Το αντανακλαστικό

Το αντανακλαστικό

Νέο μπαρ που ανήκει σε γκέι στο Corralejo.

The Reflex

Εικονίδιο τοποθεσίας

CC Atlantico, Ave Nuestra Señora del Carmen, Corralejo, Φουερτεβεντούρα, Ισπανία

Παλαιότερα «Spectrum Disco Bar», το The Reflex (υπό την ίδια διαχείριση) είναι γνωστό ως το πιο δημοφιλές «gay-friendly» μπαρ στο Corralejo, παίζοντας κυρίως ρετρό μουσική.

Το μπαρ προσελκύει έναν υπέροχο συνδυασμό γκέι, δις, στρέιτ, λεσβιών και ακόμη και οικογενειακών πελατών. Δεν υπάρχει πλέον ένα συγκεκριμένο "gay only bar" στο Corralejo, αλλά αυτός είναι ο χώρος επιλογής λόγω της ποιότητας, της ασφάλειας και της φιλικότητας του.

Καθημερινή: 20:30 - 03:00

Σαββατοκύριακο: 20.30 - 03:30

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Τιμή Το αντανακλαστικό
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 53 ψηφοφορίες

J
John

17-Nov-2016

Cool Club

Αυτό το μέρος είναι τόσο δροσερό, υπέροχο μείγμα τόσο στρέιτ όσο και γκέι πελατών με καταπληκτική μουσική και τα κοκτέιλ τους είναι εκπληκτικής αξίας και ποιότητας, η Φουερτεβεντούρα δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτό το κλαμπ, μπράβο παιδιά!
J
Juan

18-Δεκ-2015

Καταπληκτική διασκέδαση

Επισκεφτήκαμε ξανά αυτήν την εβδομάδα (η δεύτερη φορά στη Φουερτεβεντούρα) ήταν λίγο ήσυχα, αλλά το ίδιο ήταν παντού στο Corralejo, τα Σαββατοκύριακα ήταν πολύ απασχολημένα, αλλά φρόντισαν να διασκεδάζαμε κάθε βράδυ, αγαπάμε την ελευθερία και τον υπέροχο συνδυασμό ετεροφυλόφιλων πελατών , πρέπει να επισκεφθείτε!
B
Bruce

22-Οκτ-2015

Τρελό μέρος

Είναι μια μεγάλη διαδρομή με το λεωφορείο για μένα, που ζω στο Morrojable, αλλά αξίζει τον κόπο να μπαίνω στο ινκόγκνιτο καμιά φορά, ντυμένος κορίτσι ή αγόρι, βλέποντας όλους τους χαρούμενους και απελευθερωμένους ανθρώπους. Ακόμα κι αν ζω σαν χαρούμενος μοναχός και μου αρέσει να ζω έτσι, αυτό το μέρος κάνει τον μοναχό να χαμογελά ακόμα περισσότερο. :-) Αυστηρά γκέι, όπως και στο χαρούμενο, Ευλογίες σε όλους!
v
vic

4-Οκτ-2015

Εξαιρετικός χώρος που αξίζει να επισκεφτείτε

Επισκεφθήκαμε αυτό το μπαρ μερικές φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Είναι καλό μέγεθος, μου άρεσε ο φωτισμός και τα έπιπλα. Μουσική πολύ δυνατή αλλά καλή. Βρήκαμε το προσωπικό πολύ φιλόξενο, είναι το προηγούμενο σχόλιο σχετικά με το προσωπικό που δεν μιλάει αγγλικά..........Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω αγγλικά, αλλά μπορώ να παραγγείλω μια μπύρα σε 4 γλώσσες, είναι πραγματικά δεν είναι δύσκολο να μάθεις μερικές χρήσιμες φράσεις. Ο ιδιοκτήτης είναι ένας γοητευτικός άντρας και τον επικροτώ που άνοιξε ένα τέτοιο χώρο εστίασης για τους γκέι πελάτες, καθώς και για στρέιτ. Μου άρεσε ο συνδυασμός των ανθρώπων εκεί. Σας ενθαρρύνω να το επισκεφτείτε μόνοι σας και να απολαύσετε ένα ή δύο ποτά, πείτε το στους φίλους σας. Θα επιστρέψω ! Υ.Γ. Χαριτωμένος μπάρμαν επίσης, αρκετός λόγος για να πάω lol.
A
Adam

12-Ιουλ-2015

Φανταστικός!

Αυτό το μοντέρνο ντίσκο μπαρ δεν είναι συνήθως το φλιτζάνι του τσαγιού μας, αλλά πάντα πηγαίνουμε για ένα ποτό όταν βρισκόμαστε στο Corralejo και καθώς έχουμε μια βίλα εδώ, το επισκεπτόμαστε τακτικά. Στο παρελθόν, ήταν πάντα λίγο ήσυχο, αλλά μας άρεσε ο συνδυασμός γκέι/στρέιτ ντόπιων/επισκεπτών. Τολμήσαμε μέσα χθες το βράδυ (Σάββατο) και ήμασταν έκπληκτοι και χαρούμενοι που είδαμε το μέρος τόσο απασχολημένο. Ήταν «σιωπηλή ντίσκο» που ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! 3 DJ παίζουν διαφορετικά στυλ μουσικής και όλοι στο μπαρ φορούν ακουστικά από απόσταση. Θα μπορούσατε να ακούσετε μουσική στη γραμμή μόνο εάν είχατε ακουστικά και επιλέγατε ποιον DJ θα ακούτε. Αυτό εξασφάλισε μια γεμάτη πίστα με ανθρώπους να χορεύουν σε διαφορετικούς ρυθμούς - υπέροχο! Ακόμη πιο αστείο όταν βγάζεις τα ακουστικά σου συνειδητοποιείς ότι όλοι τραγουδούν μαζί! Αυτό έφερε πραγματικά το Spectrum στο δικό του. Έχουμε φίλους που φτάνουν την επόμενη εβδομάδα και θα φέρουμε όλα στο Spectrum.
H
Hans

14-Ιουν-2015

Φάσμα

έχουμε δοκιμάσει αυτή την "ντίσκο" 3 φορές, κάθε βράδυ άδειο εκτός Σαββάτου εκεί όπου περίπου 20 άτομα μέσα κυρίως στρέιτ ζευγάρια;;. φρικτός κεραυνός και η μουσική πολύ δυνατή και σε πολλά εφέ ντίσκο (ήταν εντάξει τη δεκαετία του '70). αν ψάχνετε για ένα ωραίο gay-live, μην πάτε στη Φουερτεβεντούρα. Πολύ καλύτερα να πάτε στη Γκραν Κανάρια / Playa del Ingles.
I
Ian

26-Ιουν-2015

Φάσμα

Φαίνεται ότι επισκεφτήκατε αυτό το μπαρ τον Μάιο ή τον Ιούνιο, που είναι πολύ χαμηλή σεζόν στη Φουερτεβεντούρα, όσον αφορά τα "κυρίως στρέιτ ζευγάρια", η πρόθεση των Spectrums είναι να έχουμε ίσα δικαιώματα για όλους και να μην κάνουμε το μπαρ αποκλειστικό Gay (δεν είναι αυτό που όλοι αγωνίστηκαν με ισότητα;) Ο φωτισμός είναι σύγχρονος φωτισμός LED (δεν διατίθεται στη δεκαετία του '70) Το μπαρ είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους/Straight! Spectrum Disco Bar
i
ian and patrick

7-Φεβ-2015

Ράβδος φάσματος

Αγαπήστε τα πάντα για αυτό. Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό ήταν τόσο φιλικοί, μπράβο που ήμασταν εκεί στα μέσα Νοεμβρίου. Ανυπομονώ να έρθω ξανά φέτος. Ευχαριστώ παιδιά για τον υπέροχο χρόνο lol Pat + Ian
P
Peter

10-Ιαν-2015

Φανταστική

Απλώς μας άρεσε αυτό το μπαρ κάθε βράδυ, υπέροχο όμορφο και φιλικό προσωπικό, υπέροχος συνδυασμός μουσικής και ανθρώπων μικροί και μεγαλύτεροι, ήμασταν τα μεγάλα ποτά σε λίτρα τις περισσότερες νύχτες, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και υπέροχο μπαρ με πίστα χορού! Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα καθώς είμαστε τακτικοί επισκέπτες στο Corralejo.
A
Antonio

16-Δεκ-2014

Το λάτρεψα

Θα θέλαμε να είχαμε βρει αυτό το μέρος νωρίτερα στις διακοπές μας, είναι φανταστικό, είναι πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε μπαρ που έχουμε πάει ποτέ, νομίζω ότι λόγω του γεγονότος ότι είναι μικτό, αυτό κάνει μια φανταστική ατμόσφαιρα, έχουν DJ το Σαββατοκύριακο και μουσική βίντεο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ακόμη και μια βραδιά της δεκαετίας του '80 που μας άρεσε, ήταν λίγο δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει τον κόπο, αυτό το μέρος θα μας κάνει να επιστρέψουμε στο Corralejo, ευχαριστώ παιδιά για τη φιλοξενία σας.
P
Paul

14-Δεκ-2014

Καταπληκτικό μπαρ

Ουάου, αυτό το μέρος είναι καταπληκτικό, είχαν το φεστιβάλ "ουράνιο τόξο" (υπερηφάνεια) ενώ ήμασταν εκεί και ήταν καταπληκτικό. Το προσωπικό ήταν δροσερό και η μουσική ακόμα πιο δροσερή, φτιάχνουν επίσης καταπληκτικά Mojito σχεδόν όποια γεύση μπορείτε να σκεφτείτε! Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Corralejo.
K
Kevin

30-Nov-2014

Υπέροχος χώρος - καλές μελωδίες και βίντεο

Πήγαμε σε αυτό το μέρος μερικές φορές την εβδομάδα που ήμασταν στη Φουερτεβεντούρα και είναι ένα υπέροχο μέρος σε μια καλή τοποθεσία στον κεντρικό δρόμο. Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ φιλικοί και έχουμε κάνει κράτηση για να επιστρέψουμε. Υπέροχες καθαρές τουαλέτες και υπέροχη πίστα και μπαρ, θα συνιστούσα. Δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο για ένα ζωντανό ντίσκο μπαρ
P
Paul

7-Nov-2014

Φανταστικός χώρος

Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, ωραίος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να χορέψετε το Σαββατοκύριακο, οι τιμές είναι εκπληκτικές για ένα νυχτερινό μπαρ, το προσωπικό είναι χαριτωμένο και φιλικό, έχουν DJ και τα Σαββατοκύριακα! Σίγουρα θα επιστρέψουμε στην επόμενη επίσκεψή μας στο Corralejo. (δεν είναι αποκλειστικά γκέι)
P
Pete

25-Σεπ-2014

Φάσμα

Αυτός ήταν ο χειρότερος γκέι χώρος που βιώθηκε ποτέ. Το προσωπικό του μπαρ δεν μπορούσε να καταλάβει αγγλικά και ο άντρας με το μηχάνημα καπνού ήταν απασχολημένος με τη σκανδάλη. Μας κάπνισε να μην επιστρέψουμε ποτέ.
C
Chris

20-Μαΐου-2015

Απίστευτος!

Αυτό το μπαρ δεν βρίσκεται σε ισπανικό νησί; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε κάποιους λείπει τέτοια κουλτούρα και είναι τόσο εγωιστές να πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να μιλούν αγγλικά όταν επισκέπτονται μια ξένη χώρα! Εδώ είναι μια πρωτότυπη ιδέα, πώς εάν κάνετε διακοπές σε άλλη χώρα, προσπαθήστε να μάθετε λίγο από τη γλώσσα τους και να δείτε πώς θα τα πάτε, αν δεν το κάνετε αυτό, μπορείτε πάντα να γκρινιάζετε και να δείχνετε!
B
Bryan

9-Ιουλ-2014

Καταπληκτικό μέρος

Ένα όμορφο μπαρ & κλαμπ. Ήμουν εκεί την περασμένη εβδομάδα και είχα μια καταπληκτική νύχτα. Αγαπούσε το προσωπικό ήταν ένα γέλιο. Προτείνετε να το δείτε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.