Island House Key West

3-Star Hotel in Rue Ambassade du Senegal, Key West, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Island House Key West

Ασφαλής. Ομοφυλοφιλική ιδιοκτησία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

The Island House, ένα προαιρετικό θέρετρο για γκέι ρούχα στο Κι Γουέστ. Απέχει μόλις 6 τετράγωνα από τη νυχτερινή ζωή της οδού Duval.

Μπορείτε να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας στη μεγαλύτερη πισίνα του ξενώνα στο νησί, η οποία θερμαίνεται το χειμώνα. Το καφέ και μπαρ δίπλα στην πισίνα σερβίρει ποτά, γεύματα και σνακ όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα, κάθε μέρα. Υπάρχει άφθονος χώρος καταστρώματος γύρω από την πισίνα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένας ιδιωτικός χώρος ηλιοθεραπείας με θέα στην πισίνα με ένα σύστημα ψεκασμού που εξασφαλίζει δροσερή άνεση σε κάθε καιρό.

Τα ρούχα είναι προαιρετικά παντού στο κατάλυμα εκτός από το γυμναστήριο. Μπορείτε να ζεσταθείτε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό τζακούζι, στη σάουνα και στο χαμάμ ή να κάνετε τη δική σας ζέστη στο 24ωρο ερωτικό σαλόνι βίντεο.

Το Island House είναι πραγματικά αυτό που μπορείτε να κάνετε, από την ήσυχη ανάγνωση ενός βιβλίου στο χώρο ηλιοθεραπείας, έως το πάρτι με νέους φίλους στο happy hour στην πισίνα. Παρέχουν πραγματικά το πλούσιο τροπικό περιβάλλον που αγαπούν οι πελάτες και κάνετε την πραγματική μαγεία να συμβεί.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρο κέντρο ευεξίας & σπα

Μόνο ενήλικες

Τραπεζαρία

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Island House Key West

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Κι Ουέστ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.