Rainbow Spa

Rainbow Spa

Rainbow Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

436A/36 Durong 3/2, Phurong 12, District 10, Χο Τσι Μινχ, Vietnam

Από το 2017, το Rainbow Spa έχει καθιερωθεί γρήγορα ως ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους μασάζ στο κεντρικό HCMC, District 10! Το Rainbow Spa είναι όπου συχνάζουν οι ντόπιοι και οι περίεργοι θαμώνες θα επέστρεφαν! Αναπόφευκτα, το Rainbow Spa προσελκύει και διατηρεί μια σταθερή ροή επαγγελματιών μασέρ που παρέχουν χαλαρωτικές θεραπείες και σας απαλλάσσουν από το άγχος της εργασίας και του ταξιδιού.
 
Το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει σε αυτή την εκπληκτική πόλη του Βιετνάμ με την πιο οικεία πινελιά. Οι υπηρεσίες μασάζ περιλαμβάνουν μασάζ αρωματοθεραπείας, μασάζ βαθιών ιστών, σουηδικό μασάζ, μασάζ σώματος σε σώμα, μασάζ 4 χεριών & απολέπισης σώματος! Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.
 
Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μασάζ!
 
Φροντίστε να κλείσετε ένα ραντεβού για να αποφύγετε την απογοήτευση, ειδικά σε κάθε Τετάρτη όπου επεκτείνεται έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες! Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook Messenger και Zalo (+84 93.237.2370).
 

Καθημερινή: 12:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 22:00

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Massage
Χαμάμ
Τιμή Rainbow Spa
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 82 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

P
Phillip

28-Ιαν-2020

ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΛΟ

Αυτή είναι μια συνέχεια από την προηγούμενη κριτική μου στις 6 Ιανουαρίου 2021. Από τότε έχω επιστρέψει στο Rainbow Spa δύο φορές και οι δύο εμπειρίες ήταν υπέροχες. Στη δεύτερη επίσκεψή μου ο Χουάνγκ ήταν ο μασέρ μου και ο τρίτος ο Αδάμ. Και οι δύο τύποι έδωσαν υπέροχα μασάζ και και οι δύο σέρβιραν συναρπαστικά γλυκά. Η γενική ατμόσφαιρα του Rainbow είναι ευχάριστη και ήρεμη, αλλά σε καμία περίπτωση πολυτελής. Ωστόσο, το προσωπικό τόσο οι μασέρ όσο και η ρεσεψιόν κάνουν αυτό το μέρος ξεχωριστό. Λυπάμαι που φεύγω από το Χο Τσι Μινχ. Έχω διαβάσει σε κάποιες προηγούμενες κριτικές ότι είναι κάπως κρυμμένο και δεν είναι εύκολο να το βρεις. Στο HCMC το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε τη διεύθυνση μεγάλη και ευανάγνωστη και οποιοσδήποτε ταξιτζής θα τη βρει εύκολα. Έχω διαβάσει επίσης για κάποιους τύπους που παραπονιούνται ότι πλήρωσαν «φιλοδώρημα» στον μασέρ. Περιμένουν αυτοί οι τύποι κάποιου είδους δωρεάν υπηρεσία; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κερδίζουν το ψωμί τους οι μασέρ; "Σίγουρα γνωρίζουν ότι αυτού του είδους η υπηρεσία θα τους κόστιζε πολλαπλάσια από αυτές τις χρεώσεις σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ασίας και περισσότερο σε μια δυτική πόλη. Ελάτε παιδιά, χαλαρώστε και απολαύστε την υπηρεσία και αφήστε τον μασέρ γενναιόδωρα γιατί εργάζεται πολύ σκληρά για να το κάνει αξέχαστη η επίσκεψή σας.
A
Arthur A

19-Ιαν-2020

κακή εγκατάσταση

Περίμεναν τόσο φιλοδώρημα όσο το τέλος μασάζ;
D
Dancer

15-Ιαν-2020

WOW!

Αυτή ήταν η 1η εμπειρία σπα μου στο Βιετνάμ. Το Rainbow Spa είναι κρυμμένο μακριά από τον κεντρικό δρόμο. Οι ρεσεψιονίστ ήταν πολύ ευγενικοί. Δεν μιλούσαν τόσο πολύ αγγλικά, αλλά αν έχετε τον μεταφραστή σας Google, θα είστε εντάξει. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί. Σας δείχνουν μια εικόνα των διάφορων μασέρ που είναι διαθέσιμα. Διάλεξα τον Χουάνγκ. Ουάου! Ήταν περισσότερο από όσο περίμενα. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μασάζ. Κοιμήθηκα σαν μωρό εκείνο το βράδυ. Δεν με πίεσαν καθόλου για φιλοδώρημα. Ωστόσο, ο Huang άξιζε σίγουρα ένα μεγάλο φιλοδώρημα! Παρακαλώ μην είστε φτηνοί. Το μασάζ δεν είναι τόσο ακριβό για τους ξένους.
P
Phillip

6-Ιαν-2020

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣΑΖ

Έψαχνα κάπου για να κάνω ένα μασάζ στην πόλη Χο Τσι Μινχ μετά από μια μεγάλη πτήση χθες και αφού διάβασα όλες τις κριτικές των διαθέσιμων χώρων, αποφάσισα για το Rainbow Spa και πραγματικά κέρδισα το τζακ ποτ. Ο ρεσεψιονίστ ήταν ευγενικός, φιλόξενος και απάντησε υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις μου σχετικά με τους 20+ διαθέσιμους μασέρ. Με τις πληροφορίες που μου έδωσε και αφού εξήγησα τι μου άρεσε επέλεξα τον Huang. Ο Χουάνγκ ήταν απολύτως φανταστικός. Είμαι ομολογουμένως λάτρης του μασάζ και τα έχω απολαύσει σε 10 διαφορετικές χώρες. Ο Χουάνγκ βρήκε τους καλύτερους από τους καλύτερους. Μου εξήγησε τι έκανε και τι δεν έκανε, κάτι που σεβάστηκα. Στη συνέχεια συνέχισε να μου κάνει ένα από τα πιο αξέχαστα και ευχάριστα μασάζ της ζωής μου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για καλά αποτελέσματα.
H
Hugo

15-Ιουν-2019

Καλό "επιδόρπιο"

Καλό για την αξία του. Συνιστάται. Είχα 60 λεπτά μασάζ σώματος σε σώμα, 300 χρέωση + 300 σταθερές συμβουλές. Ειλικρινής και ξεκάθαρη τιμή. Όμορφη εμφάνιση και μυϊκός μασέρ: οι δεξιότητες μασάζ δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αλλά το τέλος είναι αξιοσημείωτο. Είδα άλλους μασέρ, επίσης εμφανίσιμους και αρρενωπούς. Φωτογραφίες εδώ ή στο facebook ίδια με το πραγματικό μέρος. Δωμάτιο ιδιωτικό, άνετο και τακτοποιημένο. Το μέρος του ντους είναι πολύ σκοτεινό.
H
Hugo

15-Ιουν-2019

Υπέροχο "επιδόρπιο"

Συνιστάται. Είχε 60 λεπτά μασάζ σώματος σε σώμα, 300k βάση + 300k σταθερές άκρες. Καθαρός τιμοκατάλογος και κανένα επιχείρημα. Καλή εμφάνιση και μασάζ. Το μασάζ όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καλή δύναμη αλλά καμία ιδιαίτερη τεχνική. Ωστόσο, το "επιδόρπιο" ήταν καλό, πηγαίνοντας σε λεπτομέρειες και καλές τεχνικές. Είδα άλλους μασάζ, που ήταν επίσης αρρενωποί και όμορφοι.
A
Alex

2-Μαΐου-2019

Ψεύτικο γκέι μασάζ

Επέλεξα μασάζ σώματος 60 λεπτών, όχι ταϊλανδέζικο μασάζ. Μετά από αυτό, ήρθε ένας άλλος τύπος που με χρέωσε για διπλή τιμή... Μην επιστρέψεις ποτέ ξανά και θα το πω και στους φίλους μου.
D
David

22-Ιαν-2019

Υπέροχο μέρος μασάζ στο HCMC

Υπέροχο μέρος για μασάζ στο HCMC. Το μέρος δεν βρίσκεται στην κεντρική οδό, αλλά μπορείτε εύκολα να το βρείτε χρησιμοποιώντας τον χάρτη Google. Πολλά παιδιά για να διαλέξετε και οι ελάχιστες συμβουλές εμφανίζονται καθαρά στο μενού. Πήγα εκεί δύο φορές και ο μασέρ δεν ανέφερε καθόλου συμβουλές. Στο τέλος της υπηρεσίας, μου ζήτησε να γράψω τις συμβουλές που θέλω να δώσω και με ευχαριστεί για αυτό. Το μασάζ ήταν καλό και ήταν ευγενικοί και φιλικοί. Συνιστάται.
D
Dale

8-Δεκ-2018

Ένα όμορφο ζεστό σπα

Ο ρεσεψιονίστ ήταν όμορφος και ευγενικός, παρόλο που είχαμε λίγο γλωσσικό εμπόδιο, με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος με το χαρισματικό του χαμόγελο και να καταλάβω τι εξήγησε στο Google translate! Είμαι συνηθισμένος σε αίθουσες μασάζ Ταϊλάνδης όπου το ποσό των φιλοδωρημάτων εξαρτάται από το άτομο, αλλά εξήγησε εκ των προτέρων ότι σε πολλά βιετναμέζικα αίθουσες μασάζ, συμπεριλαμβανομένου του Rainbow Spa, το ελάχιστο φιλοδώρημα είναι το ίδιο με την τιμή του εισιτηρίου. Το σπα δεν είναι πολυτελές αλλά οικείο. Μου άρεσε το μασάζ μου και η συνολική εμπειρία.
S
Sam

22-Nov-2018

Κακό τέλος

Ένιωσα με εξαναγκασμό και παρενόχληση να δώσω μεγαλύτερο φιλοδώρημα από αυτό που ήθελα. Δεν θα συστήσω αυτό το μέρος.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.