Σάουνα της πόλης Galileo

Σάουνα της πόλης Galileo

Galileo City Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπλοκ Ο7, Σπίτι #20, Mannheim, Germany, 68161

Δημοφιλής γκέι σάουνα σε 3 ορόφους στο Mannheim, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι εγκαταστάσεις στο Galileo περιλαμβάνουν λαβύρινθο, ατμόλουτρο, ιδιωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο, χώρο ντους, ανοιχτή βεράντα, καφέ μπαρ, υπηρεσία μασάζ και πολλά άλλα. Ανοιχτό καθημερινά (χωρίς διακοπή το σαββατοκύριακο)

Δευτ.:15: 00 - 23: 00

Τρ.:15: 00 - 23: 00

Τετ.:15: 00 - 23: 00

Πέμ.:15: 00 - 23: 00

Παρ.:15: 00 - 00: 00

Σαβ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Κυρ.:00: 00 - 23: 00

Πλησιέστερος σταθμός: Hauptbahnhof

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Massage
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή Σάουνα της πόλης Galileo
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 40 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

G
Gerald Hey

9-Ιαν-2024

Du kommst als Gast und gehst als Freund

Μετά από μια καλή 10ετία, σίγουρα θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως τακτικός καλεσμένος. Εκτιμώ τη ζεστή ατμόσφαιρα της σάουνας Galileo. Έρχεσαι ως καλεσμένος και από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι είσαι με φίλους. Η υπηρεσία είναι πάντα φιλική και είναι πάντα ανοιχτή σε μια γρήγορη συνομιλία. Αν θέλετε λίγη γαλήνη και ησυχία, μπορείτε να αποσυρθείτε ανενόχλητοι σε μία από τις πολλές επιλογές καθισμάτων. Η ίδια η σάουνα, η οποία εκτείνεται σε 3 ορόφους, έχει όλα όσα επιθυμεί μια γκέι καρδιά. Το σαλόνι καπνιζόντων με το μπαλκόνι ή το μεγάλο πράσινο εξωτερικό μπαλκόνι σας προσκαλούν να χαλαρώσετε. Για ένα διάλειμμα ενδιάμεσα, μπορείτε να ξεδιψάσετε στο χώρο του catering, να κάνετε ωραίες συζητήσεις, να φάτε κάτι ή απλά να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα περιοδικό. Οι ίδιοι οι καλεσμένοι είναι ένα μείγμα από νέους, από 18 έως μέση ηλικία έως ευγενείς συνταξιούχους. Δεν γίνονται διακρίσεις, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Στο 1ο και στο 2ο υπόγειο όλα έχουν να κάνουν με την ψυχική και ερωτική ευεξία. Είτε για εφίδρωση στη στεγνή σάουνα, είτε για ελαφρώς πιο υγρή απόλαυση στον ατμό με τα χαμηλά φώτα και τον λαβύρινθο με τις γωνίες και τις τρύπες του, έως και 2 σφεντόνες, τις ατομικές καμπίνες με καθρέφτες, τηλεοράσεις ή/και γκόλρυτρυπες ή τον κινηματογράφο. Εδώ κάθε άντρας θα βρει το κατάλληλο μέρος για διασκέδαση και όχι μόνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια από τις πολυθρόνες ή τις ξαπλώστρες με μια ενδιαφέρουσα θέα στη γωνία του ντους. Άξιο αναφοράς είναι και το διήμερο της εβδομάδας όπου υπάρχει μασέρ στο σπίτι που δουλεύει τα κουρασμένα κόκαλα και τις αρθρώσεις σας με πολύ καλές ικανότητες στο ζύμωμα. (με χρέωση!) Σίγουρα αξίζει τον κόπο. Όλο το προσωπικό σέρβις, μερικοί από τους οποίους ασχολούνται με τη σάουνα από τότε που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, ενεργεί πάντα επαγγελματικά. Η ομάδα είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Και το παρατηρείς ως καλεσμένος. Κάθε υπάλληλος σέρβις κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να εξασφαλίσει ότι οι «άντρες» αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και άνετοι ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Εν ολίγοις, αν θέλετε να ζήσετε ένα χαλαρωτικό απόγευμα ή ένα πολύ μεγάλο Σαββατοκύριακο με υπέροχα αφεψήματα, το Galileo είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Σύμφωνα με το μότο: Έρχεσαι ως ξένος, φεύγεις ως φίλος. Ελπίζω και εύχομαι πολλά ακόμα ξεκούραστα χρόνια ανακαίνισης. + Εγχύματα για αρκετές ημέρες + Μασέρ για 2 ημέρες στο σπίτι (με χρέωση! Φροντίστε να κλείσετε ραντεβού με το σέρβις, καθώς όλα τα ραντεβού εξαντλούνται γρήγορα) + Ποτά σε δίκαιες τιμές + Ντουλάπια φόρτισης για κινητά + Πλύσιμο εγκαταστάσεις διαθέσιμες στο υπόγειο + 2 ιμάντες, μονές καμπίνες με GH / μερικές με καθρέφτη και τηλεόραση (απαιτούνται παντόφλες (διαθέσιμες για ενοικίαση 2.50€ ή φέρτε τις δικές σας!)

B
Baran Alper

8-Apr-2024

Gelmek istiyorum

Θέλω να έρθω, δεν μιλάω ξένη γλώσσα.

A
ALEXANDER S

20-Nov-2023

η αγαπημένη μου σάουνα στην πόλη.

Αυτή είναι πραγματικά μια καλή σάουνα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχουν άντρες όλων των ενήλικων ηλικιών, σωματότυπου, εθνικοτήτων, χρώματος δέρματος, μαλλιών και στυλ, με έμφαση σε περίπου 50, αδύνατους λευκούς άνδρες με ετεροφάνεια. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να δείτε πολλούς άντρες τα βράδια. Η περισσότερη δράση είναι στη σάουνα ατμού. Στη φινλανδική σάουνα, μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε αστεία. Στις χαμηλότερες περιοχές, θα βρείτε έναν λαβύρινθο και πολλές ταινίες για ενήλικες σε ιδιωτικό δωμάτιο και σε δημόσιο διάδρομο. Πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Δυστυχώς, αφαίρεσαν τον δωρεάν υπολογιστή με δωρεάν internet, αλλά σήμερα ο καθένας έχει το δικό του smartphone ούτως ή άλλως. Μου αρέσει πολύ το μέρος.

A
Anonymous

5-Ιαν-2018

Η Κυριακή είναι Funday

Ζω στη Γερμανία και επισκέπτομαι το Galileo μία φορά το μήνα περίπου. Συνιστώ να πηγαίνετε τα απογεύματα της Κυριακής όταν ο τόπος είναι γεμάτος με κάποιον για να καλύψει τα γούστα του καθενός. Το προσωπικό είναι πάντα φιλικό και το πλήθος είναι γενικά ωραίο.
U
Ukrainian

1-Δεκ-2017

Μεγάλη εμπειρία

Ήμουν εδώ με τον φίλο μου αυτό το καλοκαίρι. Ωραίο μέρος με πολλές εγκαταστάσεις και πράγματα να κάνετε. Υπήρχαν πολλοί τύποι διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας, σχήματος σώματος και ούτω καθεξής, οπότε πιθανότατα μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό, απαντούσε πάντα στα email μου και βοήθησε πολύ. Χαιρετισμούς από την Ουκρανία :)
D
Dude

18-Δεκ-2016

Υπέροχη εμπειρία

Ήμουν εκεί την Κυριακή το πρωί στις 2 το πρωί, και υπήρχε ακόμα αρκετή δράση και ειδικά παιδιά όλων των ηλικιών! Μου άρεσε πραγματικά η διαμονή μου εκεί. Η ίδια η εγκατάσταση είναι εντάξει, δεν είναι η πιο σύγχρονη που έχω δει ποτέ, αλλά καθαρή, καλά διατηρημένη και λειτουργική. Θα επιστρέψει εάν βρεθείτε ξανά στην περιοχή.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία