Plush Lounge Μπράιτον

Το βελούδινο σαλόνι

The Plush Lounge

Εικονίδιο τοποθεσίας

Frewin Ct, Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο, OX1 3HZ

Αύριο: POUNDED - είσοδος και ποτά 1 £ - Κάθε Πέμπτη
Κορυφαίο γκέι μπαρ και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης LGBT στην Οξφόρδη - πρόσφατα μεταφέρθηκε κάτω από τις καμάρες αυτής της ιστορικής πόλης.

Το Plush Lounge διοργανώνει διάφορες εβδομαδιαίες εκδηλώσεις με ειδικές προσφορές για ποτά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για VIP περίπτερα για την ειδική σας εκδήλωση ή γιορτή μέσω της ιστοσελίδας τους.

Ανοιχτό Πέμπτη έως Κυριακή. Μόνο για 18+.

Σαββατοκύριακο: Πέμ, Παρ, Σάβ 21: 00-03: 30

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Το βελούδινο σαλόνι
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 18 ψηφοφορίες

S
Sam Long

4-Φεβ-2024

Όχι γκέι

Δυστυχώς, η εμπειρία μου σε αυτή την υποτιθέμενη γκέι ντίσκο άφησε πολλά να είναι επιθυμητή. Παρά τη διαφήμισή του, η πλειονότητα των παρευρισκομένων φάνηκε να είναι στρέιτ άτομα με φίλες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που απείχε πολύ από την αναμενόμενη συμμετοχή. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις ότι οι λίγοι γκέι χώροι σε κάτι λιγότερο αυθεντικό. Η συμβουλή μου: εξετάστε άλλες επιλογές.
L
Lauren

26-Mar-2019

Βελούδινα

Αυτό το μπαρ είναι καταπληκτικό για όλους! στρέιτ, ομοφυλόφιλος, τρανς.. ΟΛΟΙ.. Κανείς δεν σε κρίνει και έχει μια αίσθηση σπιτιού. Πηγαίνω σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο! Οι Παρασκευές είναι ποτά 2 λιβρών και σφηνάκια 1 λίβρας και τα Σάββατα είναι ποτά 1 λίβρας (μέχρι τις 12) και σφηνάκια 1 λίβρας όλη τη νύχτα. Αν πάτε στο Oxford Pride, θα ερχόμουν σίγουρα εδώ μετά! Ανδρικές τουαλέτες και μικτές τουαλέτες! Ένα μείγμα στρέιτ και γκέι προσωπικού είναι εκπληκτικό και καλής ποιότητας

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.