Σημείο χορού αγάπης

Σημείο χορού αγάπης

Δημοφιλής λέσχη χορού Σαββατοκύριακου.

Love Dance Point

Εικονίδιο τοποθεσίας

Cumhuriyet Caddesi 349/1, Harbiye, Sisli, Κωνσταντινούπολη, Turkey

Δημοφιλές γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Σαββατοκύριακου και ένα ίδρυμα στη σκηνή gay gay της Κωνσταντινούπολης για πάνω από μια δεκαετία

Το Love Dance Point διαθέτει υπέροχους DJ, οικιακές βασίλισσες και μερικούς από τους πιο καυτούς ανδρικούς χορευτές στην πόλη. Τακτικά θεματικά πάρτι τα βράδια της Παρασκευής.

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 23:30 - 05.00:XNUMX

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
GoGo Show
Μουσική
Τιμή Σημείο χορού αγάπης
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 31 ψηφοφορίες

M
Moe

6-Οκτ-2018

Δεν προτείνω

Πήγαμε εκεί - 5 παιδιά που απολαμβάναμε, μετά ήρθε η ασφάλεια και μας είπε ότι έπρεπε να φύγουμε, αλλά ο φίλος μου είδε έναν τύπο να του δίνει λίγα χρήματα και να δείχνει το δάχτυλό του προς το μέρος μας. Τι ασέβεια προς τους πελάτες, χωρίς καν να μας ελέγξουν ή να μας ρωτήσουν. Κρίμα να σου φέρονται έτσι. Δεν συνιστώ αυτό το μέρος σε κανέναν.
A
Alain

11-Mar-2018

Πολύ μικρό

Το μέρος είναι πολύ μικρό και είναι πραγματικά γεμάτο. Πήγα μόνος μου και διασκέδασα, πλήρωσα 45 λίτρα για να μπω και τα ποτά ήταν πολύ ακριβά σε σύγκριση με άλλα κλαμπ στην Ευρώπη. Πλήρωσα 40 λίτρα για ένα rebul με βότκα. Έφυγα νωρίς γιατί ήταν τόσο γεμάτο που δεν μπορούσα καν να κουνηθώ. Περίπου 30 λεπτά για να παραγγείλετε ένα ποτό και 20 για να μπορέσετε να φτάσετε στην τουαλέτα. Με μια μόνο πόρτα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μια φωτιά ή ένας τρομοκράτης και όλοι αυτοί οι άνθρωποι παγιδεύονται εκεί μέσα, ω και ας μην αναφέρουμε ότι κάθε άτομο εκεί μέσα καπνίζει σαν καμινάδα. Και πάλι θα διασκεδάσετε αλλά σίγουρα θα πιείτε πολύ πολύ αλκοόλ για να χαλαρώσετε.
a
a

16-Φεβ-2018

σκοτεινό δωμάτιο

υπάρχει και σκοτεινός θάλαμος; μπορείς να εξηγήσεις περισσότερα plz
W
Wilson

26-Ιαν-2016

Απορρίπτεται

Μην πηγαίνετε εάν είστε μοναχικός τουρίστας, καθώς είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπουν τους μη λευκούς επισκέπτες. Μπορεί επίσης να πάτε στο Tek Yon ή στο SuperFabric που βρίσκονται κοντά. Μου απέρριψαν την είσοδο χωρίς λόγο, ίσως επειδή ήμουν Ασιάτης. Ο αγενής ψεύτικος λέει απλά κανένα πρόγραμμα. Πραγματικά κατέστρεψε την τελευταία μου νύχτα στην Κωνσταντινούπολη.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία