Ανδρικό Spa & Sauna Achilleus

Ανδρικό Spa & Sauna Achilleus

Achilleus Men's Spa & Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

Färberstraße 21A, Νυρεμβέργη, Germany

Το Achilleus Men's Spa & Sauna, το οποίο άνοιξε το 2015, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία συνάντησης ομοφυλόφιλων στη Νυρεμβέργη, προσελκύοντας άνδρες όλων των ηλικιών και τύπων.

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αυτή η τεράστια σάουνα (1,000 m² +) έχει χωρητικότητα 100 ατόμων με πολύ καθαρές, καλά συντηρημένες εγκαταστάσεις σε τρεις ορόφους.

Οι παροχές περιλαμβάνουν φινλανδική σάουνα, υδρομασάζ, μεγάλο ατμόλουτρο, μεγάλη κρουαζιέρα, αποκλειστικές καμπίνες προς ενοικίαση, κανονικές καμπίνες δωρεάν, σολάριουμ, αίθουσα βίντεο, μασάζ, στον κήπο στον τελευταίο όροφο, δωρεάν πρόσβαση στο internet.

Καθημερινή: 13:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: Σάββατο 13:00 - Κυρ 00:00 ασταμάτητα

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
δωρεάν WiFi
Massage
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή Ανδρικό Spa & Sauna Achilleus
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 41 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

K
Kaiser

19-Ιουν-2022

Εξαιρετικό μέρος

Επισκέφτηκε μια Κυριακή τον Ιούνιο του 2022. Πολύς κόσμος και αρκετά άγρια ​​δράση στα sling rooms. Καλό μείγμα ηλικιών και άφθονη δράση. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Σίγουρα θα ξαναπάω.
L
Lucas

29-Ιαν-2019

Καλύτερα από τίποτα σε αυτήν την περιοχή - Ακριβά

Δεύτερη φορά που επισκέφτηκα αυτή τη σάουνα και κακή τύχη... ήταν Bi-Day. Δεν θα ξαναπήγαινα αυτή τη μέρα ξανά. Υπήρξαν 3 - 4 ζευγάρια που το χρησιμοποιούσαν περισσότερο σαν Swinger-Club και τα περισσότερα από τα παιδιά εκεί ήταν κυρίως ετερογενείς που θέλουν να δουν το Show που δίνουν τα ζευγάρια (κυρίως Νέοι Άραβες). Ως ομοφυλόφιλος δεν αισθάνομαι πολύ άνετα και δεν υπήρχε πλάκα για μένα στο τέλος. Κακή σχέση ποιότητας/τιμής ειδικά σε αυτήν τη Θεματική Ημέρα. Πρέπει να πω ότι γνωρίζω πολλές gay-σάουνες σε ολόκληρη την Ευρώπη και η τιμή είναι πολύ υψηλή. Είσοδος 20 ευρώ, παντόφλες επιπλέον και τα ποτά επίσης δεν είναι καθόλου φθηνά. Στο τέλος πλήρωσα 36 ευρώ (3 ποτά)... πολλά χρήματα! Στη Φρανκφούρτη, για παράδειγμα, πληρώνετε 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένων. Παντόφλες, προφυλακτικά, λιπαντικά, φθηνότερα ποτά κ.λπ. και η σάουνα είναι το ίδιο καθαρή με περισσότερο χώρο και εγκαταστάσεις.
T
Tobias

17-Δεκ-2018

Tolle Sauna ....

Η σάουνα του Αχιλλέα είναι μια υπέροχη, καθαρή και νέα εγκατάσταση. Οι Παρασκευές είναι η γιορτή των νέων, που μου αρέσει πολύ. Απλά περάστε. ;-)
S
Steven

11-Δεκ-2018

Ουάουοου ......

Ομορφη. ΚΑΘΑΡΗ. Καλό προσωπικό και ντόπιοι. Όλα όσα Χρειάζομαι. Σε ευχαριστώ που είσαι!
W
Wolfgang

6-Δεκ-2018

Η καλύτερη σάουνα στη Νότια Γερμανία

Στη μέση του κέντρου της πόλης, κοντά στη συνοικία των κόκκινων φαναριών και κοντά στο μετρό. Η σάουνα είναι πολύ καθαρή και τα πράγματα (με μια γυναίκα αφεντικό) είναι ωραία και φιλικά. Επίσκεψη ηλικίας από 18 έως 80 ετών. Καθημερινές προσφορές και ειδικές. Μου αρέσει να είμαι εκεί.
G
Gustav

17-Aug-2018

Όχι το καλύτερο Club

Γεια σας, ήμουν την περασμένη εβδομάδα στο thus Club. Είναι καθαρό αλλά τόσο ακριβό. Ένα ποτό nonalc 5 ευρώ. Νομίζω ότι οι υψηλές τιμές είναι ο λόγος που το Club είναι τόσο άδειο. Και τα παιδιά είναι +50. Όχι και τόσο καλό. Καλύτερα να πας σε κάποιο άλλο και Better Club.
M
Maciej

2-Ιουν-2018

Το αγαπημένο μου μέχρι τώρα

Ήμουν εκεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στη γκέι σάουνα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτήν. Ήταν εξαιρετικά καθαρό και διάταξη σχάρας. Το πλήθος ήταν ωραίο, αν και οι ντόπιοι δεν ήταν πολύ ομιλητικοί. Το μέρος δεν ήταν γεμάτο. Ο τύπος που δούλευε εκεί ήταν υπέροχος και με ρώτησε πώς τα πήγαινα. Μπορούσα να νιώσω ότι του αρέσει η δουλειά του και νοιάζεται για τον τόπο και τους ανθρώπους. Το τζακούζι ήταν τέλειο! Ατμόλουτρο μου άρεσε πολύ. Ένα από τα καλύτερα πραγματικά. Είχε επίσης ένα σκοτεινό σημείο για να παίξουν οι άνθρωποι. Εκεί έγινε κάποια ενέργεια. Η ξηρή σάουνα μου άρεσε επίσης πολύ. Όσον αφορά τον σκοτεινό θάλαμο, δεν ήταν τόσο μεγάλος, αλλά είχε όλα όσα χρειάζεστε. Δωρεάν ιδιωτικές καμπίνες με χαρτί και λιπαντικό. Κινηματογράφος με κρεβάτι όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Τα Gloryholes πήγαιναν σχεδόν πάντα. Το δωμάτιο με το τραχύ μέρος δεν λήφθηκε καθόλου. Το μόνο τεράστιο μείον είναι η τιμή. Πιστεύω ότι για τη Γερμανία η τιμή είναι εντάξει, αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη είναι πολύ υπερτιμημένη και οι άνθρωποι σκέφτονται αν πρέπει να μπουν μέσα. Αξίζει να στεγνώσει για μια φορά τουλάχιστον αν ο προϋπολογισμός σας δεν βλάπτει πολύ.
K
Kris

13-Mar-2017

Υπέροχη σάουνα

Αυτή η σάουνα βρίσκεται στο κέντρο του κέντρου της παλιάς πόλης, κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι όμορφα διακοσμημένο, καθαρό και πολύ υγιεινό. Η φινλανδική σάουνα είναι πολύ ευρύχωρη και το μεγάλο ατμόλουτρο διαθέτει υπέροχα ντους τοίχου για να σας δροσίζει. Το προσωπικό του μπαρ είναι εξαιρετικά φιλικό και καθαρίζει την άλλη περιοχή τακτικά, ώστε να έχετε πάντα μια καθαρή εντύπωση. Οι βροχοπτώσεις είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το κοινό είναι πολύ διαφορετικό από νέους έως μεγάλους.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.