Το λεβητοστάσιο Σέφιλντ

Το λεβητοστάσιο Σέφιλντ

The Boiler Room Sheffield

Εικονίδιο τοποθεσίας

Saville Street East, Σέφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο, S4 7UQ

Στο παρελθόν Bronx Sauna, το The Boiler Room Sheffield είναι η μόνη σάουνα για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους για άντρες, που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, που ανήκει στη διεύθυνση Το λεβητοστάσιο Μπράιτον.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υδρομασάζ, σάουνα ξηρού αέρα, ιδιωτικές καμπίνες, 3 κινηματογράφους, τρύπα, λαβύρινθο, lounge καφέ. Δωρεάν WiFi, χώρος καπνιστών και στις εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιήστε μόνοι σας ιδιωτικό δωμάτιο και κλειδί διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Ειδικά πάρτι τις περισσότερες Παρασκευές νύχτες με παρατεταμένες ώρες λειτουργίας. Δεν απαιτείται συνδρομή.

Καθημερινή: 10:00 - 23:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 - 23:00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Καφετέρια
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Τιμή Το λεβητοστάσιο Σέφιλντ
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 160 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

D
David

20-Ιουλ-2023

Δεν αξίζει τα χρήματά σας. Χρειάζεται επένδυση σε εγκαταστάσεις.

Ας το παραδεχτούμε, αν πρόκειται να πάτε σε μια σάουνα και να πληρώσετε σκληρά χρήματα, θέλετε αξία. Λυπούμαστε που το λεβητοστάσιο λείπει πολύ από τις εγκαταστάσεις του. Ταξίδεψα εκεί σήμερα και το πρώτο πράγμα ήταν η τεράστια αύξηση της τιμής από την προηγούμενη φορά. Αυξήθηκε κατά 5.00 £ σε 15.00 £. Επιπλέον, ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι με κάρτα. Προφανώς κάποιος λόγος γι' αυτό, αλλά σε πολλά παιδιά, συμπεριλαμβανομένου εμένα, δεν αρέσει η κάρτα λόγω του τι θα εμφανιστεί στη δήλωση. Προτιμούν πολύ τα μετρητά. Εντάξει έχοντας διανύσει κάποια απόσταση πηγαίνω μέσα. Λατρεύω τις γυμνές μέρες. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, το προσωπικό της ρεσεψιόν έλεγε ότι το ατμόλουτρο δεν λειτουργεί καθώς έχει διευθετηθεί. Τότε σήμερα δεν λειτουργούσε ούτε το τζακούζι. Αυτό είναι υπό συντήρηση. Το μόνο πράγμα που ήταν εντάξει ήταν η σάουνα. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ρίξουν την τιμή εάν δεν λειτουργεί. Ελάτε η διοίκηση να φτιάξει το χαμάμ. Αν πρόκειται να διατηρήσετε την είσοδο των 15 £, ας έχουμε κάποια σχέση ποιότητας-τιμής
G
Graham

13-Ιουν-2023

Πρώτη επίσκεψη

Γειά σου! Θα επισκεφθώ σύντομα το Σέφιλντ από το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα ήθελα να μάθω πότε και πώς πρέπει να ντυθεί κάποιος στο χώρο, καθώς και πότε είσαι ανοιχτός. Ευχαριστώ!
N
Naughty

2-Δεκ-2019

Λεβητοστάσιο

Έχω πάει στο Boiler Room πολλές φορές.. Πάντα διασκεδάζω, αλλά οι άνθρωποι σπάνια χρησιμοποιούν προφυλακτικά.. Τα περισσότερα παιδιά θέλουν να κάνουν bb, αλλά εγώ συνεχίζω.
A
Andrew

29-Οκτ-2019

σκοτάδι

Επισκέφθηκα το Boiler Room χθες Δευτέρα, 28 και πέρασα πολύ ζεστά, αρκετή δράση, το μόνο μου παράπονο ήταν πολύ σκοτεινό στον επάνω όροφο, λίγο περισσότερο φως δεν θα έλειπε σε ορισμένες τοποθεσίες για να μπορέσει κάποιος να κάνει κρουαζιέρα χωρίς να σκοντάψει, να χτυπήσει στις πόρτες και ψαχουλεύω για λαβές πόρτας. Κατά τα άλλα είναι υπέροχο για να ψαχουλεύετε στο σκοτάδι, αλλά άντε να δούμε κάπου σαν μια ματιά.
d
damo

26-Σεπ-2019

4η Παρασκευή

Λίγο πιο ήσυχο από ό,τι περίμενα, αλλά δεν υπάρχει ποτέ ένας "κανονικός" αριθμός σε οποιαδήποτε σάουνα που έχω επισκεφτεί ποτέ, αυτό είπε ότι ήταν όπως διαφημίζεται, και σίγουρα υπήρχαν μερικά χαριτωμένα παιδιά εκεί, και κάτι για όλους τους τύπους. Ένας αξιοπρεπής χώρος, αλλά θα μπορούσε να κάνει με ένα μεγαλύτερο ατμόλουτρο για να ταιριάζει με την καλή του σάουνα.
S
Steve

2-Aug-2019

Μια αξιόπιστη, φιλική σάουνα

Επισκεφθείτε αυτό το μέρος όποτε βρίσκομαι στο Σέφιλντ. Συνήθως πηγαίνετε πριν από τις 11 π.μ. για τη μειωμένη είσοδο, καθώς η πλήρης τιμή είναι λίγο πάνω από την κορυφή. Όπως και οπουδήποτε επάνω, είναι καλή τύχη όσον αφορά τα παιδιά που είναι εκεί αλλά συνήθως διασκεδάζουν. Υπάρχει ο περιστασιακός κρυφός που δεν δέχεται το όχι για απάντηση. Το προσωπικό είναι φιλικό και τα φαγητά και τα ποτά που προσφέρονται είναι εκτεταμένα και πραγματικά καλής αξίας. Είναι κρίμα που τα ντους βρίσκονται στον επάνω όροφο, στην μακρινή πλευρά της περιοχής παιχνιδιού και στις τελευταίες δύο επισκέψεις, όταν τα ντους ήταν ζεματιστικά ζεστά και από την άλλη, επισκεφθήκαμε μόνο ένα που λειτουργεί. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστούν τα μάτια σας στο σκοτάδι στον επάνω όροφο, καθώς είναι αρκετά σκοτεινό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ένα αρκετά ηλικιωμένο πλήθος γενικά. Έχω επισκεφθεί για μια βραδιά Cumunion και αυτό ήταν πιο πολυάσχολο και νεότερο και καλύτερη αξία.
M
Mick

4-Μαΐου-2019

Καλές εμπειρίες, αλλά να είστε προσεκτικοί σε καταχρηστική τακτική

Έχω πάει σε αυτό το μέρος για τις εκδηλώσεις μιας Παρασκευής το βράδυ. Υπάρχει πάντα ένα καλό πλήθος ανδρών όλων των ηλικιών από όλη την περιοχή εδώ. Οι χώροι είναι λίγο κουρασμένοι. Στον κάτω όροφο στη σάουνα δεν έχει πλακάκια και μυρίζει υγρασία. Ο χώρος παιχνιδιού στον επάνω όροφο είναι ελαφρώς καλύτερος. Ούτε το μέρος νοικιάζει σαγιονάρες. Μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ εδώ. Και το αν είναι φρεσκοστρωμένο είναι δευτερεύον. Αυτό που είναι πραγματικά κακό είναι ένας επισκέπτης που είναι καταχρηστικός με άλλους επισκέπτες. Σχολιάζει τα πάντα, συμμετέχει στη δράση απρόσκλητος και χθες έγινε σωματικά βίαιος με έναν πελάτη που απέρριψε τις προκαταβολές του. Το προσωπικό αρνήθηκε να τον απομακρύνει, φαίνεται ότι είναι τακτικός και φίλος του διευθυντή. Πρέπει να αποκλειστεί. Προσοχή παιδιά!
f
frank

10-Apr-2019

Ενα απο τα καλύτερα

Έχω επισκεφτεί πολλές gay σάουνες στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες. Η πρώτη επίσκεψη ήταν μια γυμνή μέρα - λίγο περίεργο να μου έδωσαν μια πετσέτα μεγέθους "υφασμάτων προσώπου", αλλά λειτουργεί πραγματικά. Στον επάνω όροφο υπάρχει μεγάλη γκάμα χώρων παιχνιδιού - χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστείτε στο χαμηλό επίπεδο φωτισμού, αλλά αξίζει τον κόπο. Μια καλή ποικιλία από αναψυκτικά και φιλικό προσωπικό, ενώ δεν είναι πιεστικό. Θα συνιστούσα μια επίσκεψη σύντομα!
R
Russell

9-Φεβ-2019

Πολύ καλό, εκτός από ....

Ήμουν εδώ μερικές φορές τους τελευταίους δύο μήνες, συνήθως τα βράδια της Παρασκευής για τις «ειδικές εκδηλώσεις». Το μέρος είναι πολυσύχναστο, δημοφιλές και καυλιάρης, ανεξάρτητα από το τι εκδήλωση είναι. Πολύ σεξ, κάποιος για όλους, ένας προς έναν, τρίο και πολλά ομαδικά πράγματα. Αλλά, παρακαλώ, παιδιά, αν θέλετε να σταθείτε και να συνομιλήσετε με τους συντρόφους σας, κάντε το στην περιοχή του μπαρ κάτω και όχι στις περιοχές κρουαζιέρας. Η διοίκηση πρέπει πραγματικά να το καταλάβει αυτό. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις μια γρήγορη κουβέντα με έναν σύντροφο, αλλά άλλο να κάνεις πλήρεις συζητήσεις που περιλαμβάνουν τσιμπήματα για άλλους ανθρώπους στη σάουνα. Η διοίκηση πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει το ζήτημα της επιτρεπόμενης πρόσβασης μεθυσμένων ατόμων στην εγκατάσταση. Η χθεσινή νύχτα ήταν εκνευριστική βλέποντας έναν μεθυσμένο τύπο να ενοχλεί τους τύπους στην περιοχή της κρουαζιέρας και να γίνεται υβριστικός όταν τον απέρριψαν. Εκτός από αυτό, είναι ένα υπέροχο μέρος.
S
Shane

2-Φεβ-2019

Επίσκεψη

Πρώτη φορά. Διασκέδασα 2 λεπτά μετά την επίσκεψη στη σάουνα. Δεν εμφανιζόμουν, οπότε έπρεπε να ρωτήσω τι ήταν πού. Ανέβηκε πάνω. Σκοτεινά δωμάτια. Είδα τον ίδιο άντρα με τον οποίο διασκέδασα νωρίτερα, οπότε τον πήγα σε ένα δωμάτιο. Έγινε μεγάλη διασκέδαση. Επιστροφή στη σάουνα και μετά στον επάνω όροφο παρακολουθώντας πορνό. Ο Bloke μπήκε για αμοιβαίο προφορικό. Μακάρι να είχε έρθει κάποιος από πίσω μου για τα 3/4. Αξιοπρεπής μέρα.
S
Shane

2-Φεβ-2019

Φύλο

Πρώτη φορά σήμερα. Δεν εμφανιζόμουν, οπότε δεν ήμουν σίγουρος για το πού ήταν τα πράγματα. Μέσα σε 5 λεπτά από την είσοδο στη σάουνα διασκέδαζα. Πέρασα για λίγο στο τζακούζι και μετά μίλησε με έναν σέξι άντρα που μου είπε για τον επάνω όροφο. Είναι σκοτεινό και μπερδεμένο. Ένιωσα σαν να περπατούσα σε κύκλους. Είδα τον τύπο με τον οποίο διασκέδασα νωρίτερα, έτσι μπήκαμε σε ένα δωμάτιο και διασκεδάσαμε περισσότερο. Παρακολούθησα μερικά βίντεο όπου μπήκε 1 άντρας.
S
Sean

23-Ιαν-2019

Τρομερό εξυπηρέτηση πελατών

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ - Έφτασε 2 λεπτά μετά την αλλαγή της τιμής και του δόθηκε μηδενική επιείκεια. Ο διευθυντής δεν ήθελε να μου μιλήσει όταν ήθελα να κάνω ένα παράπονο. Ο ταμίας απλώς χαμογέλασε. Είμαι πελάτης δύο φορές την εβδομάδα για σάουνα και μασέρ για περίπου 4 χρόνια. Πάρτε τα λεφτά σας αλλού.
s
steven

19-Δεκ-2018

καθαρό, φιλικό και χαλαρωτικό

υπέροχο μέρος ωραίο προσωπικό, εξαιρετικές εγκαταστάσεις καλές για πάρκινγκ, τοποθεσία εξαιρετική καλή τιμή δωρεάν ποτά....
J
John

1-Δεκ-2018

Χαλαρωτικό μέρος

Φιλικό προσωπικό και φιλικοί άνθρωποι, καθαροί και ευχάριστοι, δεν είναι λάτρης των υποχρεωτικών γυμνών ημερών, αλλά μπορούν πάντα να περνούν καλά
a
andy

22-Apr-2018

Έξω από την πόλη

Έχετε πάει σε αρκετές σάουνες στο παρελθόν με διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά αυτή είναι μια από τις καλές. Ένας καλός συνδυασμός (φιλικών) ανδρών που αφήνουν πολλές επιλογές ανοιχτές.......... Πολλά προφυλακτικά και λιπαντικά διαθέσιμα επίσης. Θα επιστρέψω!
L
Lee

17-Mar-2018

Υπέροχη σάουνα

Ήταν μερικές φορές τώρα. Υπέροχη ατμόσφαιρα, πάντα ωραίος κόσμος. Καλό μείγμα. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και φανταστικό τζακούζι - αν και μόνο για περιορισμένο χρόνο κάθε ώρα. Καθαρό, μεγάλο και πολλές περιοχές για εξερεύνηση. Μεγάλες τρύπες δόξας και σκοτεινές περιοχές κρουαζιέρας, πολλά μέρη για σύνδεση, αν θέλετε να κάνετε ανατολικά. Υπέροχο μπαρ - πουλάει ακόμα και όμορφα παιχνίδια για λίγη διασκέδαση. Υπάρχει ένας χώρος καπνιστών ένα άλλο καλό είναι να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με αγόρια - παρέχετε ακόμη και ρόμπες! Πολλά προφυλακτικά και λιπαντικά διαθέσιμα και το προσωπικό δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό. Ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να αφήσετε τον ατμό σας με παρόμοιους άντρες.
P
Peter

26-Φεβ-2019

Εξωτερικός χώρος από τη Στόουκ.

Ήταν μια φορά ήταν εντάξει, τα εξαρτήματα ήταν ελλιπή χωρίς πρόβλημα. Συνάντησα ένα παλικάρι έτοιμο για αυτό, έκανε σέξι τατουάζ - κορ!
A
Andy

12-Οκτ-2018

JACUZZI

Το τζακούζι έχει ρυθμιστεί έως και 15 λεπτά με 15 λεπτά, πιστεύω ότι μετά από λιποθυμία κάποιος αφού πέρασε πολύ καιρό σε αυτό. ΝΑΙ ήμουν εγώ.
S
Sally Jayne

4-Φεβ-2018

trans

Είμαι τηλεόραση και ποτέ δεν ένιωσα πιο άνετα σε κανέναν χώρο όπως το Boileroom. Καταλαβαίνω ότι περιορίζομαι στις ημέρες που μπορώ να παρευρεθώ, καθώς δεν θα ήταν δίκαιο να είμαι ντυμένος τις ημέρες του γυμνού. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος που με δέχτηκαν τις ημέρες της πετσέτας. Είναι υπέροχο, όπως και το προσωπικό και οι πελάτες. Πέντε αστέρια παντού. Όσο μου επιτρέπεται, θα υποστηρίζω αυτόν τον χώρο.
J
John

4-Ιαν-2018

Εξαιρετικό μέρος

Αυτή η σάουνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο Σέφιλντ, καθαρή, ωραία ατμόσφαιρα, μερικές πάρα πολλές γυμνές μέρες (αλλά ίσως είμαι μόνο εγώ καθώς δεν είμαι οπαδός αυτού) εκτός από το ότι τη λατρεύω!
s
steven

1-Δεκ-2017

STEVE Χ

Έρχομαι εδώ για περίπου 18 μήνες, το μέρος έχει μεταμορφωθεί, νέο τζακούζι στο δάπεδο, κρουαζέ σάουνα και ζεστό/σκοτεινό ατμό, ντους υψηλής πίεσης και πολύ φιλικό προσωπικό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα παντού, πολλά μέρη κοντά για να παρκάρετε. Δωρεάν ζεστά ροφήματα, υπέροχο μασάζ καλό φαγητό/έξτρα. Δείτε λοιπόν καλά την ιστοσελίδα τους....
R
Robert

10-Nov-2017

mr

Πηγαίνω από τη νέα ιδιοκτησία, πολύ καθαρό, καλές εγκαταστάσεις, ωραίοι άνθρωποι, δυστυχώς όχι πολύ απασχολημένος μερικές φορές. Οι τιμές είναι λίγο πολύ υψηλές όμως.
j
jamie

16-Σεπ-2017

Newby

Όχι κάδος 2 αυτού του τύπου σάουνας b4. Ήμουν τόσο χαρούμενος που πήγα. Το προσωπικό με έδειξε και ήταν υπέροχο. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και οι θαμώνες ήταν πολύ φιλικοί καθώς ήμουν νευρικός που ήμουν αρχάριος. Θα μπορούσα να κάνω όσο πολύ ή όσο λίγο ήθελα. Διασκεδασα πολυ". Σίγουρα θα συνιστούσα. Θα πηγαίνω όσο συχνά μπορώ!
A
Al

13-Aug-2017

Πρώτη επίσκεψη

Σάββατο «γυμνή μέρα». Φιλικό εξυπηρετικό προσωπικό, υδρομασάζ, ντους και σάουνα νέα, υπέροχα εφέ φωτισμού. Ένα γεμάτο απόγευμα, αλλά όλοι είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί καθώς ο χώρος έχει μια μπερδεμένη διάταξη με κάποιες περιοχές με χαμηλό φωτισμό! Η σάουνα έχει δύο μέρη, αρκετά ανοιχτό και αρκετά σκοτεινό - μια υπέροχη ιδέα. Όλοι φαίνεται να ακολουθούν τους κανόνες του σπιτιού για την εθιμοτυπία. Ένας τύπος ήθελε να παίξει και άγγιξε απαλά το χέρι μου - απάντησα και το οικείο παιχνίδι άρχισε! Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς πίεση. Μεγάλη διασκέδαση. Ανυπομονώ να πάω ξανά!
D
Dickgiver

21-Ιουν-2017

Ασφαλέστερο από το ταξίδι

Μπερδεμένη πολιτική υποδοχής και αναψυκτικών: για φαγητό, κάποια καρτέλα, άλλα κατόπιν παραγγελίας; Κάντε check-in, ανεβείτε την περιοχή κρουαζιέρας από τις σκάλες, στην κορυφή της σκάλας στρίβετε είτε αριστερά είτε δεξιά και κάνετε κρουαζιέρα σε μια τετράγωνη περιοχή. Με άλλα λόγια, περπατήστε γύρω από ένα σύνολο περιοχών «κρουαζιέρας» - σε μια πλατεία. Έχω πάει 3 φορές, 1 για να δω πώς ήταν 2η και 3η για να δω αν ήταν καλύτερα. Απάντηση - όχι, θα ξαναπήγαινα; Μην σκέφτεσαι!
B
Brian

27-Apr-2017

Παράξενη πολιτική τιμολόγησης

1 £, 5 £, 8 £, 10 £, 14 £ Η τιμολογιακή πολιτική σε αυτή τη σάουνα είναι γελοία. Θα πρέπει να είναι μία κατ' αποκοπή τιμή £10 ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για μια μικρή gay σάουνα, με περιορισμένες εγκαταστάσεις και περιορισμένο αριθμό θαμώνων, οπότε δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα tenner. Οι λεγόμενες βραδιές «πάρτι» δεν διαφέρουν πλέον από άλλες φορές εδώ, μπορείτε να φορέσετε ό,τι θέλετε και να κάνετε ό,τι θέλετε, οπότε το πώς αυτό διαφέρει από άλλες φορές με ξεπερνά, γιατί οι θαμώνες ενθαρρύνονται να φορούν ό,τι θέλουν και κάνουν ό,τι θέλουν όλες τις άλλες στιγμές. Κάνε μας τη χάρη κύριε Ιδιοκτήτη, μειώστε τις τιμές σας και σταματήστε να προσποιείστε ότι οι βραδιές πάρτι διαφέρουν από άλλες ώρες λειτουργίας εδώ!
T
Tony

5-Ιαν-2017

Σουλμάν

Ήταν πότε ήταν το Μπρονξ και έχω πάει μερικές φορές από την ανακαίνιση και φαίνεται υπέροχο, το τζακούζι πολύ καλύτερο.. χρειάζεται απλώς περισσότερα ιδιωτικά δωμάτια. Αλλά υπέροχο μέρος για να συναντήσετε άλλα παιδιά.
D
David

17-Δεκ-2016

Πρώτη φορά

Το επισκέφτηκα για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα και το λάτρεψα, αν και ποτέ δεν εμφανίστηκα παρόλο που είπα ότι ήταν η πρώτη μου φορά και ένιωσα άβολα για λίγο. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάτι παρόμοιο, αλλά δεν άργησαν να με δώσουν προσοχή, παρόλο που είμαι 63. Πολύ λιπαντικό και προφυλακτικά περίπου, οπότε το ασφαλές σεξ δεν είναι πρόβλημα. Σάουνα ΟΚ και τζακούζι εντάξει αλλά μικρό. Ένα ωραίο σαλόνι για να χαλαρώσετε και να νιώθετε πραγματικά άνετα τη «γυμνή μέρα» του Σαββάτου, περνώντας πάνω από 4 ώρες εκεί. Φτάστε εκεί νωρίς για μια καλύτερη συμφωνία. Σίγουρα θα επιστρέψω όταν μπορέσω να «ξεφύγω» για μισή μέρα.
L
Lee

17-Δεκ-2016

Υπήνεμος

Προτείνετε τη βραδιά με θέμα την Παρασκευή. Πήγα εκεί στις 10 το βράδυ και πέρασα υπέροχα. Όπως αυτό που έγινε στον τόπο, πολύ καλύτερα. Καλό μείγμα. Πήγαινε οπωσδήποτε ξανά
H
Harry

11-Δεκ-2016

Βασανίζω

Η δεύτερη φορά μου και λίγο πιο τολμηρή . Έφτασα στις 10 μ.μ. γνώρισα δύο μεγαλύτερους κυρίους πολύ ωραία παιδιά τον Rob και τον Bernard που με χαλάρωσαν. το αγάπησα
P
Paul

20-Οκτ-2016

Υπέροχο μέρος

Έχω πάει αρκετές φορές σε διαφορετικές μέρες τώρα. Συνεχίζει να βελτιώνεται. Να έχετε πάντα ένα φιλικό καλωσόρισμα. Καλό εύρος ηλικιών και σωματότυπους. Καλό είναι να φτάσετε εκεί όταν ανοίγει και τα πράγματα είναι φρέσκα. Οι γυμνές μέρες την Τρίτη και το Σάββατο είναι διασκεδαστικές, ειδικά βλέποντας τους αρχάριους να προσπαθούν να καλυφθούν με μια πετσέτα χεριών! Glory holes ΟΚ, δωμάτια για ιδιωτικότητα (εκτός από τις ειδικές εκδηλώσεις κρουαζιέρας). Τι δεν αρέσει;
S
Stefan

29-Σεπ-2016

Gr8 θέση

Λοιπόν, η γλυκιά μου άρεσε δεύτερη φορά και θα πήγαινα ξανά ανυπομονώ για την επόμενη φορά
M
Mr

1-Ιουλ-2016

Ανοιχτό κλειδωμένο!

Πρώτη φορά απόψε στο cumunion, Σέφιλντ, πολλά παιδιά εκεί, οι νεότεροι φαίνεται να το αφήνουν ενώ αργότερα θα παρευρεθούν. Συνήθιζα να το επισκεπτόμουν όταν ήταν το Μπρονξ, το οποίο ήταν εντάξει υποθέτω, αλλά τώρα πολύ καλύτερα, και φαίνεται ότι η δουλειά συνεχίζεται ακόμα. Συνολικά καλή νύχτα, ωστόσο τόσο στον φίλο μου που πήρα όσο και στον εαυτό μου ΔΕΝ μου αρέσει η ιδέα ότι δεν υπήρχε πουθενά ιδιωτικό. Αυτό ΔΕΝ έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο, όλες οι πόρτες των καμπίνων είναι ανοιχτές με λουκέτο. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να παρακολουθούν πολλά παιδιά. Δεν είμαι ανοιξιάτικο κοτόπουλο στα 53 μου, αλλά μερικοί από αυτούς τους τύπους με έκαναν να νιώσω νέος. Συγγνώμη, αλλά μια σωστή απενεργοποίηση για μένα, δεν θα ξαναβρεθώ αυτές τις νύχτες, απλά δεν το φλιτζάνι το τσάι μου, και το να μιλήσω σε άλλους εκεί δεν είναι ούτε δικό τους. Σε πολλούς άντρες αρέσει το PRIVACY όταν ήταν οικείο. Εντάξει λίγο φασαρία. Στα 10 θα του έβαζα 7.5. Συνολικά ήταν μια ενδιαφέρουσα βραδιά, αλλά η συμβουλή μου σε κανέναν είναι να μην μπει καν στον κόπο να πάει γύρω στις 10 μ.μ. και να καταλάβει ότι οι εργασίες είναι ακόμα σε εξέλιξη. Καλή τύχη συνέχισε την καλή δουλειά ;)
L
Lee

11-Ιουν-2016

Υπήνεμος

Πέρασα πολύ καλά. Συστήστε το παιδιά, απασχολημένοι με ένα καλό μείγμα.
R
Robert

28-Apr-2016

Mr

Έχω πάει αρκετές φορές από τη νέα ιδιοκτησία. Πολύ βελτιωμένοι, πολύ φιλικοί άνθρωποι στη ρεσεψιόν, στιγμές διασκέδασης τις γυμνές μέρες (Σάββατο, Τρίτη) το βράδυ του πάρτι την πρώτη Παρασκευή του μήνα είναι πολύ ενδιαφέρον! Μόνο ένα σχόλιο, δεν είναι πολύ ζεστό σε κανένα δωμάτιο, ακόμη και η σάουνα είναι μάλλον δροσερή. Όπως και το μέρος όμως.
p
pete

26-Apr-2016

τις αργίες

Τώρα ανοίγει την Τρίτη χωρίς πετσέτα μέρα γυμνό υπέροχο
M
Mik

10-Nov-2016

Κ. Μ

Ήθελα να πάω σε αυτή τη σάουνα, αλλά ο κανόνας "δεν μπορώ να φοράω πετσέτες" και ο κανόνας "να φοράω μόνο ρούχα" το βράδυ της Πέμπτης με κράτησε πολύ μακριά. Αν πάω σε σάουνα θέλω να φορέσω αυτό που θέλω - δηλαδή μια πετσέτα. Αυτοί οι ανόητοι κανόνες έχουν κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους να μην πηγαίνουν σε αυτό το μέρος. Το ξέρω γιατί πάνε όλοι στο Dewsbury...αλλάξτε το φίλοι που χάνετε το έθιμο.
R
Richard

13-Mar-2016

Ιδανικό για γκέι παιδιά στο Σέφιλντ

Πρέπει να πω ότι αυτή είναι μια υπέροχη σάουνα για γκέι και αμφιφυλόφιλους άντρες... Επισκεπτόμουν αυτό το μέρος όταν ήταν στο Μπρονξ όταν το διοικούσαν ο Άλαν και ο Σάιμον μέχρι τον Αύγουστο του 2015... Υπάρχουν τώρα κάποιες μεγάλες βελτιώσεις ειδικά στο σαλόνι και καφετέρια κοντά στη ρεσεψιόν....Υπάρχουν ακόμα μερικές από τις παλιές εγκαταστάσεις που έχουν απομείνει από το Μπρονξ, αλλά κάνουν σημαντικές βελτιώσεις με τις ανακαινίσεις... αυτή τη στιγμή εργάζονται στο νέο τζακούζι που θα είναι πολύ καλύτερο. .. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα περίπου ... πολύ φιλικό προσωπικό και ένα ωραίο μείγμα ανδρών όλων των ηλικιών που έρχονται τώρα στη σάουνα και θέλουν να είναι τολμηροί .... Πάντα φεύγω από εκεί με ένα χαμόγελο το πρόσωπό μου γνωρίζοντας ότι πέρασα υπέροχα γκέι!!
P
Paul

6-Σεπ-2015

Υπό ανακαίνιση - αλλά ακόμα διασκεδαστικό

Πρώτη φορά επισκέπτης. Ο χώρος είναι υπό ανακαίνιση και υπό νέα διαχείριση. Μου είπαν ότι ανήκει στους ίδιους ανθρώπους με το Boiler room στο Μπράιτον και θα γίνει το ίδιο υψηλό επίπεδο με εκεί. Προς το παρόν, είναι αρκετά υποβαθμισμένο στις παλιές περιοχές, αλλά θα είναι τελικά ένας υπέροχος χώρος μόλις ολοκληρωθεί. Ένας αξιοπρεπής αριθμός ανδρών εκεί, διασκέδασαν και θα επέστρεφαν ξανά την επόμενη φορά που θα είμαι στην πόλη. Υπέροχο φιλικό προσωπικό επίσης.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.