Emerald Green Mens Club

Emerald Green Mens Club

Emerald Green Mens Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

9/64 Moo 2, Chaweng, Κο Σαμούι, Thailand, 84320

Το βραβευμένο, μόνο για άνδρες Emerald Green Mens Club προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας γκέι μασάζ, απολέπιση σώματος, περιποιήσεις προσώπου, πακέτα σπα και πολλά άλλα, από επαγγελματίες, πιστοποιημένους άνδρες μασέρ Ταϊλάνδης σε ένα φιλικό σπα που ανήκει/διαχειρίζεται στη Νέα Ζηλανδία. Άδεια Spa της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης».

Ανοιχτό καθημερινά (κλειστό κάθε Τρίτη), πεντακάθαρο και κλιματιζόμενο με ντους, πετσέτες, τουαλέτες, αποδυτήρια, ερμάρια, δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Wi-Fi, μονόκλινα/δίκλινα δωμάτια μασάζ, υπηρεσίες πιστωτικής κάρτας, πάρκινγκ, μεταφορά σε θέρετρο/σπα. Συνιστώμενες κρατήσεις μέσω τηλεφώνου, email, online, πρόσβασης.

Βρίσκεται Chaweng Beach Road, North Chaweng, διαγώνια απέναντι από το Nora Beach Resort - αναζητήστε δύο μεγάλες σημαίες με ουράνιο τόξο και πέντε κόκκινα κινέζικα φανάρια. 

Δευτ.:12: 00 - 20: 30

Τρ.: Κλειστό

Τετ.:12: 00 - 20: 30

Πέμ.:12: 00 - 20: 30

Παρ.:12: 00 - 20: 30

Σαβ.:12: 00 - 20: 30

Κυρ.:12: 00 - 20: 30

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Emerald Green Mens Club
4.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 294 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

R
Roger

16-Aug-2022

Τέλεια χαλάρωση μετά από 800 χλμ οδήγηση! Το λάτρεψα!

Πραγματικά χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, μας έκανε να νιώθουμε πολύ άνετα από τη στιγμή που μπήκαμε μέσα. Ο ιδιοκτήτης αφιέρωσε χρόνο για να εξηγήσει το μενού μασάζ πάνω από ένα κρύο ποτήρι με κάτι αρωματικό, δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν, αλλά ήταν πολύ ωραίο :) Υπάρχει μια επιλογή από λάδια ή κρέμες και μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα αρώματος, μια ωραία πινελιά. Όλα βιολογικά, και τίποτα που να μοιάζει με υπερτιμημένα καλλυντικά από μεγάλο κατασκευαστή. Όλα αυτά αισθάνονταν γνήσια, τεχνικά και οικεία. Συνδυάσαμε ένα πρόσωπο με το χαρακτηριστικό μασάζ τους. Ως ζευγάρι, είχαμε εκεί μασάζ στο ίδιο δωμάτιο με δύο πολύ εξειδικευμένους και σκληρά εργαζόμενους μασέρ. 2 & 1/2 ώρες χαλάρωσης ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και οι δύο μετά από 800 χιλιόμετρα οδήγηση! Δίπλα οι ιδιοκτήτες έχουν ένα νέο εστιατόριο που ονομάζεται Noodles Now. Το φαγητό είναι ίσως το καλύτερο που φάγαμε στο νησί, σοβαρά! Οι γεύσεις μετατράπηκαν από λεπτές σε έντονες, σε έκπληξη και τα πάντα ενδιάμεσα. Καθίσαμε και συζητήσαμε στο αίθριο καθώς η βροχή άρχισε να πέφτει έξω, ένιωσα σαν την ατμόσφαιρα από ταινία! Συνολικά, περάσαμε ίσως 4+ ώρες εκεί και φύγαμε με υπέροχες αναμνήσεις. Θα επιστρέψουμε, 100%
N
Nico

13-Σεπ-2020

Υπέροχο μασάζ

Έκανα ένα μασάζ ο Μπρους, ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ ωραίος. ο θεραπευτής μου ήταν πολύ καλός έκανε καλή δουλειά μετά αφιερώθηκε στο να με κάνει ευτυχισμένη και σχεδόν όλα χωρίς προβλήματα και δούλεψε μέχρι το τέλος. Καλό μπράτσο είσαι το καλύτερό μου. Ελπίζω να επιστρέψω είναι να κάνω ένα πλήρες μασάζ πάντα με το χέρι.
M
Michael

4-Nov-2019

Μεγαλείο

Από τη στιγμή που θα φτάσετε, οι ιδιοκτήτες και οι οικοδεσπότες αυτού του υπέροχου σπα Mark and Bruce κάνουν τα πάντα για να σας κάνουν να νιώσετε ευπρόσδεκτοι και χαλαροί! Οι εγκαταστάσεις είναι πεντακάθαρες που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα! Καθώς ήθελα να περιποιηθώ τον εαυτό μου με το πλήρες πακέτο, επέλεξα το κατάλληλο πακέτο "Gloriously Gay". Το σύντομο ήταν ότι ήθελα να νιώσω σαν Marshmallow μέχρι να τελειώσουν μαζί μου! Ο Khun Jo ήταν καταπληκτικός! με κέρασε με 3μιση ώρες καθαρής ευδαιμονίας και ένιωσα καταπληκτικά όταν είχε τελειώσει μαζί μου! Εξαιρετικό scrub σώματος, εκπληκτικό πρόσωπο και αυτό που έκανε ο Khun Jo στο σώμα μου στο τέλος του μασάζ ήταν εξαιρετικό! ένας πραγματικά ταλαντούχος θεραπευτής που μόλις ολοκλήρωσε πόσο σκληρά και μακριά να πιέσει το σώμα μου για να έχω υπέροχο αποτέλεσμα! θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το σπα σε οποιονδήποτε, ειδικά αν ταξιδεύετε μόνοι σας! Τα αγόρια σε κάνουν να νιώθεις τόσο ευπρόσδεκτος. Σταμάτησα μάλιστα και είχα ένα κοκτέιλ μαζί τους μετά και το μικρό τους μπαρ το Tailor shop δύο πόρτες πιο πάνω μετά. Μεγάλη εμπειρία και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε! Ευχαριστώ παιδιά που με κάνατε να νιώσω καταπληκτικά!
N
Noel

7-Οκτ-2019

Εξαιρετική από κάθε άποψη

Παίρνοντας το προβάδισμα από τις θετικές κριτικές του Emerald Green Mens Club σε διάφορους ιστότοπους, έκλεισα ένα συνδυασμό απολέπισης σώματος Tom Yam και μασάζ Terminator (120 λεπτά) για αμέσως μετά την άφιξή μου στο Koh Samui από το Μιλάνο - περίπου 20 ώρες ταξίδι από το ξενοδοχείο του Μιλάνου στο θέρετρο Samui. Το σώμα και το μυαλό μου ήταν πονεμένα και μπερδεμένα όταν έφτασα στο Emerald Green. Με υποδέχτηκε ο Μπρους, ο οποίος εξήγησε αποτελεσματικά και ξεκάθαρα τη διαδικασία και τη θεραπεία που θα λάμβανα, το σχετικό κόστος και προσφέρθηκε να κανονίσει ένα αυτοκίνητο για να με πάει πίσω στο θέρετρο. Οι εγκαταστάσεις είναι πεντακάθαρες και φιλόξενες, και ο θεραπευτής μου, ο Khun Zee, γοητευτικός, ευγενικός και ειδικός. Το scrub ήταν καθαριστικό και αναζωογονητικό και το μασάζ βρήκε όλους τους μύες που χρειάζονται δουλειά. Στο τέλος της θεραπείας, ήμουν ανανεωμένος και έτοιμος για χαλαρωτικές διακοπές – με ελάχιστο υπόλοιπο jetlag. Ωστόσο, με την πρόβλεψη σύννεφων και βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να απειλούν το όραμά μου για κολύμπι και εξερεύνηση στο Samui, αποφάσισα να αντισταθμίσω τις επιεικές θεραπείες σώματος με το Emerald Green (αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ καλός καιρός, επιτρέποντάς μου να κάνω ό,τι ήθελα). Έκανα ένα μασάζ προσώπου και ένα δεύτερο μασάζ Terminator δύο μέρες αργότερα και στη συνέχεια ένα άλλο μασάζ σώματος Tom Yam και μασάζ Terminator την τελευταία μου μέρα στο Samui. Υποβλήθηκα σε θεραπεία από δύο άλλους θεραπευτές, τον Khun Joe και τον Khun Arm, δίνοντάς μου μια πολύ καλή εμπειρία από τις προσφορές θεραπείας και τους άνδρες που τις παρέχουν. Και οι τρεις θεραπευτές είναι τεχνικά άριστοι και προσεκτικοί στις ανάγκες του πελάτη. Προτείνω και τα τρία. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για το Emerald Green Mens Club είναι ότι έχει αναπτύξει θεραπείες ειδικά για άνδρες και παρέχονται από άνδρες – τα σπα του θέρετρου φαίνεται να βλέπουν τους άνδρες ως εκ των υστέρων σκέψη για τις γυναίκες πελάτες. Ενώ οι τιμές είναι πολύ περισσότερες από τα πανταχού παρόντα μέρη μασάζ με spruiker μπροστά στο δρόμο και περισσότερα από τα σπα του θέρετρου, τα πάντα σχετικά με το Emerald Green απευθύνονται στους άνδρες, υψηλής ποιότητας, με έμπειρη παράδοση και είναι πολύ καλά ξοδευμένα χρήματα. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στους Bruce και Mark, Khun Zee, Khun Joe και Khun Arm.
G
George

28-Σεπ-2019

Περισσότερα από τα αναμενόμενα

Αποφάσισα να πάω μετά από σύσταση ενός φίλου και ενθουσιάστηκα που το έκανα. Το καλύτερο μασάζ που είχα. Το προσωπικό είναι φιλικό και ευγενικό και το μέρος είναι καθαρό και πολύ όμορφα σχεδιασμένο. Χάρηκα που έκανα την προσπάθεια.
M
Markus

9-Mar-2019

Συνιστάται

Κλείσαμε δύο μασάζ για 120 λεπτά σε δύο ξεχωριστές ημέρες. Καλό είναι να παραγγείλετε εκ των προτέρων σε κάθε περίπτωση. Το καλωσόρισμα είναι πολύ φιλικό και συζητάτε για το είδος του μασάζ και το προϊόν περιποίησης. Οι μασέρ ήταν ο καθένας πολύ ελκυστικός, φιλικός και ικανός. Ήταν πάντα η συμφωνημένη ώρα μασάζ. Οι χώροι είναι πολύ καλά συντηρημένοι και καθαροί. Φύγαμε από το στούντιο πολύ χαλαροί στο τέλος. Μια απόλυτη σύσταση για το Koh Samui.
g
gerrit jan

7-Mar-2019

Εξαιρετική εμπειρία σε ένα ωραίο και φιλικό μέρος

EMERALD GREEN MENS CLUB chaweng · samui · thailand Πρόσφατα (Μάρτιος 2019) επισκέφτηκα αυτό το μέρος για πρώτη φορά. Και συμφωνώ με όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στο διαδίκτυο. Είναι το είδος του χώρου μασάζ που προτιμώ: φιλικό, καθαρό, όχι πολύ μεγάλο, ωραίο ντιζάιν και καλά εξοπλισμένο. Με ωραία απαλή μουσική. Το πιο σημαντικό είναι το προσωπικό. Μου περιποιήθηκε ένας ωραίος και φιλικός Ταϊλανδός μασέρ που ήταν καλά εκπαιδευμένος. Το όνομά του είναι Zee. Μου έκανε ένα πολύ αποτελεσματικό scrub σώματος και μετά το ντους έκανα μια ώρα χαλαρωτικό μασάζ με λάδι. Ο Zee ήταν πολύ έμπειρος και με ωραίους τρόπους, ήταν χαρά να είσαι μαζί. Θα επιστρέψω τον Νοέμβριο.
P
Peter

17-Nov-2018

Υπέροχο μέρος, υπέροχη εμπειρία

Πραγματικά υπέροχο μέρος, υπέροχο καλωσόρισμα και εισαγωγή. Πολύ φιλικές και εξαιρετικής ποιότητας θεραπείες. Σοβαρά καλό μασάζ όπως περιγράφεται, επαγγελματικό και καθαρό περιβάλλον, καλές εγκαταστάσεις. Ο σύντροφός μου έκανε περιποίηση προσώπου και το βαθμολόγησε επίσης πολύ. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
B
Brian

18-Aug-2018

Μια όμορφη εμπειρία σε ένα υπέροχο Mens Club

Τόσο ο σύντροφός μου όσο και εγώ επισκεφθήκαμε το Emerald Green Men's Club δύο φορές στο πρόσφατο ταξίδι μας στο Samui τον Αύγουστο. Μόλις μπήκαμε από τις πόρτες, μας υποδέχεται ο ιδιοκτήτης (Bruce) που μας έκανε να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι. Μετά από μια υπέροχη συνομιλία και μερικές συμβουλές για το Samui (κάποιες από τις οποίες σίγουρα χρησιμοποιήσαμε!) οργανώσαμε τις θεραπείες μας. Μετά από ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στο όμορφα καθαρό μπάνιο/γδυμμάτων μας υποδέχτηκαν οι δύο όμορφοι και ευγενικοί μασέρ μας. Τα δωμάτια μασάζ ήταν υπέροχα, καλά εξοπλισμένα και καθαρά. Τα μασάζ μας ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι μασέρ μας ήταν απολαυστικοί..
m
michiel

28-Mar-2018

¿Είναι καλύτερο δυνατό;

Είμαστε τακτικοί στο Emerald Green τα τελευταία χρόνια και ποτέ δεν απογοητευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτησή τους. Όχι μόνο έχουν βελτιώσει τις εγκαταστάσεις, αλλά ο Marc και ο Bruce ξέρουν πώς να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα όπου να νιώθουμε άνετα. Οι θεραπευτές, στην προκειμένη περίπτωση ο Τζο και ο Ντον, γνωρίζουν τη δουλειά τους και από την άποψή μας είναι υψηλά προσόντα. Επιπλέον, το θερμό καλωσόρισμα, το καθαρό και καλά εξοπλισμένο μπάνιο & αποδυτήρια μας δίνουν την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε ένα επαγγελματικό κατάστημα μασάζ. Ναι, είναι πιο ακριβά από ένα μασάζ στο δρόμο, αλλά η συνολική εντύπωση και η θεραπεία μασάζ που λάβατε αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Τα λέμε την επόμενη φορά... Ευχαριστώ Marc, Bruce & team!
C
Chris

18-Mar-2018

Το καλύτερο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που επισκέπτομαι το Emerald Green και είναι τόσο καλό που πήγα 7 φορές κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 16ήμερης παραμονής μου στο Samui. Ο Bruce & Mark σας καλωσορίζουν πάντα θερμά, σας μιλούν για τις διαθέσιμες θεραπείες και στη συνέχεια κάνουν μια σύντομη ενημέρωση για να βεβαιωθούν ότι είστε ευχαριστημένοι με τη θεραπεία που λάβατε. Έχουν κάνει μερικές αλλαγές στη διάταξη που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία σας. Υπάρχουν πλέον αποκλειστικές αίθουσες απολέπισης στο ισόγειο δίπλα σε νέες καμπίνες ντους. Με όλα τα μασάζ που γίνονται σε ήσυχα δωμάτια στον επάνω όροφο. Παντού είναι πάντα πεντακάθαρο. Δεν μπορώ να προτείνω το Emerald Green πιο ιδιαίτερα - είναι πιο ακριβό από πολλά άλλα μέρη γύρω, αλλά είναι σε ένα δικό του πρωτάθλημα. Ο Bruce, ο Mark και οι έμπειροι Ταϊλανδοί μασέρ τους προσφέρουν μια υπέροχη υπηρεσία - σκοπεύω να επιστρέψω πλήρως το 2019.
V
Victor

9-Δεκ-2016

Υπέροχη εμπειρία

Το Emerald Green Mens Club ήταν εκπληκτικά εντυπωσιακό. Ο χώρος διατηρήθηκε άψογα καθαρός, από την είσοδο μέχρι τα ντουλάπια, τις τουαλέτες μέχρι τις αίθουσες θεραπείας. Ένα πολύ άνετο μέρος πράγματι. Πήγα 2 φορές σε 2 ημέρες και μου έδειξε εξαιρετική φιλοξενία ο Bruce, 1 από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ. Μου εξηγήθηκαν ξεκάθαρα οι χρεώσεις και έγιναν προτάσεις για τις θεραπείες και τα μασάζ. Ενημερώθηκα επίσης για τις ισχύουσες εκπτώσεις, τις οποίες πιστεύω ότι αξίζει να αναφέρω, καθώς μπορεί να μην είναι όλα τα μέρη τόσο εκ των προτέρων σχετικά με τις ισχύουσες εκπτώσεις. Πρώτη φορά έκανα το Body Polish και 90 λεπτά μασάζ με λάδι. Ο Jo με φρόντιζε και ήξερε τα πράγματά του, ασκώντας ακριβώς τη σωστή πίεση παντού. Εκτακτος. Τη δεύτερη φορά, έκανα ένα πακέτο "Bon Voyage". Οι αποσκευές μου αποθηκεύτηκαν με ασφάλεια ενώ έκανα 150 λεπτά μασάζ με κρέμα και 15 λεπτά περιποίησης προσώπου. Παρόλο που το μενού αναφέρει τους χρόνους του μασάζ ως 60, 90 ή 120 λεπτά, ο Bruce ήταν αρκετά ευέλικτος ώστε να τροποποιήσει το χρονοδιάγραμμα για να προσαρμόσει τον χρόνο αναχώρησης της πτήσης μου. Κάποιος άλλος (όχι ο Jo) φρόντισε για τη δεύτερη φορά μου. Ήξερε και τα πράγματά του. Το μασάζ εκτελέστηκε άριστα και ήμουν ευχαριστημένος πελάτης! Δεν θα δίσταζα να συστήσω αυτό το μέρος σε άλλους. Ήταν παράδεισος, έγινε ακόμη πιο παραδεισένιος σε σύγκριση με τα 2 άλλα μέρη που πήγα για ένα μασάζ στο Samui. Παρακαλώ, δοκιμάστε το και είμαι σίγουρος ότι θα είστε και εσείς ευχαριστημένος πελάτης!
J
Joey

24-Σεπ-2016

Πραγματικα τελεια!

Μόλις είχα το καλύτερο πακέτο περιποίησης που είχα ποτέ. Έφτιαξα το δικό μου πακέτο αντί να επιλέξω ένα από το μενού τους και έλαβα έκπτωση 10% - καθώς και ένα δωρεάν βάλσαμο για τα χείλη που παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις. Μου άρεσε ένα αφρώδες βερνίκι σώματος με εσπεριδοειδή και ένα μασάζ με λάδι 2 ωρών. Και τα δύο ήταν εξαιρετικά. Δεν είχα χρόνο για δεύτερη επίσκεψη, αλλά σίγουρα θα επιστρέψω για περισσότερα αν επιστρέψω ποτέ στο Samui.
R
Ronald

22-Σεπ-2015

Πραγματικα τελεια!

Ο σύζυγός μου και εγώ έκανα πρόσφατα μασάζ και απολέπιση σώματος στο Emerald Green Mens Spa που απολαύσαμε και οι δύο πάρα πολύ. Η όλη εμπειρία ήταν τόσο ευχάριστη και χαλαρωτική που δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι. Οι μασέρ ήταν γοητευτικοί και ήξεραν πραγματικά τα πράγματά τους. Οι ιδιοκτήτες τόσο φιλόξενοι και επίσης ενημερωτικοί για πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε στο νησί. Δοκιμάστε αυτό το μέρος - αξίζει τον κόπο.
A
Alex

13-Ιαν-2015

Εξαιρετικό μασάζ

Αυτός ήταν ο σύντροφός μου και εγώ το πρώτο ταξίδι στο Samui. Είχαμε και οι δύο εξαιρετικές θεραπείες δύο ωρών στο δωμάτιο ζευγαριών. Ήταν πολύ καθαρό και χαλαρωτικό. ωραία μουσική, φωτισμός και άρωμα. Οι μασέρ ήταν πολύ επαγγελματίες και γνώστες, παρέχοντας ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Συναντήσαμε επίσης και τους δύο ιδιοκτήτες πριν και μετά τη θεραπεία μας, οι οποίοι ήταν πολύ φιλόξενοι και φιλόξενοι, ενημερώνοντάς μας για τα καλύτερα μέρη στο Samui και τα μέρη που πρέπει να αποφύγουμε. Σίγουρα θα συνιστούσα το Emerald Green και θα επιστρέψω αν επιστρέψω ποτέ στο Samui.
J
John

20-Δεκ-2014

Ουάου παιδιά!

Εξοχος. Είχα εξαιρετικό μασάζ εδώ εδώ και πολλά χρόνια και ήταν πάντα μια καταπληκτική εμπειρία. Μου αρέσει το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό έχουν μια χαλαρή στάση, αλλά ταυτόχρονα όλα γίνονται τόσο επαγγελματικά. Κάνει την εμπειρία πολύ ευχάριστη και πολύ Samui. Το μασάζ είναι πάντα κορυφαίο. Είμαι πίσω στο Samui τον Αύγουστο, οπότε τα λέμε παιδιά!
D
Derek

18-Δεκ-2014

Χαίρομαι που πήγα!

Χαίρομαι που πήρα χρόνο για να πάω στο Emerald Spa όταν ήμουν στο Samui. Ήταν η πρώτη μου φορά. Έχω πάει σε πολλά καταστήματα μασάζ στην Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα μια τέτοια εμπειρία - το μασάζ ήταν πολύ καλό και ο μασέρ ήταν πολύ ωραίος και ευγενικός. Τα δωμάτια έχουν καλό σχεδιασμό και τόσο καθαρά.
T
Thoby

18-Δεκ-2014

Πολύ ωραίο όντως!

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Samui πήγα στο Emerald Green Club. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι ήταν η καλύτερη γκέι εμπειρία σπα που είχα ποτέ. Δεν μπορώ να συστήσω αυτό το μέρος αρκετά ψηλά. Όλοι ήταν τόσο φιλικοί, το μέρος ήταν καθαρό και το μασάζ εξαιρετικό. Μπράβο παιδιά. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα.
T
Takumi

24-Nov-2014

Έξοχα

Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος. Έχω πάει πολλές φορές εδώ και μερικά χρόνια και είναι πάντα καθαρό φρέσκο ​​και επαγγελματικό. Οι μασέρ ξέρουν πραγματικά τι κάνουν και είναι φιλικοί και ευγενικοί. Είχα πολλά υπέροχα μασάζ εδώ. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το scrub σώματος τους - είναι υπέροχο. Οι ιδιοκτήτες από τη Νέα Ζηλανδία νομίζω ότι είναι γοητευτικοί και εξυπηρετικοί. Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε.
P
Pete

8-Ιουλ-2014

Samui Delite !!!

Αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι μου στο Samui (ξεχνώ πότε πήγα για πρώτη φορά!!). Αφού άφησα τις βαλίτσες μου, κατευθύνθηκα στο Emerald Green Men's Club (πολύ κοντά στο υπέροχο ξενοδοχείο μου, The Library - 80 μπατ με ταξί με μοτοσικλέτα). Με υποδέχτηκαν θερμά οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες (πιστεύω ότι είναι από τη Νέα Ζηλανδία). Στη συνέχεια, μου έδειξαν διεξοδικά το μενού περιποίησης, τις τιμές κ.λπ.. Επέλεξα το μασάζ με αλάτι και κρέμα καρύδας (και μου έκαναν επίσης έκπτωση 30% αφού είμαι Ταϊλανδός!!). Η εγκατάσταση σπα είναι πεντακάθαρη - εντυπωσιάστηκα. Ο θεραπευτής μου είναι ΠΟΛΥ καλός σε αυτό που κάνει - αυτό το κομμάτι πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου!! (Συγγνώμη που ξέχασα το όνομά του όμως.) Τόσο καλά, παρέτεινα τη θεραπεία μου για άλλα τριάντα λεπτά. Όταν έφυγα από το σπα, το δέρμα μου ήταν τόσο, τόσο απαλό και SUPER χαλαρό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το υπέροχο σπα (ειδικά μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο πάρτι στην Μπανγκόκ) Τα λέμε ξανά σύντομα παιδιά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.