Dalston Superstore

Dalston Superstore

Dalston Superstore

Εικονίδιο τοποθεσίας

117 Kingsland High Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, E8 2PB

Αύριο: Drag Brunch Σαββατοκύριακα - Κάθε Σάββατο

Όχι ένα κατάστημα αλλά ένα μπαρ + καφετέρια + κλαμπ που προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό (τουλάχιστον σε αυτό το μέρος του Λονδίνου) με φαγητό, ποτό, μουσική, τέχνη, πολιτισμό και πάρτι!

Το Dalston είναι ένα εξαιρετικό μέρος για brunch, burgers, σαλάτες και κέικ. Αργότερα το βράδυ, το υπόγειο γίνεται ζώνη πάρτι με το πλήθος να διασκεδάζει με μερικούς από τους καλύτερους ανερχόμενους DJ's και live.

Καθημερινά: 4 μ.μ. - 12 π.μ. Δευτέρα έως Τρίτη. 4 μ.μ. - 2.30 π.μ. Τετάρτη έως Πέμπτη. 12 μ.μ. - 3 π.μ. Παρασκευή

Σαββατοκύριακο: 12:3 - 12:2.30 Σάββατο. XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX Κυριακή

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός Dalston Junction (East East Line)

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Dalston Superstore
4.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

D
Darren

16-Ιουν-2018

Διασκεδαστικό Brunch Disco

Περάσαμε υπέροχα στο Disco Brunch το Σάββατο. Μας έδωσαν συμβουλές από τσόχα, ξυλομπογιές και χαρτί για να ζωγραφίζουμε σαν παιδιά ενώ πίνουμε prosecco και ακούγοντας TUNES!
J
John

24-Οκτ-2015

Απογοητευτικός

Έπεσα στο Dalton Superstore το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου 2015 μεταξύ 2100 και 1300 . Βρήκα το μέρος γεμάτο κυρίως μοντέρνους στρέιτ ανθρώπους, δύσκολο να σκεφτώ καν ότι το μέρος ήταν πραγματικά γκέι αλλά ίσως «φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους». Υπήρχε προφανές ηλικιακό δημογραφικό στοιχείο κάτω των τριάντα ετών και μια πολιτική χωρίς φαγητό: κουζίνα κλειστή, μόνο συσκευασμένα πατατάκια. Ως αγγλοσαξονικός άνδρας πενήντα ετών που έμενα στην περιοχή για λίγες μέρες αλλά θέλοντας να υποστηρίξω τους ντόπιους, ένιωσα εξοστρακισμένος και άβολα και αποχώρησα και δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν ως γκέι μπαρ ή παμπ. Έχασα ένα βράδυ στο Λονδίνο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.