Cloud Nine Body Care

Cloud Nine Body Care

Cloud Nine Body Care

Εικονίδιο τοποθεσίας

5 Koek Road, #B1-13/18 Cuppage Plaza, , Singapore, 228796

Αυτό το διακριτικό και απομονωμένο ευρύχωρο κατάλυμα βρίσκεται στο Prime Central of Orchard στη Σιγκαπούρη (σταθμός Somerset MRT) και προσφέρει στους πελάτες του μια χαλαρωτική απόδραση από την πολυσύχναστη πόλη.
 
Το Cloud Nine BodyCare διαμορφώνει τη σκηνή με ιδιωτικά και καθαρά δωμάτια, χαλαρωτική μουσική και άρωμα μέντας στον αέρα. Οι καλά εκπαιδευμένοι μασέρ τους είναι φιλικοί, προσιτοί και προσεκτικοί στις ανάγκες των πελατών.
 
Επιλέξτε από μασάζ όλου του σώματος, κεφαλιού ή ποδιών, αποτοξίνωση στη σάουνα, απολέπιση σώματος, μασάζ με ζεστές πέτρες - ή συνδυασμό αυτών. Ελέγξτε τον ιστότοπο του Cloud Nine για τιμές και κρατήσεις.
 
Ανοίξτε από Δευτέρες προς την Κυριακές, 10.30 π.μ. έως 10.30 μ.μ. Διατίθεται υπηρεσία εκτός κλήσης.
 
Ειδική προσφορά 10% έκπτωσης για ξένους ταξιδιώτες και όσους έχουν τα γενέθλιά τους τον μήνα που επισκέπτονται (χρειάζεται διαβατήριο ως απόδειξη και ημερομηνία γέννησης), η προσφορά ξεκινά από την 1η Φεβρουαρίου 2023. Άλλοι Όροι & Προϋποθέσεις ισχύουνy.

Καθημερινή: 10.30πμ - 10.30μμ

Σαββατοκύριακο: 10.30πμ - 10.30μμ

Πλησιέστερος σταθμός: NS23 (Somerset), Έξοδος D

Χαρακτηριστικά:
Μασάζ σώματος
σώματος
ατμόλουτρο αποτοξίνωσης με βότανα
κερί αυτιών
ρεφλεξολογία ποδιών
μασάζ κεφαλής
φυτική κομπρέσα.
καυτή πέτρα
υπηρεσία εκτός κλήσης
αποτοξίνωση στη σάουνα
Τιμή Cloud Nine Body Care
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 58 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
J
Jeff Ho

10-Mar-2024

Θεραπευτής με καλές γνώσεις και δεξιότητες

Ο Chen είναι ένας από τους θεραπευτές στο Cloud Nine που έχω ασχοληθεί με ένα αυθεντικό και αναζωογονητικό μασάζ. Βρίσκει και κάνει μασάζ στα σημεία πίεσης χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνικών (πρεσάρισμα και ζύμωμα). Μπορούσα να χαλαρώσω πλήρως και να νιώσω τα μέρη που έκαναν μασάζ μια χαλαρωτική και ζεστή αίσθηση. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, μου εξηγεί τη βέβαιη αντίδραση που μπορεί να έχω σε σημεία του σώματός μου όταν εφαρμόζει τη σχετική τεχνική μασάζ, πατώντας στις γνώσεις του για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Αυτό με βοηθά να γνωρίζω καλύτερα τις καταστάσεις της υγείας μου. Μετά από δύο συνεδρίες μαζί του, ξέρω ότι το σώμα μου είναι καλά περιποιημένο.
e
eugene tay

10-Nov-2023

Συνεπές και καλό

εξαιρετική και σταθερή ποιότητα μασάζ κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης. Συνέχισε την καλή δουλειά!
J
JC JC

13-Σεπ-2023

Ποιοτικό μασάζ και εξυπηρέτηση

Στις αρχές αυτού του μήνα πήγε στο Cloud για μασάζ. Ο μασέρ με το όνομα Μινγκ μου είχε κάνει μασάζ. Κάνοντας πολύ καλό μασάζ με δύναμη. Μπράβο. Χαλαρώστε όλους τους σφιγμένους μύες μου. Αξίζει το ταξίδι. Θα κάνει άλλη μια επίσκεψη και ζήτησε ξανά τον Μινγκ
N
Nick Jones

25-Aug-2023

Έξοχα

Ένα πολύ χαλαρωτικό και επαγγελματικό μασάζ. Το σπα είναι εξαιρετικά καθαρό και οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές. Μπόρεσε να κάνει ντους τόσο πριν όσο και μετά το μασάζ που απαιτείται στην υγρασία της Σιγκαπούρης! Είχα τον Sonny ως μασέρ και είναι ένα πολύ χαριτωμένο παλικάρι που ήταν εξαιρετικό. Το μασάζ του ήταν πολύ δυνατό και ήξερε πώς να βγάλει μερικούς από τους κόμπους από τους ώμους μου. Μια εξαιρετική εμπειρία και σίγουρα θα επιστρέψω. Συνιστάται ανεπιφύλακτα και σε πολύ λογικές τιμές.
H
Ho

14-Μαΐου-2023

Έπαινος για το Cloud Nine

Το Cloud Nine παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Οι εγκαταστάσεις και οι πετσέτες είναι καθαρές, κάτι που είναι ένα συν. Το προσωπικό είναι φιλικό και προσανατολισμένο στις υπηρεσίες. Ο Σκάι, ένας από τους θεραπευτές εκεί, εντυπωσιάζει με την προσοχή και την επιδεξιότητά του. Σε κάθε συνεδρία μασάζ μαζί του, νιώθω απόλυτα χαλαρός, τόσο σωματικός όσο και ψυχικός. Χρησιμοποιεί ένα ρεπερτόριο τεχνικής μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα, κάνοντας με να νιώθω αναζωογονημένος μετά από κάθε συνεδρία μασάζ μαζί του. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση πελατών, ένας θεραπευτής όπως αυτός μπορεί να μην φαίνεται εύκολος να βρεθεί. Το May Cloud Nine να συνεχίσει να ευημερεί και να αγκαλιάζει τη φιλοσοφία της παροχής αυθεντικά καλών υπηρεσιών στους πελάτες.
J
Jude

4-Μαΐου-2023

Πολύ ήρεμο και αναζωογονητικό SPA

Το Cloud Nine BodyCare έχει επιμεληθεί για να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας, με καλά οργανωμένους χώρους, καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον και μια αίσθηση τάξης που προωθεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Έχουμε λάβει 90 λεπτά θεραπεία σώματος με τον Aiden και τον Sonny. Ήταν επιδέξιοι και αποτελεσματικοί στη χρήση θεραπευτικών τεχνικών που ήταν προσαρμοσμένες στις μοναδικές μας ανάγκες. Σίγουρα θα τους επισκεφτώ ξανά όταν βρίσκεστε στη Σιγκαπούρη.
J
JJ

4-Μαΐου-2023

Πολύ ήρεμο και αναζωογονητικό SPA

Το Cloud Nine BodyCare έχει επιμεληθεί για να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας, με καλά οργανωμένους χώρους, καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον και μια αίσθηση τάξης που προωθεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Έχουμε λάβει 90 λεπτά θεραπεία σώματος με τον Aiden και τον Sonny. Ήταν επιδέξιοι και αποτελεσματικοί στη χρήση θεραπευτικών τεχνικών που ήταν προσαρμοσμένες στις μοναδικές μας ανάγκες. Σίγουρα θα τους επισκεφτώ ξανά όταν βρίσκεστε στη Σιγκαπούρη.
G
Gary

20-Apr-2023

Εξαιρετική εξυπηρέτηση στην καρδιά του Orchard

Το Cloud 9 είναι μια επιχείρηση που γνωρίζει το μυστικό της επιτυχίας. Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε μέσω WhatsApp. Ζεστό και φιλικό με τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κλείσετε ένα ραντεβού. Κατά την άφιξη, το προσωπικό της ρεσεψιόν είναι πολύ ευγενικό και φιλόξενο, με έκανε να κάνω check-in γρήγορα. Το ραντεβού μου ήταν με τον Sonny και μου έδωσε ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα μασάζ που είχα. Βρήκε κάθε κόμπο και εργάστηκε σκληρά για να τους βγάλει. Έκανε πολλές τεχνικές διατάσεων που έκαναν επίσης μεγάλη διαφορά. Η εκπαίδευση που έχει λάβει είναι εμφανής από την ποιότητα της θεραπείας . Εξίσου σημαντικό, έκανε check in μαζί μου συχνά για να βεβαιωθεί ότι ήμουν καλά. Το επόμενο πρωί ξύπνησα ανανεωμένος και χωρίς πόνο. Η μόνη μου λύπη είναι ότι δεν έχουμε αυτό το Spa στις ΗΠΑ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα πάω πίσω!
T
Tim

12-Apr-2023

Ωραία αλλά βρώμικα κρεβάτια

Το μόνο παράπονο που έχω είναι το βρώμικο κρεβάτι. Εμείς όμως το καλύπτουμε με μια μεγάλη πετσέτα. Ο Maurice είναι πραγματικά όμορφος, έχει καλές δεξιότητες μασάζ, υπέροχο σώμα και μεγαλόσωμο......... συνιστάται ανεπιφύλακτα.
J
JC JC

4-Mar-2023

Καλή δουλειά

Απολαύσαμε το μασάζ που έλαβε από τον Μινγκ. Ο Μινγκ είναι ένας έμπειρος και ικανός μασέρ. Καλή δουλειά. Χρησιμοποιώντας τη σωστή δύναμη στο σωστό σημείο. Επιστροφή στο σπίτι ως ικανοποιημένος πελάτης. Συνιστάται.
J
JC JC

4-Mar-2023

Απολαύστε ένα καλό μασάζ

Δοκίμασα τον μασέρ Μινγκ. Κάνοντας καλό μασάζ με δύναμη. Ένας ικανός και έμπειρος μασέρ. Είναι κατάλληλος για γυμναστήριο. Απόλαυσα την υπηρεσία του και επέστρεψα στο σπίτι ως ικανοποιημένος πελάτης. Συνιστάται.
B
Brendon

12-Φεβ-2023

Cloud Nine Body Care

Εξαιρετικές υπηρεσίες και φιλικό προσωπικό και ένα καθαρό μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Δοκίμασα τόσο τον Hoong όσο και τον Feng σε ξεχωριστές περιπτώσεις και έμεινα έκπληκτος με τις επαγγελματικές τους δεξιότητες μασάζ. Μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν στο σώμα μου και να απαλύνουν την κούραση μακριά. Μην μετανιώνετε ποτέ που επισκεφτήκατε το Cloud Nine BodyCare!
M
Mae

12-Φεβ-2023

Cloud Nine Body Care

Το καλύτερο περιβάλλον SPA που έχω επισκεφτεί στη Σιγκαπούρη. Με φιλικό προσωπικό και καθαρό μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Δοκίμασα τόσο τον Hoong όσο και τον Feng σε ξεχωριστές περιπτώσεις και έμεινα εντελώς έκπληκτος με τις επαγγελματικές τους δεξιότητες μασάζ. Μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν στο σώμα μου και να απαλύνουν την κούρασή μου μακριά. Ποτέ μην μετανιώσετε που τους επισκεφτήκατε.
J
Jeremy

12-Nov-2022

Περιποίηση σώματος ακριβείας.

Ένα αυθεντικό μασάζ σιάτσου και δυνατών ανδρών μόνο. Ο Sky είναι μάστορας στην εμπειρία θεραπείας του αμαξώματος. Όχι μόνο απευθυνόταν στη δύσκαμπτη πλάτη μου με την ακρίβεια της δουλειάς του, αλλά και με τη φροντίδα και την προσοχή του στην άνεσή μου για ένα από τα καλύτερα βαθιά μασάζ ιστών που έγινε ποτέ στη Σιγκαπούρη. Συνιστάται!!!
H
HinderMAN

7-Nov-2022

ΥΠΕΡΟΧΟ περιβάλλον SPA

Παρακολούθησε η FENG και έμεινε έκπληκτος από τις εξαιρετικές του επαγγελματικές δεξιότητες μασάζ. Ο χώρος είναι καθαρός και μυρίζει όμορφα με καλές υπηρεσίες.
S
Simone

27-Σεπ-2022

Έκπληκτοι με τις υπηρεσίες σπα τους

Έμεινα πραγματικά έκπληκτος με τις δεξιότητες μασάζ που έγιναν επαγγελματικά. Υπέροχο μέρος σπα για επίσκεψη και η τιμή ήταν λογική. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος με το περιβάλλον και τις υπηρεσίες τους.
L
Larrith

26-Σεπ-2022

Υπέροχες υπηρεσίες SPA με λογικές τιμές

Ωραίο και καθαρό περιβάλλον. Οι δεξιότητες μασάζ έγιναν επαγγελματικά με μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών SPA. Ακούγεται ότι θα υπάρχουν περισσότερες υπηρεσίες ενσωματωμένες, όπως η αποτρίχωση με κερί. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.
J
Jeff

25-Σεπ-2022

Αξέχαστη εμπειρία με το Cloud Nine Bodycare

Υπέροχο μασάζ και εξυπηρέτηση με λογικές τιμές. Η ομάδα των θεραπευτών είναι πολύ φιλόξενη και επαγγελματική. Ακούστηκε από τον ρεσεψιονίστ ότι θα χρησιμοποιήσουν περισσότερες υπηρεσίες SPA και προϊόντα όπως η αποτρίχωση με κερί. Πραγματικά ανυπομονώ για περισσότερες τέτοιες υπηρεσίες. :)
T
Tim

18-Σεπ-2022

Εξαιρετικό μασάζ

Η βροχή είναι καταπληκτική. Ελπίζω να τον φέρω σπίτι. Συνιστάται. Μπορεί να κάνει καταπληκτικά πράγματα με τα χέρια του και όχι μόνο.
J
James

17-Σεπ-2022

Πολύ φιλόξενος χώρος

Περάσαμε υπέροχα στο σπα. Και οι δύο επιλέξαμε το πακέτο των 90 λεπτών και αυτό σίγουρα παρείχε μια εμπειρία ξεκούρασης και χαλάρωσης πριν από μια μεγάλη πτήση για εμάς. Μπορούμε να προτείνουμε ανεπιφύλακτα το προσωπικό (ειδικά το Sky και το Hoong) και τον χώρο. Ένα φανταστικό μέρος.
A
Adan

16-Σεπ-2022

υπηρεσία πρώτης κατηγορίας

Ήρθα στο cloudnine σήμερα για ένα μασάζ σώματος 140 λεπτών + scrub + σάουνα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο κατάστημα μασάζ τους. Ο χώρος είναι πραγματικά μεγάλος και έχει τον δικό μου ιδιωτικό χώρο. Μπορείτε να έρθετε και να το δοκιμάσετε. Έκλεισα ένα ραντεβού με τον μασέρ Rain σήμερα, οπότε το μασάζ του ήταν πραγματικά πολύ καλό. θα ξαναέρθω
T
Tae

13-Σεπ-2022

Υπέροχες υπηρεσίες SPA στην κεντρική περιοχή

Είμαι πολύ έκπληκτος που βιώνω τέτοιες φανταστικές υπηρεσίες SPA με το Cloud Nine. Δοκίμασαν τη θεραπεία σώματος με πρόσθετο κερί αυτιού και απολέπιση σώματος και οι τιμές είναι λογικές. Με εξαιρετικές υπηρεσίες και από τον θεραπευτή! Στην υγειά σας!
J
JJ

12-Σεπ-2022

Υπέροχες εγκαταστάσεις SPA με φανταστικές υπηρεσίες

Ο χώρος είναι ευρύχωρος και πολύ προσιτός. Έχουν μια ομάδα επαγγελματιών θεραπευτών που είναι πολύ φιλόξενοι και προσανατολισμένοι στις υπηρεσίες. Ποτέ δεν μετανιώνω που τους επισκέφτηκα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου.
D
Digi

10-Σεπ-2022

Πρέπει να επισκεφθείτε με επαγγελματικές υπηρεσίες που παρέχονται

Η περιοχή είναι πολύ ευρύχωρη και η τοποθεσία είναι προσβάσιμη. Καθαρά και όμορφα διακοσμημένα με ιδέες SPA. Πραγματικά απολαμβάνω την επίσκεψή μου καθώς η ομάδα είναι πολύ φιλόξενη και επαγγελματική.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.