Τα όπλα Thompsons

Τα όπλα Thompsons

The Thompsons Arms

Εικονίδιο τοποθεσίας

23 Sackville St, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο, M1 3LZ

Σήμερα: Ζωντανή μεταφορά / καμπαρέ, με επισκέπτη από τις 11 μ.μ. - Κάθε Πέμπτη
Αύριο: Νύχτα DJ - Κάθε Παρασκευή
Δημοφιλές γκέι μπαρ στην καρδιά του Gay Village του Μάντσεστερ, με τακτικά live καμπαρέ / drag drag και DJ.

Το Thompsons Arms προσελκύει όλες τις ηλικιακές ομάδες, ειδικά τα σαββατοκύριακα. Υπέροχες προσφορές ποτών όλη την ημέρα κάθε μέρα.

Πλησιέστερος σταθμός: National Express Coach Station / Σιδηροδρομικός Σταθμός Piccadilly

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
δωρεάν WiFi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Τιμή Τα όπλα Thompsons
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

P
Phil

11-Apr-2022

Μην πας εδώ!!!

Μικτή ομάδα δεκαετιών 40/50/60, στρέιτ και γκέι ξόδεψαν πάνω από 470 £ σε αυτό το μπαρ για δύο ημέρες και μετά επέστρεψαν την Κυριακή. Ο διευθυντής ήταν σε υπηρεσία και είπε Τακτικοί μόνο εγώ δεν σας εξυπηρετώ!!! Ούτε συγγνώμη ούτε εξήγηση. Κάθε μπαρ στο χωριό μας έκανε όλους ευπρόσδεκτους και ήταν γεμάτο και όλες οι υπέροχες ατμόσφαιρες. Αυτό το μπαρ είχε 3 άτομα. Υποθέτω οι τακτικοί!!!. Όποιος έχει ποτέ αυτό το μπαρ πρέπει να αποκτήσει έναν νέο διευθυντή. Σας κοστίζει χρήματα και πελάτες και από κριτικές σε πολλούς ιστότοπους δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αυτή τη θεραπεία.
A
A

26-Φεβ-2022

Διευθυντής και προσωπικό που εισάγει διακρίσεις

Μου είπαν να φύγω γιατί δεν ήμουν τακτικός, όπως είμαι. Μετά μου είπαν να φύγω εξαιτίας αυτού που φορούσα. Οι εμφανείς queer γυναίκες δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτες εδώ μόνο οι λευκοί άνδρες. Ο διευθυντής είναι δειλός που απλώς περνάει άσχημα μηνύματα στο προσωπικό της πόρτας του. Αποφύγετε όπως η πανούκλα, όχι ένας ασφαλής χώρος για ομοφυλόφιλους!
M
Mo

11-Ιαν-2022

Χειρότερο gay bar στην Canal Street

Αηδιαστικό μπαρ, σπασμένα γυαλιά παντού και το προσωπικό εδώ βρωμάει απολύτως - όχι, δεν λέω απλώς ότι έπρεπε να απομακρύνουμε το τραπέζι από τον ψαροντούφεκο καθώς μύριζε πολύ άσχημα; Δεν θα πείραζε αν δεν σας ζητούσαν τυχαία να φύγετε μόλις αγοράσατε ένα ποτό!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.