Το Club Fort Lauderdale

Το Club Fort Lauderdale

The Club Fort Lauderdale

Εικονίδιο τοποθεσίας

110 ΒΔ της Λεωφόρου 5th, Φορτ Λόντερντεϊλ, ΗΠΑ, 33311

Αύριο: 1/2 θυρίδες τιμών - Κάθε Πέμπτη
Γκέι σάουνα στην καρδιά του Φορτ Λόντερντεϊλ. Το Club προσφέρει μια όαση για τους άνδρες να χαλαρώσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν άλλους άντρες.

Ανοιχτό 24 ώρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, ιδιωτικά δωμάτια, πλήρες γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
τζακούζι
Σάουνα
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Τιμή Το Club Fort Lauderdale
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 39 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

j
jon

10-Ιουν-2022

Πέρασα καλά

Περίμενα το προσωπικό να είναι φρικτό σύμφωνα με τις κριτικές, αλλά ήταν φιλικοί και με βοήθησαν, δεν είχα ξαναπάει.. θα επιστρέψω το βράδυ την επόμενη φορά.
J
Joe

20-Φεβ-2022

Το προσωπικό χρειάζεται εκπαίδευση

Περίμενα στην ουρά για μια ώρα μόνο για να συναντήσω την πιο τρελή Βασίλισσα πίσω από τον πάγκο στο τροφοδοτικό. Έχω πάει εκεί στο παρελθόν και είχα μαζί μου ένα διαβατήριο ως ταυτότητα που δείχνει το πρόσωπό μου και την ημερομηνία γέννησής μου - αλλά είχε λήξει πρόσφατα. Θα νόμιζες ότι δολοφόνησα το παιδί του, ήταν το τέλος του κόσμου που έληξε. Ακούστε, μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου και την ημερομηνία γέννησής μου. Η προσήλωσή σας στο γράμμα της επιστολής είναι ντροπή. Άνθρωποι σαν εμένα με τους οποίους μιλάς με αγένεια είναι αυτοί που σε κρατούν στη δουλειά. Αποκτήστε μια ζωή. Φαίνεται ότι πρέπει να χαλαρώσεις - ή δεν μπορείς.
J
J

26-Apr-2022

Το έληξε έχει λήξει

Ντροπή σας, φυσικά αρνήθηκαν την είσοδο.. έληξε δεν είναι έγκυρη μορφή ταυτότητας περίοδος. Δεν ισχύει πουθενά για τίποτα. Κανείς δεν φταίει εκτός από τον εαυτό σου!
W
Willmer

8-Σεπ-2021

ο διευθυντής και το προσωπικό πολύ κακή μεταχείριση

Καλησπέρα, ευχαριστώ που απαντήσατε, λέω ότι αν υπήρχε κακή προσοχή επειδή επισκέπτομαι το Club για περισσότερα από 5 χρόνια και δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω το διαβατήριό μου, αλλά εδώ και πολύ καιρό δεν το έχω μαζί του εγώ ως προφύλαξη απώλειας ή κλοπής και πώς τα περισσότερα μέρη που επισκέπτομαι δέχονται ταυτότητα, εδώ στο Μαϊάμι όπου είναι η κατοικία μου και επίσης σε πολλά μέρη στο Φορτ Λόντερντεϊλ, γιατί αυτό που χρειάζεται είναι το όνομά μου και η ηλικία μου που λέει πολύ καλά η ταυτότητα στο κάτω μέρος αυτό δεν είναι άδεια οδήγησης μόνο για λόγους αναγνώρισης. Δηλαδή δεν είναι δίπλωμα οδήγησης που μόνο για λόγους ταυτοποίησης όταν ξαναπάω θα φέρω και το διαβατήριό μου.
M
Max

24-Δεκ-2019

Ωραίο μέρος για χαλάρωση και διασκέδαση

Το Club είναι ένα τεράστιο μέρος. Λίγο ακριβό, θα έλεγα, αλλά ήταν εντάξει. Είναι πολύ καθαρό (στην πραγματικότητα όταν έφτασα στο χαμάμ και οι τουαλέτες καθαρίζονταν για περίπου 30 λεπτά, λίγο ενοχλητικό καθώς ήθελα να κάνω ντους και δεν μπορούσα) αλλά έμεινε πεντακάθαρο. Για ένα μέρος αυτού του μεγέθους, θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες τουαλέτες και ντους. Οι χώροι "παιχνιδιού" είναι λίγο μικροί (μόνο ένα δωμάτιο με 6 καμπίνες για γκόλρυτρυπες και 1 δωμάτιο με ταινίες πορνό και μια σφεντόνα. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει ένας σκοτεινός θάλαμος, λαβύρινθος κ.λπ. Έχουν χώρο για αυτό! Οι θαμώνες είναι πολύ διαφορετικά, όλων των ηλικιών, μεγεθών κλπ. Πέρασα υπέροχα και θα ερχόμουν πιο συχνά αν δεν ήταν τόσο ακριβό.
M
Mike

5-Aug-2019

Το τρομερό βρώμικο μέρος με τον επαγγελματικό χώρο στάθμευσης του προσωπικού δεν είναι ασφαλές εδώ.

Ο χώρος στάθμευσης δεν είναι ασφαλής. Οι πελάτες αντιμετωπίζονται άσχημα εδώ!!! Μην χάνετε το χρόνο σας με αυτό το μέρος είναι βρώμικο και ακριβό χωρίς εξυπηρέτηση στους πελάτες του. Πολύ αγενές προσωπικό.
J
JOHN

8-Nov-2020

RITZ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ. Ο MGT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 6 ΣΧΗΜΑΤΑ.

RITZ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ. Το MGT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 6 ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία