Στα μισά του ουρανού

Στα μισά του ουρανού

Halfway to Heaven

Εικονίδιο τοποθεσίας

7 Duncannon Street, Charing Cross, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, WC2N 4JF

Αύριο: All Day Cabaret - Κάθε Σάββατο

Το Halfway to Heaven είναι ένα από τα πιο διάσημα γκέι καμπαρέ μπαρ του Λονδίνου με διαφορετικό θέμα που προσελκύει το πλήθος κάθε βράδυ. Είναι ένα εξαιρετικό μπαρ για να βρείτε προσφορές για φθηνά ποτά στην καρδιά του κεντρικού Λονδίνου.

Οι εβδομαδιαίες θεματικές βραδιές στο Halfway to Heaven περιλαμβάνουν καραόκε και τραγουδήστε - ελέγξτε τον ιστότοπό τους για το πιο πρόσφατο πρόγραμμα.

Καθημερινά: 12 μ.μ. - 11 από Δευτέρα έως Πέμπτη. 12:1 - XNUMX:XNUMX Παρασκευή

Σαββατοκύριακο: 12:1 - 12:8 Σάββατο. Κυριακή XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
καραόκε
Μουσική
Τιμή Στα μισά του ουρανού
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

J
Jill

8-Nov-2018

Ms

Τι φανταστικό μέρος για να απολαύσετε μια χαλαρωτική βραδιά. Το προσωπικό του μπαρ τόσο φιλικό. Μεγάλη διασκέδαση στον κάτω όροφο. Το αγαπημένο μου μπαρ στο Λονδίνο.
G
Gary

10-Σεπ-2017

άθλιο προσωπικό του μπαρ

Υπέροχο μπαρ, τιμές ποτών λογικές, κάποιο προσωπικό του μπαρ πραγματικά άθλιο, δεν ξέρω γιατί είναι εκεί; εάν δεν μπορούν να είναι φιλικοί και χαρούμενοι με τους πελάτες.
J
James

24-Μαΐου-2015

Κάμπινγκ και γραφικό

Γραφικό και χαριτωμένο, το Halfway to Heaven είναι μια υπέροχη παμπ στην καρδιά του πολυσύχναστου Λονδίνου. Όταν πήγα, υπήρχε κάποιο είδος πάρτι που γινόταν στον κάτω όροφο - μουσική της δεκαετίας του '80, κόσμος που χορεύει κ.λπ. - πολύ κατασκήνωση και διασκεδαστικό. Τα πλήθη είναι αρκετά ανάμεικτα, υπάρχουν στρέιτ άτομα και εδώ, αλλά κυρίως προσελκύει τους μεγαλύτερους. Τα ποτά ήταν λογικά. Δύσκολο να πάρεις μια θέση εδώ (είναι αρκετά μικρό), αλλά είναι διασκεδαστικό και μια εξαιρετική στάση αν πρόκειται να G-A-Y! Πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων / πιάτσα ταξί / σταθμό επίσης - βολικό αν ταξιδεύετε αλλού.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.