Ελσίνκι Health Spa

Ελσίνκι Health Spa

Helsinki Health Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

115 Penshurst Rd, Ίπσουιτς, Ηνωμένο Βασίλειο, IP3 8QB

Μικρή σάουνα και σπα στο Ίπσουιτς. Αν και δεν είναι αποκλειστικά γκέι, το Helsinki Health Spa είναι δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους άντρες που απολαμβάνουν χαλάρωση στη σάουνα και στο χαμάμ τις νύχτες μόνο για άντρες.

Υπάρχει τζακούζι και lounge, ενώ παρέχονται υπηρεσίες μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς. Οι συνεδρίες μόνο για άνδρες πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός από το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής είναι μικτή νύχτα.

Ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθημερινή: Τρί -Πέμ 10:00 - 20:00 Παρ 12:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: Σάβ 10:00 - 20:00 Κυρ 12:00 - 18:00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Ελσίνκι Health Spa
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 140 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

B
Bendover Bare

30-Οκτ-2023

Mr

Έχω πάει αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια, το να είσαι γκέι σάουνα, οι τύποι είναι εξαιρετικά φιλικοί, αν σου αρέσει να σε παρακολουθούν, αυτό είναι το μέρος για σένα, οι τύποι φαίνεται να έρχονται και φεύγουν τακτικά, υπέροχο μέρος.

L
Liam Roberts

22-Σεπ-2023

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε σήμερα

Δεν είχα ποτέ, αλλά σχεδιάζετε να πάτε εδώ σήμερα, υπάρχουν αρκετοί τύποι για να διασκεδάσετε;
A
Andrew Hradsky

7-Ιουν-2023

Mr

Ψάχνω να πάω εδώ την επόμενη Πέμπτη. Το να μην έχεις ξαναπάει είναι απασχολημένο
J
Jack

23-Apr-2023

γρύλος

Είχα τη χαρά να επισκεφτώ το Ελσίνκι δύο φορές τώρα. Την πρώτη φορά ήμουν πολύ νευρικός. Με έδειξε ο νεότερος στη ρεσεψιόν. Μόλις γδύθηκα και γυμνό, αναρωτήθηκα στην υγρή περιοχή με την πετσέτα μου γύρω από τη μέση μου. Υπήρχαν μερικά μεγαλύτερα παιδιά που απολάμβαναν ο ένας τον άλλον στο υδρομασάζ. Ακριβώς πέρα ​​από αυτό είναι τα ντους και μετά η σάουνα και μετά το ατμόλουτρο. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως είμαι νευρικός, με έκαναν να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος αμέσως. Δύο τύποι ανακατεύτηκαν στη σάουνα για να μου κάνουν χώρο, και στριμώχτηκα ανάμεσά τους. Εκεί ξεκίνησε ένα πολύ διασκεδαστικό απόγευμα. Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους άντρες είναι μεγαλύτεροι άντρες στα 50 και 60 τους, αλλά αγαπώ τους μεγαλύτερους, κάτι που είναι καλό καθώς φαινόταν ότι τους αρέσω. Έδειχναν πολύ χαρούμενοι που με συμπεριέλαβαν στη διασκέδαση που είχαν όλοι και με επιβράβευσαν πολλές φορές, καλύπτοντάς με στην εκτίμησή τους. Η δεύτερη επίσκεψη ήταν σχεδόν η ίδια. Ένα πολύ ικανοποιητικό απόγευμα κάθε φορά που επισκέφτηκα. Ναι, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο καθαρό και θα ήταν βολικό αν οι πετσέτες ήταν όλες διαφορετικές. Όχι ότι το χρειάζεσαι μέχρι να τελειώσεις στο τέλος, αλλά πήρα τη δική μου πετσέτα για να καθαρίσω αφού τελείωσα.
B
Bendover Bare

30-Οκτ-2023

Παντρεμένος

Υπέροχο μέρος για περιστασιακές συναντήσεις
K
Kevin

6-Δεκ-2019

πολύ χαρούμενες εμπειρίες

Ήταν μερικές φορές. Κανένα παράπονο για αυτό που βρήκα. Γνώρισε κάποιους φιλικούς ανθρώπους. Σίγουρα θα ξαναπάω.
K
Kevin

5-Δεκ-2019

Kevin

Το να είσαι ομοφυλόφιλος το βρήκε ένα καλό μέρος για να το βρεις φιλικό και ικανοποιητικό
P
Paul

21-Μαΐου-2021

Massage

Πώς είναι τα μασάζ, κάνουν happy end;
K
Kevin

3-Δεκ-2020

Ελσίνκι Health Spa

Υπέροχο μέρος, τα παιδιά ήταν φιλικά, κανείς δεν κρίθηκε απλά ενθάρρυνε ένα υπέροχο απόγευμα
J
Jay

24-Μαΐου-2019

Κίσσα

Φρικτό μέρος, πήγε μόνο μια φορά, και αυτό είναι μια φορά πολύ συχνά. Οι κακές συμπεριφορές αφθονούν και είναι πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρεται, το οποίο είναι πολύ λίγο σε σύγκριση με άλλα μέρη. Στο μέλλον θα οδηγήσω λίγο πιο πέρα ​​και θα επισκεφτώ το Chelmsford, μια παρόμοια τιμή για να μπω, αλλά μια κόλαση πολύ περισσότερο σε προσφορά. Εξοικονομήστε τα χρήματά σας και αποφύγετε αυτό το μέρος.!!!!!
M
Mike

6-Φεβ-2019

Σάουνα από την κόλαση

Αυτό είναι ένα απολύτως άθλιο μέρος που έχει περάσει από καιρό το καλύτερο. Η στάση του γενικού προσωπικού είναι ότι, εφόσον έχουμε τα χρήματά σας, μπορείτε να γεμίσετε. Πολύ υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει και αυτά που παίρνετε. Έχει καθυστερήσει πολύ για ένα makeover, στην πραγματικότητα έχει καθυστερήσει πολύ για μια αξιοπρεπή στρώση βαφής, αλλά αυτό φαίνεται ότι κάπου έχει παραβλέψει την προσοχή του Chris. Τα ντους είναι κρύα και τρέχουν για περίπου 3 δευτερόλεπτα ανά ώθηση, το σαπούνι είναι το φθηνότερο που θα μπορούσαν να βρουν και δεν καταφέρνει ούτε καν αφρό.
c
charles

4-Οκτ-2017

Μερικές υπέροχες στιγμές εκεί!

Φιλικό μέρος. Θα μπορούσε να κάνει με ένα δροσερό ιδιωτικό δωμάτιο παιχνιδιού. Πρόσφατα ανανεωμένη σάουνα και τζακούζι. Εάν είστε πρώτος χρονοδιακόπτης, θα έχετε καλή μεταχείριση - χωρίς πίεση.
J
John

29-Σεπ-2017

Δωμάτια

Δεν κόβετε εκεί για τα χρήματά σας πραγματικά. Δεν είναι το πιο καθαρό μέρος. Θα μπορούσε να κάνει με ένα λίφτινγκ προσώπου πραγματικά.
s
steve

18-Σεπ-2017

πρώτη επίσκεψη ως ένα περίεργο

Η πρώτη μου επίσκεψη σε μια γκέι σάουνα, καλό πάρκινγκ αν και από το παράθυρο στο μπροστινό μέρος φαινόταν οτιδήποτε άλλο εκτός από μια γκέι σάουνα συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών τραυματισμών - όποιος περνούσε θα πίστευε ότι είναι ένα κέντρο υγείας. Σχεδόν γύρισε, αλλά η φιλική υποδοχή με επιμονή πήρε πετσέτα και μπήκε. Είναι πολύ μικρό, λίγοι εκεί (10:30 π.μ.) δεν συμβαίνει τίποτα πολύ στους κοινόχρηστους χώρους ή στο τζακούζι, οπότε πήγα στο χαμάμ για να βρω έναν άντρα να ξάπλωσε... αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή ένιωθα κομμένη και άρρωστη από τον ατμό (κυριολεκτικά ) ατμόσφαιρα και έπρεπε να βγούμε έξω. Κρίμα που θα μπορούσαμε να διασκεδάσουμε πολύ.
m
mike

17-Ιουλ-2022

Bi Curious Πρώτη Επίσκεψη.

Μόνος και νευρικός, αλλά πήρε το θάρρος να πάει μέσα. - Φιλικός τύπος υποδοχής - Μάλλον 10 περίπου παιδιά εκεί - μερικοί περπατούν σε όρθια στάση και ξεκάθαρα απολαμβάνουν τον εαυτό τους. - Ντους εντάξει και χαμάμ και/ζεστό δωμάτιο μικρό αλλά όπως θα περίμενε κανείς. Φιλική ατμόσφαιρα - το χειρίστηκε απαλά ένας φιλικός ηλικιωμένος που ήταν μια εμπειρία. Νομίζω ότι τα νεύρα ήταν το βασικό μου πρόβλημα. Θα πάω ξανά για να έχω καλύτερη προοπτική. Χρειάζεται σίγουρα μια πιο καθαρή πιο υγιεινή «αίσθηση» στον χώρο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.