ήταν μόνο η αρχή που πήγα στον λαβύρινθο όπου είδα έναν τύπο να παίζει με 2 παιδιά και με κάποιο τρόπο μετατράπηκε σε εμένα να διασκεδάζω με 4 παιδιά ταυτόχρονα στο μικροσκοπικός λαβύρινθος ενώ οι άνθρωποι στέκονταν εκεί. Σίγουρα θα ξαναπάω.
M
Mick

15-Mar-2015

Εντάξει για αυτούς που κυνηγούν νεότερα παιδιά

Ωραίο μέρος με αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις και τέλειο αν σας αρέσει το επάγγελμά σας νέοι, αδύνατοι και ελαφρώς κατασκηνωτές. Αλίμονο δεν είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε τον πιο ώριμο χοντρό άντρα, κάτι που είναι κρίμα καθώς πουθενά δεν φαίνεται να εξυπηρετεί πια για εμάς τους ώριμους σε ώριμους πουθενά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.