Λέσχη σύνδεση

Λέσχη σύνδεση

Σαββατοκύριακο techno dance and cruise club.

Connection Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

Fuggerstrasse 33, Berlin, Germany, 10777

Αύριο: Θεματικό πάρτι Σαββατοκύριακου - Κάθε Παρασκευή

Δημοφιλές techno/house χορευτικό κλαμπ το Σαββατοκύριακο με μια σκοτεινή παιδική χαρά στο υπόγειο κρουαζιέρας που ονομάζεται «Twilight Zone». Βρίσκεται δίπλα στο Πρίντζκνεχτ μπαρ (ίδιοι ιδιοκτήτες).

Το Connection Club είναι απασχολημένο και πολύ κρουαζιερό μετά τα μεσάνυχτα. Φροντίστε να περπατάτε σε κάθε όροφο και να κάνετε τουλάχιστον μια «σύνδεση» ή δύο. Κυρίως άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά υπάρχουν και πολλά νεαρά παιδιά τριγύρω.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο
Μουσική
Τιμή Λέσχη σύνδεση
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 49 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

S
Si Jie Zhang

24-Φεβ-2024

Ωραίο μέρος αλλά άδειο

Πήγε την Παρασκευή το βράδυ γύρω στη 1 π.μ. και έμεινε μέχρι τις 3.30:2010 π.μ. Το μέρος ήταν ωραίο και το προσωπικό ήταν φιλικό. Ο DJ έπαιζε ποπ μουσική κυρίως από πριν από το XNUMX. Το μέρος ήταν δυστυχώς πολύ άδειο.
m
moscardini

13-Apr-2019

Πολύ γκέι ντίσκο

Τοποθεσία: Όχι μακριά από το κέντρο και κοντά σε μερικές στάσεις του μετρό. Τύπος πελάτη: Από 25 έως 45 ετών. Το μόνο μέρος στο Βερολίνο όπου είδαμε θηλυκά αγόρια. Δομή: Είναι ντίσκο, όχι κρουαζιέρα (απογοητευτήκαμε). Μικρό, αλλά όμορφο. Υπάρχει πρόσβαση στο διπλανό κατάστημα. Καθαρισμός: Αρκετά καθαρό. Τιμές: Χαμηλές. Συμβουλές για πελάτες: Μην έρχεστε εδώ για διασκέδαση. Αν είστε παρέα με φίλους και θέλετε να γελάσετε και να χορέψετε για ένα βράδυ, μπορείτε να μπείτε. Συμβουλές για τους διευθυντές: Δεν υπάρχει τίποτα να προτείνουμε.
G
Gabriel

24-Apr-2018

OK

Πήγα το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 12:45 μ.μ., δεν είχε τόσο κόσμο όσο περίμενα, αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου. Το μπαρ ήταν ωραίο και φιλικό, τα ποτά ήταν υπέροχα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η μουσική, πολύ καλή για χορό. Χόρεψα μέχρι τις 2 το πρωί και επέστρεψα σπίτι. Αν θέλετε έναν καλό χορό, αυτό είναι το μέρος.
H
Henry

5-Σεπ-2017

Μου άρεσε αυτό το μέρος

Πάντα με χαρά πηγαίνω στο Connection.
k
kinney

31-Ιαν-2016

Κλέφτηκε από έναν ηττημένο που ονομάζεται Ντάνιελ

Δείχνει ενδιαφέρον για σένα και αρχίζει να τα βγάζει πέρα. θα σε αγγίξει παντού και θα νιώσει τις τσέπες σου και πριν το καταλάβεις, σου βγάζει ό,τι μπορεί από τις τσέπες σου. και ζητάει συνέχεια poppers. όταν πάρει τα δικά σου μετρητά, θα σου ζητήσει να περιμένεις και θα πάρει poppers αλλά δεν γυρίζει πίσω. Θα καταλάβεις ότι σου πήρε πράγματα.
E
Ekachai chieochalakom

5-Φεβ-2015

Απέτυχα

Έχω πάει εδώ αρκετές φορές. Λατρεύω την τριώροφη περιοχή κρουαζιέρας, αλλά μερικές φορές δεν υπήρχε σχεδόν κανένας - άλλες φορές είναι τόσο γεμάτη που πρέπει να κάνετε ουρά. Όταν ήμουν εκεί, αρχίζει να γεμίζει κόσμο μετά τις 3 το πρωί. Αλλά εάν υπάρχει μια ειδική εκδήλωση, μπορείτε να φτάσετε εκεί ήδη από τις 2:9. Ωραίο πορνό στους θαλάμους.
S
Sam

6-Ιαν-2014

τόμος

Ήταν εκεί μερικές φορές. Αυτό το ίδρυμα του Βερολίνου δεν παραλείπει ποτέ να με εκπλήξει. Τακτικές εκδηλώσεις και πάρτι. Και περνούν υπέροχα όλοι..

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.