House of Male (Προσωρινά κλειστό)

House of Male (Προσωρινά κλειστό)

Δημοφιλής γκέι σάουνα με πισίνα και φιλόξενο προσωπικό.

House of Male (Temporarily Closed)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Τσιάνγκ Μάι, Thailand

Η δημοφιλής γκέι σάουνα του Τσιάνγκ Μάι και ένα υπέροχο μέρος για να συναντήσετε ντόπιους. Το παραδοσιακό House of Male σε στιλ της Ταϊλάνδης Lanna διαθέτει γυμναστήριο, ατμόλουτρο, μεγάλη πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες.

Το μπαρ & lounge του ξενοδοχείου στο ισόγειο σερβίρει ελαφριά γεύματα. Στον επάνω όροφο υπάρχει μια σκοτεινή περιοχή κρουαζιέρας με ιδιωτικές καμπίνες.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Τιμή House of Male (Προσωρινά κλειστό)
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 102 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

H
Heiko Baasch

21-Φεβ-2024

Κλειστό

Αυτό το μέρος είναι κλειστό
J
Jon

25-Φεβ-2020

Εξαιρετική τιμή με μόλις 100 μπατ χρέωση εισόδου

Αυτή η gay σάουνα έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, ναι είναι λίγο εξαντλημένη σε μέρη, αλλά έλα που παραπονιούνται, κοστίζει μόλις 100 μπατ για να μπεις! Οι 2 νέοι που βρίσκονταν σε υπηρεσία όταν επισκέφτηκα ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί.
J
JULIEN

8-Σεπ-2019

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥΝΑ

Ξέρω αυτό το μέρος για πολύ καιρό και πρέπει να δω ότι αυτό το μέρος δεν είναι αποδεκτό. Το προσωπικό πολύ κακό (που τους πληρώνει) Όλο το μέρος της σάουνας είναι βρώμικο και η διαμονή δεν υπάρχει. Χωρίς νερό μερικές φορές... έσπασαν καρέκλες... νερό της πισίνας όχι καθαρό... πετσέτες άλλου αιώνα... Τι κρίμα... Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε αυτό το χάλι.
J
John

19-Aug-2018

Απαίσιος. Χωρίς εγκαταστάσεις. Μην πας.

Πήγα εδώ έχοντας επίγνωση κάποιων κακών κριτικών, αλλά για να δω μόνος μου. Το προσωπικό ενδιαφέρθηκε περισσότερο να κοιτάξει τα τηλέφωνά του παρά να παρατηρήσει τους λίγους πελάτες που είχαν. Πρώτα σταματήστε το ντους. Μόνο κρύο νερό. Στη συνέχεια ζεμάτισμα ζεστό. Δοκίμασα άλλο ντους. Χωρίς σαπούνι. Ο διανομέας είναι άδειος. Δοκίμασα το τρίτο ντους όπου δεν υπήρχε σαπούνι και χωρίς γάντζους για να κρεμάσετε πετσέτα. Τουαλέτα σε καμπίνα ντους αλλά ούτε χαρτί υγείας. Και βούρτσα τουαλέτας ακάλυπτη στο πάτωμα του ντους. Αηδιαστικός. Και αυτό το ντους ήταν δίπλα στον χώρο της κουζίνας όπου είχαν απομείνει τρόφιμα. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας. Θα πρέπει να κλείσει.
G
Gerard

3-Μαΐου-2018

Καταρρέω

Βρώμικα, παλιά στρώματα. Σαπίζει η σκάλα. Γενικά σε θλιβερή κατάσταση.
N
NICO

4-Mar-2018

Καμία υπηρεσία

Δεν υπάρχει σάουνα μόνο χαμάμ και είναι πολύ βρώμικο
N
Nick

11-Δεκ-2017

Καλή εγκατάσταση σάουνας - όχι εξαιρετική εξυπηρέτηση

Νόμιζα ότι η σάουνα ήταν ωραία. Μικρό, αλλά καλά συντηρημένο και χαριτωμένο. Ο χώρος της πισίνας είναι ωραίος. Το προσωπικό εξυπηρέτησης δεν ήταν προσεκτικό ή στο μπαρ όταν ήθελα να παραγγείλω ένα ποτό. Μερικές φορές ανέβηκα στο μπαρ και το προσωπικό δεν είπε τίποτα. Στάθηκα εκεί για να δω πόσο καιρό θα έπαιρνε κάποιος να με χαιρετήσει. Δεν έγινε ποτέ. Τέλος πάντων - προσωπικό και εξυπηρέτηση - μέτρια Όλα τα άλλα - καλό
D
Didier

3-Δεκ-2017

Τι έκανες με το House Of Male;

Γνωρίζω το House of Male από το 2002. Αυτός ο κήπος της σάουνας, που χτίστηκε τη δεκαετία του 1990 από τον Αυστραλό Άρθουρ Γουόλερ, ήταν για μένα το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο, με τις καμπίνες του κρυμμένες σε μια παραδοσιακή κατασκευή από ξύλο τικ, τα λευκά του τραπέζια τοποθετημένα γύρω. η μπλε πισίνα, όλα στη μέση της άφθονης βλάστησης όπου γιγάντια μπαμπού ανακατεύονταν με φοίνικες ύψους 120 ποδιών. Το βράδυ, ένας άναψε κεριά στα τραπέζια και αυτά τα φώτα αντανακλούνταν στην πισίνα, μπορούσαμε να δειπνήσουμε με καλή παρέα και να μείνουμε μετά. Το προσωπικό στη συνέχεια αποτελούνταν από πολύ ευχάριστα και ευγενικά νεαρά άτομα, που σέρβιραν τα ποτά και τα γεύματα, και τις πρώτες πρωινές ώρες της νύχτας εμφάνιζαν κουνουπιέρες κάτω από τα τραπέζια. Ήταν μεγάλη απογοήτευση που είδα το HOM κλειστό το 2016. Έμαθα ότι ο Arthur Waller είχε μόλις πεθάνει από μακροχρόνια ασθένεια και ότι οι νέοι ιδιοκτήτες είχαν αρχίσει να ανανεώνουν το μέρος. Η πισίνα απλά άλλαξε χρώμα, για ένα επιθετικό κόκκινο, οι καμπίνες από ξύλο τικ έχασαν τον κλιματισμό τους αλλά κράτησαν το παλιό τους στρώμα, πλέον εξαντλημένο. Το χαμάμ και η τουαλέτα στο ισόγειο είναι εξίσου ερειπωμένα. Και πάνω από όλα, η επάλξεις της πλούσιας βλάστησης έδωσε τη θέση της σε έναν βαμμένο τοίχο και μια ψησταριά με θέα στο πάρκινγκ. Όσοι σαν εμένα έχουν γνωρίσει το πρώτο HOM έχουν επιστρέψει μόνο μία φορά, την ώρα να δουν την καταστροφή. Άλλοι μπορεί να το βρουν κατάλληλο, φυσικά.
O
Owl

26-Nov-2017

Ήταν διασκεδαστικό

Πήγα εδώ την τελευταία μου νύχτα στο Τσιάνγκ Μάι από περιέργεια. Ήταν Τετάρτη. Πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου στον 2ο όροφο (σκοτεινό δωμάτιο), καθώς το χαμάμ είναι πολύ ζεστό για να μείνεις και δεν μπορείς να δεις τίποτα μέσα. Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι ντόπιοι και είναι πραγματικά ντροπαλοί, γι' αυτό πρέπει κανείς να είναι διεκδικητικός για να λάβει κάποια δράση. Μακάρι να ήξερα το μέρος αμέσως μετά το βήμα μου στο Τσιάνγκ Μάι. Θα ήμουν εκεί όλες τις νύχτες. Τα δωμάτια είναι καθαρά. Ήταν διασκεδαστικό μόνο για 120 μπατ. θα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα επιστρέψω στο CM.
A
Arjuna

23-Οκτ-2017

Κάτω

Πολύ υποβαθμισμένο. Τα air-con έχουν αφαιρεθεί από τους χώρους πλεύσης στα σπίτια από ξύλο τικ, έτσι είναι ζεστό και με κάθε είδους δυσοσμία. Ο χώρος της πισίνας ανακαινίστηκε, με δέντρα και θάμνους αφαιρέθηκαν και αντικαταστάθηκαν από ένα αποστειρωμένο περιβάλλον από σκυρόδεμα. Οι πετσέτες που παρέχονται ήταν σκισμένα κουρέλια. Το ατμόλουτρο ανακαινίστηκε αλλά εξακολουθεί να είναι υποβαθμισμένο.
K
K

13-Σεπ-2017

K

Πρώτη φορά πήγα εδώ τον περασμένο μήνα, το μέρος ήταν ωραίο και καθαρό. Πολύ φιλικός τύπος της ρεσεψιόν (ήταν ένας ζεστός τύπος) Όχι πάρα πολλοί άνθρωποι, είχαν λίγους ντόπιους, αλλά πέρασα υπέροχα μαζί τους. Σίγουρα θα επιστρέψω στο επόμενο ταξίδι μου.
B
Barry

31-Ιουλ-2017

Επισκέφτηκε τον Ιούλιο του 2017 - δεν είναι καθόλου κακό!

Γεια σας, είμαι ένας τύπος από την Ολλανδία που επισκέφτηκε το House of Male δύο φορές τον Ιούλιο του 2017. Πέρασα ευχάριστα. Η πισίνα φαίνεται να είναι πλήρως ανακαινισμένη. Είναι ωραίο και καθαρό. Το χαμάμ ανακαινίστηκε επίσης. Λίγο πολύ ζεστό για μένα, αλλά πολύ αχνισμένο και καθαρό. Υπάρχει γυμναστήριο, ντους, δωρεάν πόσιμο νερό, δύο πετσέτες, διπλές κλειδαριές στα ντουλάπια, καθαρή τουαλέτα και ντους. Ήταν περίπου 20 άτομα, ανάμεικτα σε ηλικία, μερικά φαράνγκ. Συνολικά πέρασα ευχάριστα και σίγουρα θα ξαναπήγαινα!
M
Michael

19-Φεβ-2017

Ιδανικό για να καθίσετε στον ήλιο

Ο τόπος είναι κατεστραμμένος με σπασμένα ντους, χωρίς χαρτί στην τουαλέτα... κατηγορούνται οι επισκέπτες που προκαλούν ζημιά;;; Ο μπάρμαν σας εξυπηρετεί σαν να είναι ένας χώρος βαρών σχεδόν άδειος τις περισσότερες φορές, μόνο λίγοι μεγαλύτεροι Δυτικοί και μερικοί Ταϊλανδοί διαφόρων ηλικιών, το μόνο που συνίσταται είναι να κάνετε τον ήλιο δίπλα στην πισίνα και δεν χρειάζεστε γκέι σάουνα για αυτό.
M
Michael

8-Φεβ-2017

Όχι άλλο ένα όμορφο μέρος

Όλα τα δέντρα και οι θάμνοι έχουν φύγει. Ο όμορφος χώρος της πισίνας στον κήπο είναι πλέον ένα αποστειρωμένο μέρος με ψηλούς τοίχους. Νομίζω ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο Άρτουρ, θα έκλαιγε. Οι πιο τακτικοί επισκέπτες δεν έρχονται πλέον. Όλο το προσωπικό άλλαξε. Το HOM είναι απλώς μια ανάμνηση. Πώς μπορείς να καταστρέψεις ένα τέτοιο μέρος;
J
JULIEN

6-Φεβ-2017

ΒΡΩΜΙΚΟΣ...

Πήγα την περασμένη εβδομάδα, είναι βρώμικο πολύ βρώμικο. Το προσωπικό δεν είναι φιλικό και ποτέ για τίποτα. Η σάουνα ήταν πριν ο νέος ιδιοκτήτης ήταν ένα ωραίο μέρος - όχι τώρα.
S
Steve

22-Ιαν-2017

Το καλό, το κακό, και ...

Τέλη Ιανουαρίου 2017: Πήγα ένα Σάββατο βράδυ αφού διάβασα τις πολύ μικτές κριτικές. First The Good: - οι υπάλληλοι ήταν φιλικοί - πολύ κοντά στην περιοχή Nimman - ένα όμορφο σπίτι από ξύλο τικ - ήταν πολύ φθηνό The Bad: - όλοι οι χώροι φαίνονται πολύ καλά χρησιμοποιημένοι και φθαρμένοι. - γενικά δεν είναι πολύ καθαρό - μούχλα σε γωνίες υγρών χώρων - κουνούπια - φθορίζον φως πίσω, τόσο σκληρό φως στην πισίνα είναι τη νύχτα - πολλά βήματα, ρωγμές και άλλοι κίνδυνοι, οπότε αν δεν είστε εξοικειωμένοι, είναι ένα ατύχημα που περιμένει να συμβεί - όλοι οι καλεσμένοι ήταν 40+ και ως επί το πλείστον πολύ μεγάλοι τύποι (αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για κάποιους!) Εάν έχετε την εικόνα της gay σάουνας της Babylon ή του Otot Otot, αυτή είναι σίγουρα μια εντελώς διαφορετική (και ζοφερή) σκηνή. Θα επέστρεφα αν είναι σπασμένα και ενημερωμένα.
C
C

3-Ιαν-2017

Πολύ ήσυχος...

Πήγα εκεί για την περιοχή κρουαζιέρας. Το κτίριο είναι ωραίο (παραδοσιακό ξύλινο σπίτι) αλλά τις καθημερινές τουλάχιστον (Δευτέρα 8-10 μ.μ.) δεν έγινε σχεδόν τίποτα... Όλοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και κανείς δεν φαίνεται να τολμάει να κάνει κάτι. Και όταν κάτι φαίνεται να συμβαίνει, τα παιδιά φροντίζουν να κλειδώνουν και να διπλοκλειδώνουν την πόρτα της καμπίνας. Ένα μεγάλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν προφυλακτικά ούτε λιπαντικά... Το 2017, όταν τα ΣΜΝ είναι τέτοιο πρόβλημα, ειδικά μεταξύ των γκέι, αυτό δεν είναι πραγματικά αποδεκτό. Το πλήθος είναι κυρίως ντόπιοι τύποι, μεσήλικες.
A
Alan

3-Ιαν-2017

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πέθανε πέρυσι.

Ο Άρθουρ πέθανε πέρυσι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση για κουβέντα! Από τότε υπήρξαν μικτές κριτικές, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε πόσο κοστίζει!
H
Hans

2-Ιαν-2017

Βρώμικος ... εφιάλτης

Απόλυτα βρώμικο, είναι κρίμα για όλες τις γκέι σάουνες στην Ασία. Πηγαίνετε στη Βαβυλώνα στην Μπανγκόκ
r
ron

22-Nov-2016

πολύ ωραίο μέρος

Κυρίως ντόπιοι. Ωραίο και φιλικό
E
Erling

6-Mar-2016

Πρώτη φορά

Γεια.....πιθανότατα έρχομαι φέτος στο Τσιάνγκ Μάι για διακοπές. Φαίνεται ότι το HOM είναι ένα φιλικό μέρος για ένα ντροπαλό κατ 'ευθείαν να επισκεφθεί ως πρώτη φορά στο γκέι λουτρό. Θα επρεπε να παω? Δεν θα με πείραζε κάποια πρόταση να πάτε και τι να κάνετε....
T
TGE

9-Mar-2016

Τιμή NULL

Πιστεύουμε ότι θα βρείτε το House Of Male ένα πολύ φιλικό μέρος. Συνομιλήστε με τον Άρθουρ, τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή - είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.
D
David

20-Ιαν-2016

Χωρίς χορδές

Υπέροχο μέρος. Αλλά θα ήθελα πολύ να φορέσω το κορδόνι μου και να πετάξω την πετσέτα μου, οι θαμώνες φορούν τις πετσέτες τους ανά πάσα στιγμή, εκτός από το περίεργο σε σλιπ.
D
David

9-Mar-2015

Avis sur House of Male

J'y suis allé aujourd'hui (le 9 Μαρτίου 2015). Le tarif d'entrée est 130 bth (4 ευρώ). Το L'ambiance είναι ήσυχο και ζεν. Στο revanche, le point négatif: μετά από διαθεσιμότητα du gel και du preservatif.
A
Andy

5-Δεκ-2014

Αγαπημένη σάουνα

Ως κάποιος που επισκέπτεται το Chiang Mai για πολλά χρόνια, πρέπει να πω ότι το House of Male είναι η αγαπημένη μου σάουνα στην Ασία. Το προσωπικό είναι πιο φιλόξενο και το γενικό περιβάλλον είναι πολύ χαλαρωτικό, ιδιαίτερα γύρω από την πισίνα. Οι τιμές είναι πολύ λογικές και συνήθως υπάρχει ένας πολύ ωραίος συνδυασμός ανθρώπων. Συνολικά, πολύ ευχάριστη εμπειρία και συνιστάται για πρώτη φορά στην πόλη.
P
PeeOh

13-Μαΐου-2014

Αναντικατάστατο. . .

Ως μακροχρόνιος κάτοικος του Chiang Mai επί 12 χρόνια, ενώ η HoM, όπως και κάθε άλλη εμπορική επιχείρηση, έχει τα ελαττώματα της, για απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, χαλάρωση είναι απαράμιλλη. Είμαι καθημερινά στη σάουνα, τα απογεύματα για μπάνιο, μια σύντομη προπόνηση στο γυμναστήριο, τα βράδια/βράδια για κρουαζιέρα, χαλαρώνω με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα, κοιτάζω τα αστέρια, βλέπω άτομα που γνωρίζω, συνομιλώ με το προσωπικό . Η σάουνα λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια. Η πισίνα είναι αξιοπρεπούς μεγέθους, πλήρως περιτριγυρισμένη από μπαμπού και καρύδες, λουλούδια, φυτά, θάμνους με ξαπλώστρες και τραπέζια και καρέκλες. Το προσωπικό είναι πάντα φιλικό και δεν κάνει διάκριση μεταξύ Ταϊλανδών και μη. Οι τιμές των ποτών τους είναι εξαιρετικά δίκαιες, όπως και η αποδοχή τους. Στα 17 χρόνια που έρχομαι προσωπικά στο House of Male, από όσο θυμάται η μνήμη, υπήρξαν μόνο δύο αλλαγές στις τιμές εισόδου και περίπου τρεις αλλαγές στην τιμή των ποτών, τόσο αλκοολούχων όσο και μη, και συσκευασμένων σνακ όπως τα φιστίκια , κ.λπ. Έγραφα για το Τσιάνγκ Μάι για τρεις ιστοσελίδες για ομοφυλόφιλους της Ταϊλάνδης και πάντα προσπαθούσα να είμαι αντικειμενικός. Ναι, μπορεί να υπάρξουν βελτιώσεις. Η σάουνα πρέπει να προσθέσει ένα άτομο προσωπικού. Ο HoM συνήθιζε να έχει μαξιλάρια, χαρτομάντιλα κ.λπ. σε κάθε ιδιωτικό δωμάτιο, αλλά, δυστυχώς, ορισμένοι πελάτες ήταν πολύ απρόσεκτοι και καταχρηστικοί. Κατά τη γνώμη μου, για τουλάχιστον απόλυτη συνέπεια και ατμόσφαιρα, αυτή η σάουνα είναι αξεπέραστη.
G
Greg

23-Οκτ-2014

Αστυνομική επιδρομή

Η HOM επέζησε της αστυνομικής επιδρομής την περασμένη Κυριακή. Το τεστ ναρκωτικών σε πελάτες ήταν αρνητικό, σε αντίθεση με το τεστ στο Hijack στην Μπανγκόκ. Αναφορές Τύπου στα Αγγλικά Khaosod. Ελπίζω αυτό να μην οδηγήσει σε κλείσιμο.
m
massage

5-Apr-2014

αξίζει να το επισκεφθείς

Το House of male είναι ένα υπέροχο μέρος. Φιλική ατμόσφαιρα. Χώρος γεμάτος χαλαρωτικό μέρος. Μεγάλη πισίνα. ΚΑΘΑΡΗ. Μακάρι όλες οι σάουνες να ήταν τόσο ωραίες όσο αυτή.
B
Bill

13-Φεβ-2014

Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όλους τους γκέι επισκέπτες στο Τσιάνγκ Μάι

Στην πρώτη μου επίσκεψη στο House of Male, εντυπωσιάστηκα για πρώτη φορά από την είσοδο του ταϊλανδέζικου αρχοντικού τικ και τους τροπικούς κήπους του, μετά από τη φιλική υποδοχή που έλαβα από το ταμείο όταν πλήρωσα το τέλος εισόδου των 130 μπατ (λιγότερο από 4 $ ΗΠΑ ). Μετά από αυτό, υπήρχε η μεγάλη πισίνα, που περιβάλλεται από πλούσια τροπική βλάστηση, μια ξύλινη σάλα με θέα στην πισίνα (ένα ανοιχτό κιόσκι) και μετά στον επάνω όροφο, ένα μεγάλο μπαλκόνι με τραπέζια και καρέκλες, μια άλλη σάλα και μια αίθουσα τηλεόρασης. Εκτός από αυτές τις εγκαταστάσεις, υπάρχει μια σάουνα ατμού, πολλοί χώροι κρουαζιέρας και πολύ φιλικό προσωπικό στη διάθεσή σας. Προφανώς, πολλοί από τους πελάτες στο House of Male είναι Ταϊλανδοί και πολλοί έλκονται μόνο από άλλους Ταϊλανδούς. Υπάρχουν όμως αρκετοί Ταϊλανδοί που απολαμβάνουν και την παρέα των ξένων για να κάνουν μια επίσκεψη πολύ ευχάριστη. Συνιστάται ανεπιφύλακτα από έναν τακτικό πλέον επισκέπτη!!
C
C

29-Δεκ-2013

chris

Υπέροχο μέρος. Πραγματικά ωραίο στιλ Lanna με ωραίους κήπους και μέρη για χαλάρωση. Ήταν λίγο κρύο (αλλά το Τσιάνγκ Μάι είναι το πιο κρύο αυτή τη στιγμή από ό,τι ήταν για πολλά χρόνια). Το γυμναστήριο είναι εντάξει. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το προσωπικό και την τηλεόραση; Πολλοί ζεστοί ντόπιοι κατά την επίσκεψή μου (το βράδυ της Κυριακής). Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά!
G
Greg

21-Δεκ-2013

Μεγάλες προσδοκίες εξαντλημένες με τακτική συμμετοχή!

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές, αλλά μετά από πολλές παρουσίες στο House of Male αυτό δυστυχώς βρήκαμε. 1. Η φιλικότητα προς το προσωπικό είναι ασυνεπής και τυχαία, μπορεί να είναι αδιάφορη και μη ενδιαφέρουσα αν όχι Ταϊλανδός. 2. Το προσωπικό συχνά τεμπελιάζει να μονοπωλεί την τηλεόραση και τις εγκαταστάσεις άλλων αμειβόμενων πελατών. 3. Η καθαριότητα είναι πολύ επιθυμητή, τα χρησιμοποιημένα αντικείμενα σπάνια καθαρίζονται. Παρακολούθησε επίσης το προσωπικό που έπαιρνε χρησιμοποιημένα πλαστικά ποτήρια από τον κάδο απορριμμάτων και τα κολλούσε ξανά στο καθαρό δοχείο ποτηριού. 4. Δυστυχώς, οι ντόπιοι συχνά αντιμετωπίζονται πολύ καλύτερα από τους επισκέπτες και οι αφοσιώσεις είναι τέτοιες που οι ντόπιοι γελούν και μιλούν για τους ξένους αγενώς στα Ταϊλανδέζικα. 5. Εγκατάσταση κατάψυξης. Δεν υπάρχει ζεστός χώρος αλλά το υγρό ατμόλουτρο που εξοργίζει το κρύο όταν επιστρέφετε στο κρύο. 6. Το «Γυμναστήριο» είναι παλιό και πολύ προειδοποιητικό. Μπορεί να είναι γεμάτο και ανασφαλές. 7. Η πολιτική των 10 συμμετοχών που κάποιος παίρνει δωρεάν είσοδο δεν εμφανίζεται ούτε συζητείται με τους επισκέπτες. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε μια κάρτα και λαμβάνετε σφραγίδα κάθε φορά που παρευρίσκεστε για να λαμβάνετε αυτό το δωρεάν πάσο εισόδου. 8. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο προσωπικό και όμως ένα μονοπωλεί τη μοναδική τηλεόραση για τους επισκέπτες που πληρώνουν, ξαπλωμένοι μπροστά της βλέποντας ταϊλανδέζικη τηλεόραση ... και αγενής. Πολλοί λένε όταν επιστρέφουν μετά από λίγο καιρό ότι η εγκατάσταση έχει κατέβει δραστικά. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μετά από μερικούς μήνες τακτικών προσέλευσης είδαμε την έλλειψη υγιεινής και το προσωπικό να αλληλεπιδρά ευγενικά με μη ντόπιους πολύ σπάνια.
R
Robbie

13-Σεπ-2013

Απάντηση σε προηγούμενη κριτική

Απόκριση της διοίκησης. «Η ανάρτηση για το House of Male από τον Tommy (όπως το Babylon) είναι παραπλανητική. Την εν λόγω νύχτα είχαμε 144 πελάτες.
T
Tommy

20-Aug-2013

Αρκετά σαν τη Βαβυλώνα (γύρω) + Μανία (πλήθος)

Επισκέφτηκε την Πέμπτη λόγω της αγοράς 1 λαμβάνει 1 δωρεάν βράδυ. Γύρω στα 15~25 άτομα εκεί το βράδυ. Κυρίως τοπικά ταϊλανδέζικα, αλλά η ποιότητα του πλήθους είναι περίπου ίδια με τη Mania στην Μπανγκόκ. Διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, χαμάμ, εστιατόριο, αλλά όλα είναι μικρότερα από τη Βαβυλώνα. Ενδιαφέρον μέρος είναι τα δωμάτια σε στιλ Lanna που βρίσκονται στον 2ο όροφο, σε πολύ στιλ Chiangmai.
P
Phinx

18-Mar-2013

Σπίτι του Μαλέ

Τώρα, το τέλος εισόδου τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους αλλοδαπούς είναι το ίδιο. Εκτός από την Τρίτη και την Πέμπτη, που είναι βραδιές φίλων, μπορείτε να δοκιμάσετε να πάτε το Σαββατοκύριακο και να συναντήσετε περισσότερους ντόπιους.
P
Peter

11-Mar-2013

Σπίτι του Μαλέ

Το αγαπημένο μου μέρος για να χαλαρώσετε στο Τσιάνγκ Μάι. Αναψυκτικά σε πολύ λογικές τιμές, υπέροχη χαλαρωτική πισίνα, υπέροχη σάουνα και χαμάμ με όμορφο ευγενικό προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει με κάθε επιθυμία σας.
D
Don

11-Mar-2013

Σπίτι του Μαλέ

Χαλαρωτικό, καθαρό, φιλικό, ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα ή βράδυ. Μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα. Δοκιμάστε το βράδυ της Τρίτης ή της Πέμπτης.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.