Σάουνα Η Φωτιά

Σάουνα Η Φωτιά

Sauna The Fire

Εικονίδιο τοποθεσίας

Twarda 44, Βαρσοβία, Poland, 00-831

Σήμερα: Έκπτωση έως 26 ετών έκπτωση 9ZL - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Σκοτεινή Πέμπτη- Σβήνουν τα φώτα στο χώρο! - Κάθε Πέμπτη

Η νεότερη και μεγαλύτερη σάουνα gay στη Βαρσοβία. Εδώ, θα βρείτε μια μεγάλη υγρή σάουνα με ντους ψιλής βροχής, καθώς και τη μεγαλύτερη ξηρή σάουνα με θέα στα ντους.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν λαβύρινθο με όμορφα και καθαρά σκοτεινά δωμάτια, αίθουσα καπνιστών, σαλόνι μασάζ, ένα τεράστιο μπαρ και εκπληκτικό τζάκι με τους πιο καυτούς μπάρμαν. Υπάρχουν επίσης τακτικές εβδομαδιαίες εκδηλώσεις.

Ένα ταξίδι στη Βαρσοβία δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να επισκεφθείτε το The Fire!

Δευτ.:16: 00 - 02: 00

Τρ.:16: 00 - 02: 00

Τετ.:16: 00 - 02: 00

Πέμ.:16: 00 - 02: 00

Παρ.:16: 00 - 09: 00

Σαβ.:16: 00 - 09: 00

Κυρ.:16: 00 - 02: 00

Πλησιέστερος σταθμός: Rondo ONZ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έλεγχος παλτών / ασφαλής αποθήκευση
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Massage
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Σάουνα Η Φωτιά
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 159 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
M
Merk Merk

4-Φεβ-2024

Super miejsce

Ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος. Μεγάλη προσφορά και κυρίως καλλιεργημένη, καθαρή, ευχάριστη και επαγγελματική. Καλεσμένοι και εξυπηρέτηση σε υψηλό επίπεδο, περνούσα από τη Βαρσοβία και σταμάτησα - δεν το μετανιώνω 🤭

M
Maciek Zakrzewski

11-Φεβ-2024

Η φωτιά

Ευχαριστούμε από την ομάδα The Fire.

D
Dmytryi Shimik

4-Οκτ-2023

Сауна

Η σάουνα είναι πολύ καλή, επισκέφτηκα στις 30 και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα της σάουνας, το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και εξυπηρετικό. Οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές και δίνουν σε όλους την ευκαιρία να το επισκεφτούν. Σε σύγκριση με τη Γερμανία, πέρασα υπέροχα σε αυτή τη σάουνα. Χάρη στο προσωπικό της σάουνας για την καθαριότητα, την ευπρέπεια και τη φροντίδα για τους καλεσμένους τους.

M
Maciek Zakrzewski

11-Φεβ-2024

Η φωτιά

Είμαστε ευχαριστημένοι. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ επίτευγμα, ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε αυτό το μέρος! μόνο βοηθάμε!

M
Maciek Zakrzewski

9-Σεπ-2023

Σάουνα

Μια πολύ καθαρή σάουνα που μοιάζει με κλαμπ, φιλικό προσωπικό, υπέροχη ατμόσφαιρα!!! Παγκόσμιας κλάσης και καλή μουσική!

M
Maciek Zakrzewski

11-Φεβ-2024

Η φωτιά

Ευχαριστώ! Φιλιά από την ομάδα The Fire.

B
Bart

2-Σεπ-2022

Το αγαπημένο μου μέρος. Πολλή δράση

Το αγαπημένο μου μέρος στη Βαρσοβία. Η σάουνα είναι τέλεια καθαρή και μεγάλη, με άφθονο χώρο για κρουαζιέρα. Οι αγαπημένες μου μέρες είναι η Παρασκευή και η Κυριακή. Κατά προτίμηση μετά τις 8 το βράδυ. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι περισσότεροι 30-40 ετών, αλλά και πολύ νεότεροι. Πάντα διασκεδάζω πολύ εδώ.
K
Kris

25-Mar-2022

Εξαιρετικό μέρος

Υπέροχο μέρος. Ήταν εκεί 3 φορές την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Κάθε μέρα γεμάτο σπίτι είναι πολλά τμήματα. Μου έχουν κάνει 3 φορές κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής τετράδας με 3 bodybuilders στη σάουνα ατμού. Είναι το μέρος μου, πρέπει να επισκεφτώ όταν θα έρθω στη Βαρσοβία την επόμενη φορά. Πολύ καθαρό και πολύ φιλικό προσωπικό.
M
Maxym

15-Ιαν-2020

Βαρετό μέρος

5 ώρες, 6 άτομα, πολύ βαρετό μέρος... όμορφο, αλλά βαρετό :/ για πλάκα πηγαίνω στη διαφορετική σάουνα.
A
Akay

22-Nov-2019

δεν νιώθω πολύ καλά

Λυπούμαστε, αλλά αυτό το μέρος δεν έχει κόσμο. Μιλάω με πολωνικά στη μητρόπολη και δεν τους αρέσει αυτό το μέρος. Ήμουν Σάββατο βράδυ και ήμουν 7 άτομα. Πολύ βαρετό.
a
arek

17-Nov-2019

μέρος κινδύνου

Η Sanel πρέπει να κλείσει αυτό το μέρος! Τζακούζι στον κήπο σε δημόσιο χώρο; Χθες το βράδυ κολυμπούσαν σκατά εκεί. Τι γίνεται με τις ασθένειες; Δεν υπάρχει μονάδα επεξεργασίας.
A
Alex

12-Nov-2019

Σάουνα η φωτιά

Το νερό στο τζακούζι ήταν βρώμικο, η ξηρή σάουνα σβήνει τη νύχτα επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα ... αλλά εισιτήριο στην ακτή κανονική τιμή. Πολύ γρήγορα το αλλάζω για μια άλλη σάουνα ... γκέι που ήταν στη ρεσεψιόν πολύ ωραίο, αλλά με αυτό το μέρος κάτι δεν πάει καλά.
d
danillo

10-Nov-2019

σάουνες στη Βαρσοβία

Είναι εντάξει, αλλά προτιμώ τον Παράδεισο μόνο και μόνο λόγω περισσότερων ανθρώπων, περισσότερη διασκέδαση εκεί... Αυτό είναι απλώς σωστό.
A
Allan

7-Nov-2019

Ταξίδι στη Βαρσοβία

Σάουνα Metropolis Heaven Κωδικός κόκκινο Lodi dodi Sauna the fire Sauna galla Ήμουν σε αυτά τα κλαμπ και θα τα βαθμολογήσω όπως βλέπετε. Ήταν δεύτερη φορά στη Βαρσοβία. Πολύ καλή πόλη, μόνο η Κρακοβία φαίνεται καλύτερη, αλλά δεν υπάρχει ομοφυλοφιλική ζωή εκεί.
J
Johne

3-Nov-2019

Η σάουνα είναι εντάξει, αλλά άδεια

Αυτή η σάουνα δεν είναι για δράση. Είναι μόνο για χαλάρωση:( μέση η ώρα. Σάββατο βράδυ και μόνο 5-6 άτομα:/ τρομερό. Το μέρος είναι μοντέρνο, αλλά δεν αρέσει στα πολωνικά.
B
Ben

2-Nov-2019

Κοινωνική λέσχη

Ως τουρίστας, βαριόμουν εδώ. Μοιάζει περισσότερο με ένα κοινωνικό κλαμπ όπου οι ντόπιοι συναντιούνται για να συνομιλήσουν και να πιουν μεταξύ τους. Πολύ χαμηλή αισθησιακή θερμοκρασία. Το μέρος είναι πολύ ωραίο και καθαρό, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει πολλή δράση εκεί, έτσι έφυγα για άλλο χώρο.
S
Simon

31-Οκτ-2019

Άδειο μέρος

Ήμουν εκεί 30 Οκτωβρίου ήταν 5 γκέι μόνο. Ωραίο μέρος αλλά πολύ άδειο. Ένας πολωνός γκέι με πήγε στη σάουνα του παραδείσου και εκεί ήταν γεμάτη. Απλώς δεν το καταλαβαίνω στη Βαρσοβία.
J
Jacob

21-Οκτ-2019

είναι εντάξει

Επισκέπτομαι τη Βαρσοβία το Σαββατοκύριακο. Επισκεφθείτε όλες τις σάουνες, και για μένα το πιο γεμάτο κόσμο είναι το Heaven, μετά αυτή η σάουνα και η τελευταία είναι η Galla. στον Παράδεισο ήταν γεμάτη σάουνα, στο The Fire ήταν γύρω στις 10 και στο τελευταίο μόνο ηλικιωμένοι. Και αυτά τα πρώτα είναι παρόμοια, αλλά νιώθω καλύτερα στον Παράδεισο. Με εκτίμηση Kris.
A
Ali

17-Οκτ-2019

Άνετο μέρος

Καταρχάς, να πω ότι δεν περίμενα πολλά από μια πολωνική σάουνα. Ωστόσο, πρώτον, η τοποθεσία ήταν ακριβώς στη μέση του επαγγελματικού μου προορισμού. Δεύτερον, ειλικρινά οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες. Και μαντέψτε... Είναι πραγματικά αυτό που υπάρχει μέσα. Φυσικά, δεν είναι μια τεράστια σάουνα του Λονδίνου ή της Κολωνίας με χιλιόμετρα λαβύρινθων και πλήθη συνηθισμένων ανθρώπων. Αλλά είναι cool με τον τρόπο του. Διατηρείται όσο τακτοποιημένο μπορεί να είναι ένα τέτοιο μέρος. Επιπλέον έχει όλα όσα θα έπρεπε να έχει. Σχετικά με το κοινό... Έχω πάει εκεί μόνο δύο φορές τις εργάσιμες μέρες αργά το απόγευμα. Δεν ήταν γεμάτο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι αυτός που ονειρεύεται είκοσι άντρες στη σειρά. Μια φορά διασκέδασα περιστασιακά και δεν ήμουν δυσαρεστημένη, αλλά την άλλη συνάντησα έναν κουλ τύπο. Ήταν μια τρελή και τόσο αξιοσημείωτη διασκέδαση. Απλώς το κάναμε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Δεν έχουμε μιλήσει για τα πρώτα 30 λεπτά της εντατικής δράσης. Τότε έτυχε να είναι τόσο cool άνθρωπος με btw καλά αγγλικά. Σίγουρα, δεν έχει σημασία πού συναντάς ανθρώπους σαν κι αυτόν. Όμως τον συνάντησα εκεί.
M
Mike

29-Σεπ-2019

εντάξει σάουνα, αλλά όχι εκεί

Η σάουνα είναι εντάξει, αλλά πολύ άδεια, οπότε αν ψάχνετε για διασκέδαση θα πρέπει να πάτε στον Παράδεισο (το πιο δημοφιλές) ή στο Galla (είναι εντάξει, αλλά οι ηλικιωμένοι) Εδώ δεν υπάρχει διασκέδαση, μόνο σάουνα.
J
Johan

25-Σεπ-2019

Sciema nie klub

Ελάχιστοι άνθρωποι, δυσάρεστο σέρβις, ο ιδιοκτήτης που από τον Απρίλιο γουστάρει μια φάρμα και ενημερώνει «ότι σε μια εβδομάδα θα έχει τζακούζι» και μέχρι σήμερα έχει φύγει. Μηδενική διάθεση, μηδέν κλίμα ... μερικοί ολότελα ερασιτέχνες κύριοι!
B
Bartek

22-Σεπ-2019

Παρακολουθήστε το προσωπικό σας !!!!

Μου έχουν ακόμα λεφτά από το ντουλάπι!
K
Kay

22-Σεπ-2019

Άδειο μέρος

Ήμουν εκεί μερικές φορές, αλλά πάντα άδειος. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στην παλιά σάουνα Heaven.
P
Pablo

19-Σεπ-2019

Νέα μεγαλύτερη σάουνα gay στη Βαρσοβία

Έχω πάει εκεί μερικές φορές, όταν επισκέφτηκα τη Βαρσοβία. Πολύ καλή εμπειρία - το μέρος είναι πολύ μεγάλο, καθαρό και μοντέρνο. Προσωπικό πολύ ωραίο και εξυπηρετικό :) Επίσης ζεστά παιδιά εκεί!
D
David

17-Σεπ-2019

Μέχρι στιγμής, η καλύτερη Gay Sauna στη Βαρσοβία με την καλύτερη ομάδα ποτέ !!!

Έχω πάει εκεί ήδη λίγες φορές. Κάθε φορά που το πλήρωμα είναι εξαιρετικά ευγενικό και ωραίο! Ο χώρος είναι εξαιρετικά καθαρός - gr8 δουλειά!!! Αυτό είναι σίγουρα Value for Money :-) Την επόμενη φορά στη Βαρσοβία, θα ξεκινήσω τη βραδιά μου με το Fire!!!
P
Paweł

14-Σεπ-2019

Η καλύτερη σάουνα στην Ανατολική Ευρώπη

Μοντέρνος, ευρύχωρος και πολύ καθαρός χώρος. Ένα μέρος όπου υπάρχει πάντα μια καλή ατμόσφαιρα. Προτείνω.
S
Slawek

12-Σεπ-2019

Πολύ ωραία σάουνα

Είναι νέα και η μεγαλύτερη σάουνα στη Βαρσοβία. Πολύ ωραίοι άνθρωποι και προσωπικό, πολύ καθαρό και καλό μέρος για να διασκεδάσετε. Σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το μέρος.
S
S

8-Σεπ-2019

Οι καλύτερες εγκαταστάσεις

Χαίρομαι που επιτέλους υπάρχει σάουνα στη Βαρσοβία, όπως και στη δυτική Ευρώπη. Ευρύχωρο, καθαρό και μοντέρνο. Μια καμπίνα με στρώμα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί. Πάντα μου έλειπε αυτό στα λουτρά της Βαρσοβίας. Μόνο μέρη για διασκέδαση. :-) Λογικές τιμές στο μπαρ. Είναι ακόμα το νέο μέρος, και ελπίζω ότι περισσότεροι άνθρωποι θα το μάθουν και θα έρθουν εκεί.
D
Dawid

20-Aug-2019

Άδειο μέρος χωρίς πελάτες

Πήγα δύο φορές. Κανείς εκεί. Υποθέτω ότι όλοι επισκέπτονται ακόμα την άλλη σάουνα. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι άδειο όλη την ημέρα μπήκαν μόνο 5 καλεσμένοι.
S
Sam

17-Aug-2019

Καλές δυνατότητες, αλλά έλλειψη πλήθους

Η είσοδος ήταν μόνο 16 ζλότι, επομένως ήταν αρκετά φθηνή. Ωστόσο, υπήρχαν μόνο 5 παιδιά εκεί την Παρασκευή το απόγευμα. Είναι καθαρό, μοντέρνο και καλά συντηρημένο, αλλά η πελατεία δεν ήταν ελκυστική για μένα, καθώς όλοι ήταν αδύνατοι τύποι στα είκοσί τους, οπότε ήπια μόνο ένα ποτό και έφυγα από το μέρος.
P
P

6-Aug-2019

Καθαρό και ευρύχωρο, αλλά όχι κατάλληλο για το σκοπό.

Μετά από μερικές επισκέψεις, μπορώ τώρα να πω ότι αυτό το μέρος δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Υπερβολικά μεγάλο για τον αριθμό των επισκεπτών, πολύ φωτεινό και χωρίς καμία δυνατότητα που μπορεί να εμπνεύσει το σεξ (δηλαδή σκοτεινά δωμάτια). Στην καλύτερη περίπτωση, έχω δει 5 άτομα εκεί μέσα, και όλοι δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο να κάνουν ντους παρά να διασκεδάσουν, και εννοώ ακόμη και χωρίς εμένα! Όταν τελικά κάτι πρόκειται να συμβεί, θα έχετε την καθαρίστρια να αποφασίσει ότι είναι ώρα να σκουπίσει το πάτωμα και οι ντροπαλοί Πολωνοί θα φύγουν… για άλλο ένα ντους. Θα συνιστούσα αυτό το μέρος εάν θέλετε να χαλαρώσετε και να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις σάουνας (χωρίς πισίνα ή τζακούζι), αλλά αν θέλετε να διασκεδάσετε, δοκιμάστε κάπου αλλού, αυτό το μέρος είναι χάσιμο χρόνου και μπορεί να είναι ακόμη και απογοητευτικό για τη συμπεριφορά και την προσοχή συμπεριφορές που εμφανίζονται...
J
Johan

1-Aug-2019

μεσαία σάουνα

Δεν είναι πολύ μεγάλο μέρος, όπως γράφουν στο διαδίκτυο. Τοποθετήστε μοντέρνο και ωραίο, αλλά χωρίς κόσμο. Για μένα η σάουνα του παραδείσου εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στη Βαρσοβία
R
Raoul

31-Ιουλ-2019

Απογοητευτικός

Το μέρος είναι πολύ απογοητευτικό. Οι Πολωνοί άνδρες δεν ήταν πολύ φιλικοί με τους τουρίστες. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις για να χαλαρώσετε με έναν άντρα. Μικρές καμπίνες όπου μόνο μπορείς να σταθείς. Ξαπλώστε δεν γίνεται.
J
Jacob

4-Ιουλ-2019

Παρακολουθήστε για το προσωπικό στο ερμάριο!

Κάποιος μου έκλεψε τα λεφτά εκεί! Πάρτε το από το ντουλάπι. Προσέξτε αυτό το μέρος. Η σάουνα είναι εντάξει, όχι πολλοί άνθρωποι, αλλά κάποιος έχει ένα άλλο κλειδί για ντουλάπι μου. Δεν είναι εντάξει αν κάποιος το ανοίξει όταν βρίσκομαι σε διαφορετικό μέρος της σάουνας.
B
B

23-Ιουν-2019

Ένα ωραίο μέρος για επίσκεψη

Εντάξει, πήγα εκεί σήμερα (23 Ιουνίου 2019) μια Κυριακή στις 1:2. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να σχολιάσω το πλήθος γιατί δεν υπήρχε. Ωστόσο, μπορώ να μιλήσω για το υπόλοιπο μέρος. Πρώτα απ 'όλα, είναι ευρύχωρο, αλλά όχι απίστευτα τεράστιο όπως πίστευα. Η σάουνα δεν "παραβλέπει" τα ντους (κάνοντάς την να ακούγεται σαν μια διώροφη κατάσταση), αλλά είναι τοποθετημένη η μία απέναντι από την άλλη. Επίσης, το χαμάμ είναι μεγάλο, αλλά όχι τεράστιο. Τέλος, ο «λαβύρινθος» των σκοτεινών δωματίων και των χώρων παιχνιδιού δεν είναι τόσο μεγάλος ούτε και τόσο περίπλοκος. Το μέρος είναι πιθανώς λίγο μεγαλύτερο από το Heaven Sauna, αλλά όχι το τεράστιο μέρος που περίμενα. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά φιλικό. Είχαμε μια διασκεδαστική συζήτηση (όπως είπα ήταν πολύ λίγοι οι άνθρωποι εκεί και έτσι είχαν χρόνο να μιλήσουν). Το μέρος ήταν πεντακάθαρο. Τέλος, η τιμή ήταν λογική - ήταν μισή τιμή λόγω μιας προσφοράς που έκαναν (πριν από τις 3:XNUMX μισή τιμή), αλλά η τιμή είναι περίπου η ίδια με την Heaven. Συνολικά, θα επισκεπτόμουν ξανά αυτό το μέρος.
M
Michal

9-Ιουν-2019

Σάουνα ευρωπαϊκού επιπέδου στην καρδιά της Βαρσοβίας!

Η νεότερη και μεγαλύτερη gay σάουνα στη Βαρσοβία! Θα εκπλαγείτε από την εσωτερική διακόσμηση και την καθαριότητα. Το μπαρ είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και υπάρχουν δύο μεγάλες σάουνες (στεγνή και ατμού) καθώς και πολλά σκοτεινά δωμάτια καλά κατανεμημένα στο λαβύρινθο. Σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το μέρος. Σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά και έφυγα από τον χώρο έκπληκτος!
J
Jacob

20-Ιουν-2019

Μη φιλικό προσωπικό

Η σάουνα είναι εντάξει, αλλά όχι πολλοί γκέι και πολύ αλαζονικό και εχθρικό προσωπικό. Τα ντους είναι ανοιχτά και το νερό πέφτει πολύ αργά. Δεν υπάρχει ατμόσφαιρα όπως στις σάουνες ather
J
Jerry

1-Μαΐου-2019

Νέα μεγάλη σάουνα στη Βαρσοβία

Καθαρή, μοντέρνα μεγάλη σάουνα με ενδιαφέρον εσωτερικό και λαβύρινθο με καμπίνες.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.