Apollo City Sauna - Βιέννη

Apollo City Sauna - Βιέννη

Apollo City Sauna - Wien

Εικονίδιο τοποθεσίας

Wimbergergasse 34, Βιέννη, Austria, 1070

Η κορυφαία gay σάουνα της Βιέννης που λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια.

Το Apollo City Sauna προσελκύει κυρίως αρκούδες, κρεοπωλεία, ώριμους άνδρες και τους θαυμαστές τους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν φινλανδική σάουνα, μπαρ & σαλόνι, πισίνα, ιδιωτικές καμπίνες και κρουαζιέρες.

Καθημερινή: 14:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 14:00 - 02:00

Πλησιέστερος σταθμός: U6: Stadthalle, Burggasse

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Πισίνα
Τιμή Apollo City Sauna - Βιέννη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 95 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

A
Aivars

23-Φεβ-2023

Hugo Jakobson

Η μοναδική gay σάουνα στη Βιέννη με μια μέρα σαββατοκύριακου bisexual freundly και μια bisexual ταινία για παρακολούθηση, επίσης️ Οι μπάρμαν διατηρούν πάντα τη διάθεση για όλους πολύ θετική. Λίγο μοντέρνο, αλλά σε κάθε περίπτωση μοιάζει σαν το HomeRecommend
R
Ron

7-Μαΐου-2022

Μικρή οικογενειακή σάουνα όπως μου είπε ένας άλλος επισκέπτης

Περίμενα μια μεγάλη σάουνα με πολλές σάουνες ζεστού αέρα και ατμού, αλλά μόλις πήρα μία από αυτές. Η πισίνα είναι κρύα, και υπήρχαν μόνο λίγα άτομα εκεί. Έμοιαζαν να είναι πάντα εκεί, για ποτό. Και ήταν κιόλας ντυμένοι. Περιμένοντας την προσευχή τους. Επομένως, μην πάτε εκεί αν περιμένετε κάτι άλλο!
E
Edu

30-Aug-2019

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω το ταξίδι μου στη Βιέννη.

Πραγματικά με έκαναν να νιώσω μέλος μιας οικογένειας. Οι ιδιοκτήτες ήταν πολύ φιλικοί και με σεβασμό. Γρήγορα συμμετείχε σε μια συνομιλία με τους ανθρώπους γύρω από το μπαρ. Μου έδωσαν πολύ καλές πληροφορίες για το πού να πάω και τα πράγματα που πρέπει να κάνω στη Βιέννη έξω από την πεπατημένη πίστα. Θα μπορούσα να πω ότι η σάουνα είναι παλιά, αλλά είναι καλά διατηρημένη και καθαρή. Η μυρωδιά είναι επίσης καλή. Μια πολύ φιλόξενη σάουνα. Ιδανικό για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, να συζητήσετε, να διασκεδάσετε κ.λπ.
D
David

1-Μαΐου-2019

Nice!

Πήγε Πέμπτη βράδυ. Ήμουν κυριολεκτικά ο μόνος τύπος εκεί για λίγο. Είναι μια ωραία σάουνα, μακάρι να ήταν πιο απασχολημένη. Όπως και στην υπόλοιπη Βιέννη, το κάπνισμα είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα και εδώ.
D
Dawid

30-Δεκ-2018

Το καλύτερο

Πραγματικά φιλική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Ιδιοκτήτες πίσω από το μπαρ, φλύαροι και φιλικοί θαμώνες. Ρίξτε μια ματιά στο μπαρ... πιείτε μια μπύρα και ένα γέλιο κατευθυνόμενοι στο ατμόλουτρο για λίγη διασκέδαση ανάμεσα στις μπύρες. Επισκέφθηκε πολλές φορές τέλος Δεκεμβρίου. Δώστε μια ευκαιρία. Καλό μέρος με ζωντανό πλήθος. Παίξτε οπουδήποτε είναι ωραίο ;)
H
Hoogie

9-Nov-2018

Ωραίες εγκαταστάσεις καθαρό φιλικό

Φιλόξενο και φιλικό προσωπικό, ωραία σάουνα καθαρή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη μέρα σας για να πάτε, καθώς μπορεί να είναι αρκετά άδεια ορισμένες ημέρες. Επί του παρόντος, η Τρίτη είναι το πολυάσχολο απόγευμα της ημέρας, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη για βαρύτερους τύπους
O
Olaf

6-Μαΐου-2018

άριστη

Πολύ ωραία σάουνα με πολλές αντρικές αρκούδες. Πέρασα πολύ όμορφα και χαλαρά σέξι με έναν από αυτούς. Θα είμαι πίσω σύντομα.
C
Chris

19-Δεκ-2015

Καυτές αρκούδες

Επισκέφθηκα αυτό το μέρος την περασμένη εβδομάδα μικρή σάουνα, καθαρή, δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς μπαμπάδες και αρκούδες σε μια σάουνα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.