Σπα Χονγκ Κονγκ (Apollo Motel)

Σπα Χονγκ Κονγκ (Apollo Motel)

Spa Hong Kong (Apollo Motel)

Εικονίδιο τοποθεσίας

379 Hai Phong St, Thanh Khe District, Ντα Νανγκ, Vietnam

Υπηρεσία μασάζ ομοφυλόφιλων στην πόλη Danang του Βιετνάμ. Το Spa Hong Kong προσφέρει περιποιήσεις προσώπου, σώματος, ζεστές πέτρες και άλλα μασάζ και διαθέτει εγκαταστάσεις σάουνας, όπως χαμάμ, γυμναστήριο και τζακούζι.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για τρέχουσες προσφορές και για να κλείσετε ραντεβού.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Go-Go Show
Γυμναστήριο
Massage
Μουσική
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή Σπα Χονγκ Κονγκ (Apollo Motel)
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 28 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

J
Jerry

9-Φεβ-2020

Σύντομος χρόνος Χωρίς δεξιότητες

Πήγα εκεί δύο φορές πρόσφατα. Μια μέρα πλήρωσα 800,000, μια μέρα πλήρωσα 700,000. Αλλά ο πραγματικός χρόνος είναι περίπου 20~30. Κάποιο μασάζ για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια κάποιο παιχνίδι. Ο μασέρ δεν έχει ικανότητα μασάζ, οπότε μην το περιμένετε. Αλλά το να κοιτάς δεν είναι κακό. Οπότε πιστεύω ότι αξίζει να πάτε εκεί και επιπλέον δεν υπάρχει άλλο μέρος για να πάτε στο Danang.
J
Juan

12-Ιαν-2020

Ψευδής

Σου ζητάνε 800 χιλ, όχι 200 ​​χιλ. Εντελώς ψευδές.
d
david

9-Aug-2019

Το χειρότερο από το χειρότερο

200,000 την ώρα; Είναι περισσότερο σαν 840,000 για 20 λεπτά. Ήταν πολύ κακό. Ντους, ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έτριψε την πλάτη και μετά είπε κύλησε. Ρώτησα αν ήταν αυτό, και δεν κατάλαβε και απλώς χαμογέλασε. Μην σπαταλάτε το χρόνο ή τα χρήματά σας.
B
Bill

14-Aug-2018

χειρότερη

Το κόστος είναι 700,000, όχι 100,000
A
Andy

23-Ιουν-2017

Κάτω από το μέσο όρο

Το μέρος είναι ένα υποβαθμισμένο συνεργείο μοτοσικλετών με δωμάτια στον επάνω όροφο - πραγματικά νόμιζα ότι είχα λάθος διεύθυνση. Ο μαμάσαν είναι ευγενικός και μιλάει άπταιστα αγγλικά. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και εντάξει, ο μασέρ που ήρθε ήταν ένας νεαρός ομοφυλόφιλος τύπος που έκανε μια μέση δουλειά μασάζ, αλλά είχε περισσότερη εξυπηρέτηση. Αντί για πραγματικό μασέρ, στον φίλο μου ανατέθηκε ο υπάλληλος γραφείου που δεν ήταν σε υπηρεσία. Μην νομίζετε ότι θα πήγαινα ξανά εκεί, καθώς οι μασέρ ήταν σπάνιοι και η ποιότητα ήταν κάτω από το μέσο όρο. Όταν καθάριζα, είδα μια κατσαρίδα εκεί.
J
Jason

4-Μαΐου-2017

Πληρώστε χαμηλή τιμή, μην περιμένετε πολυτελή εξυπηρέτηση

Νομίζω ότι είμαι και πελάτης. Αλλά τα 100k vnd είναι μόλις 4 USD. 4 USD ανά ώρα;. Και περιμένεις να κάνουν πολλά πράγματα. Εάν θέλετε καλύτερη εξυπηρέτηση, θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα. Στο Τόκιο, 200 USD και η ποιότητα και το δωμάτιο είναι ίδια.
J
Jack

6-Δεκ-2013

Μόνο ΟΚ

Πήγα εδώ με βάση τις άλλες κριτικές που γράφτηκαν εδώ. Ήταν εύκολο να το βρεις και το μέρος ήταν καθαρό και ο χαιρετισμός ήταν αρκετά ευχάριστος. Ο μασέρ είχε το σωστό επίπεδο φιλικότητας χωρίς να είναι ενοχλητικός. Το μασάζ ήταν αρκετά δυνατό και χαλαρωτικό. Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία ποτέ. $100 φιλοδώρημα πάνω από $90 για μασάζ ήταν πολύ ακριβό και η εξυπηρέτηση δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο. Προσοχή σχετικά με: κόστος
N
Nick

4-Δεκ-2013

Το Mandi άνοιξε ξανά

Η Mandi Manda ανακοίνωσε ότι άνοιξε ξανά από τις 30 Νοεμβρίου. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω σε αυτό το μέρος όταν θα είμαι στο KL την επόμενη.
J
Jarod

6-Apr-2017

Όχι καθαρό, χωρίς δεξιότητες μασάζ

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα και αποφύγετε αυτό το μέρος με κάθε κόστος. Πρώτα απ 'όλα, ο ιστότοπος λέει ότι ένα μασάζ 1 ώρας είναι 100.000 VND. Αλλά όταν φτάσετε εκεί είναι 200.000 VND. Δεύτερον, οι μασέρ δεν ξέρουν πώς να κάνουν μασάζ. Καθόλου. Δοκιμάζουν πράγματα χωρίς την άδειά σας. Ήθελα τα χρήματά μου πίσω, αλλά βιαζόμουν τόσο πολύ να φύγω από εκείνο το μέρος που μόλις έφυγα.
D
David

9-Δεκ-2013

χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ

1) Αγενείς και εχθρικοί υπάλληλοι της ρεσεψιόν 2) όχι πολύ καθαρό - πολλές σπασμένες κεφαλές ντους 3) πάρα πολλοί καπνιστές στο διάδρομο 4) χωρίς εστιατόριο, χωρίς μπαρ, χωρίς καφέ. Οι υπάλληλοί σας πρέπει να είναι εκπαιδευμένοι να είναι φιλικοί και ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους! Όπως πρέπει να ξέρετε, αυτοί οι άνθρωποι σας πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.