ΡΟΖ Τίφανι

ΡΟΖ Τίφανι

PINK Tiffany

Εικονίδιο τοποθεσίας

Thamel, Sathghumti, Κατμαντού, Νεπάλ

Το πρώτο καφέ μπαρ και εστιατόριο που ανήκει σε γκέι και διαχειρίζεται στο Νεπάλ. Το PINK Tiffany προσφέρει ένα πλούσιο μενού με σνακ και ποτά σε πολύ λογικές τιμές.

Το βράδυ, μπορείτε να βρείτε τοπικά μέλη της κοινότητας LGBTQI. Ένα υπέροχο μέρος για φαγητό, ποτό και νέους φίλους.

Καθημερινή: 10:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 - 22:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή ΡΟΖ Τίφανι
2.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

M
Meghna

17-Mar-2018

Ένα από τα φιλικά μπαρ για LGBTI στο Νεπάλ

Είναι το 1ο μπαρ που άνοιξε οι LGBTI και είναι κυρίως στο freak street αυτές τις μέρες και έχει κοσκινιστεί στο thamel sathghumti chowk. Διορθώστε την τοποθεσία.
J
Justin

8-Δεκ-2016

Ένα γοητευτικό μικρό καταφύγιο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Κατμαντού

Ήμουν ενθουσιασμένος που έμαθα για το πρώτο ΛΟΑΤ μπαρ/μπιστρό Pink Tiffany αφού έζησα στο Κατμαντού για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Βρήκα το μπαρ στην «Freak Street» (το παλιό στέκι των χίπηδων) ακριβώς δίπλα στην πλατεία Basantapur Durbar, και ήταν ένα γοητευτικό μικρό κρησφύγετο με δύο άνετους ορόφους σε ένα παλιό κτίριο. Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και το προσωπικό ήταν φιλικοί και η μουσική ήταν υπέροχη. Σερβίρει τοπική κουζίνα και ναργιλέ, και τα δύο καλά προετοιμασμένα. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ χαλαρή και χαλαρωτική, σαν τη γειτονιά της παλιάς συνοικίας του Κατμαντού. Δεν είναι ένα μέρος για συναναστροφές ή ξέφρενα πάρτι, αλλά σίγουρα αξίζει να κάνετε παρέα για ένα ποτό και ένα χαμόγελο!
M
Martin

11-Σεπ-2016

Τρομερή εμπειρία

Αυτό το μέρος δεν αξίζει μια επίσκεψη. Είναι πολύ μικρό, πολύ βρώμικο και μοιάζει μάλλον με σαλόνι με λίγα τραπεζάκια και καθίσματα τύπου λεωφορείου. Όταν έφτασα δεν υπήρχε κανείς εκτός από το προσωπικό που καθόταν με τους φίλους του. Δεν μπορώ να φανταστώ να παραγγείλω ένα φαγητό σε τέτοιο μέρος. Πολύ δυσεύρετο, το όνομα στο κτίριο, είναι μισοκατεστραμμένο. Το να έρθετε εδώ είναι απώλεια ενέργειας και χρόνου. Κανένας ταξιτζής στο Κατμαντού δεν γνωρίζει την οδό Freak. Δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να επισκεφθεί, αυτό το μέρος σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο. Η οικιακή σεξουαλικότητα στο Νεπάλ δεν είναι ευρέως αποδεκτή από την κοινωνία και το 99% των ομοφυλόφιλων ζει στην ντουλάπα. Δεν υπάρχει καμία προσδοκία να βρεθεί ένα μέρος όπου οι γκέι συναντιούνται ανοιχτά. Νομίζω ότι αν αυτό το μέρος πρέπει να προσελκύσει κόσμο, οι ιδιοκτήτες πρέπει οπωσδήποτε να το διακοσμήσουν και να το διατηρήσουν καθαρό. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να τοποθετήσετε κάποια ορατή πινακίδα στον χώρο.
B
Bruce

16-Μαΐου-2023

Αλλαγή Χώρου

Πιστεύω ότι ο χώρος του Freak St (Jhochhen Tol) έχει πλέον μετακομίσει στο Sathghumti στο Thamel. Πρόσφατα έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στο Sathghumti για 6 εβδομάδες, αλλά δεν παρατήρησα το PINK Tiffany κοντά. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο κοντά στο ξενοδοχείο μου θα το είχα επισκεφτεί. Θα επιστρέψω το επόμενο έτος, οπότε θα το ψάξω τότε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.