LMC Vienna - HARD ON

LMC Vienna - HARD ON

LMC Vienna - HARD ON

Εικονίδιο τοποθεσίας

Hamburgerstrasse 4, Βιέννη, Austria, 1050

Αύριο: Δύο για ένα ποτό - Κάθε Παρασκευή
Πλήρης γκέι κρουαζιέρας κρουαζιέρας για άνδρες δέρματος / φετίχ με παιδική χαρά για ανεμπόδιστη διασκέδαση τα σαββατοκύριακα. Απαιτείται συνδρομή.

Μέρος του LMC Vienna (Κοινότητα Δερμάτινων & Μοτοσυκλετών), το LMC φιλοξενεί τακτικές θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις - ελέγξτε τον ιστότοπο της LMC για λεπτομέρειες και ενδυματολογικούς κώδικες.

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάββατο 23:00 - 04:00 Κυρ 19:00 - 00:00

Πλησιέστερος σταθμός: U: Kettenbrückengasse

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή LMC Vienna - HARD ON
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 48 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

M
Mario Rossi

14-Apr-2024

Να μην πάει

Για να το αποφύγουν, πιστεύουν ότι είναι οι κύριοι της βιεννέζικης γκέι ζωής, αλλά όχι, υπάρχουν πολλά πράγματα στη Βιέννη, όχι σε αυτό το κλαμπ.

19-Φεβ-2024

Zu Teuer und kaum Gäste

Είσοδος συν 2 μικρές μπύρες για σχεδόν 20 EUR. Αυτή είναι μια πολύ καλή ανακοίνωση για ένα υπόγειο κλαμπ φετίχ που διευθύνεται από εθελοντές έξω από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες φετίχ όπως το Βερολίνο. Κανένα πρόβλημα αν υπήρχε ένα ελκυστικό κοινό. Αλλά αυτό δεν ήταν έτσι, γιατί παρά τη «Βραδιά Φετίχ» η πλειοψηφία των καλεσμένων ήταν με ρούχα γραφείου και κάθε άλλο παρά ελκυστικό. Για μένα το χειρότερο κλαμπ φετίχ στις γερμανόφωνες χώρες.

D
David

8-Apr-2019

Καλο και κακο

Πήγε σε ένα πάρτι Naked XXL την Κυριακή το βράδυ. Ο χώρος ήταν γεμάτος. Όλοι έπαιζαν. Δράση παντού. Καταπληκτικό από αυτή την άποψη. Ωστόσο, ο χώρος του μπαρ είναι τόσο ομιχλώδης από τον καπνό του τσιγάρου. Ήταν τόσο άσχημα κάποια στιγμή που πνιγόμουν και τα μάτια μου έκαιγαν. Είναι τόσο κρίμα που ένα κατά τα άλλα καταπληκτικό κλαμπ καταστρέφεται επειδή δεν έχει καθορισμένο και αεριζόμενο δωμάτιο καπνιστών (έχουν ένα δωμάτιο καπνιστών νομίζω, αλλά όλοι καπνίζουν παντού). Δυστυχώς, δεν θα επιστρέψω ποτέ εξαιτίας αυτού -- τι κρίμα!
E
Eddy

15-Οκτ-2018

Ένα πολύ ζεστό μέρος

Πήγε εκεί την Κυριακή το βράδυ και ήταν υπέροχο. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και φιλόξενο. Καλή τοποθεσία με πολύ ωραίο άνθρωπο. Είναι ένα φανταστικό μέρος για να επισκεφθείτε στη Βιέννη αν θέλετε να κάνετε κάποια δράση.
N
Number13

14-Ιουλ-2018

Είχα μεγάλες ελπίδες

Πήγε την Παρασκευή. Ήταν εντάξει. Διασκέδασα αλλά είναι ένα κλαμπ όπου τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, τόσο δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον. Προσωπικό πολύ ωραίο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.