Τελετή τσαγιού κιμονό από MAIKOYA Osaka

Τελετή τσαγιού κιμονό από MAIKOYA Osaka

Kimono Tea Ceremony by MAIKOYA Osaka

Εικονίδιο τοποθεσίας

1-22 Σινμάτσι, Νίσι-κου, Οζάκα, Ιαπωνία, 550-0013

Αριστοκρατικός χώρος στην καρδιά της Οζάκα. Το MAIKOYA παρέχει διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά) φθοράς κιμονό, τελετή τσαγιού, καλλιγραφία, φουροσίκι, εμπειρία σπαθιού σαμουράι, παρασκευή σούσι, μαγείρεμα wagashi κ.λπ.

Η τελετή τσαγιού κιμονό (γνωστός και ως sadou, chadou, chanoyu) είναι μια αρχαία ιαπωνική τελετουργία παρασκευής τσαγιού που χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω. Αυτή η μοναδική μέθοδος που περιλαμβάνει το πράσινο τσάι σε σκόνη που ονομάζεται «matcha» είναι το πιο αξιοπρεπές χόμπι της αρχαίας Ιαπωνίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας 90 λεπτών, θα έχετε την ευκαιρία να φορέσετε παραδοσιακές ρόμπες κιμονό, να δοκιμάσετε το πράσινο τσάι και να δοκιμάσετε μοναδικά ιαπωνικά γλυκά, ειδικά φτιαγμένα για να ταιριάζουν με τη γεύση του τσαγιού. Οι επεξηγήσεις γίνονται στα αγγλικά σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο δωμάτιο. Μια μοναδική εμπειρία που θα πρέπει να περιλαμβάνεται στη λίστα υποχρεώσεων κάθε επισκέπτη όσο βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Καθημερινή: 09:00 - 21:00

Σαββατοκύριακο: 09:00 - 21:00

Πλησιέστερος σταθμός: Σινσάιμπασι

Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
θυρίδες
Εστιατόρια
Τιμή Τελετή τσαγιού κιμονό από MAIKOYA Osaka
4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.