The Vincent

4-Star Hotel in 84 Hospital Street, Μάλτα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Ο Βίνσεντ
Κοντά σε ορόσημα.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Vincent Boutique Hotel είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στον κόλπο St Elmo στη Βαλέτα.

Το ξενοδοχείο έχει μια χαλαρή και εκλεκτική αίσθηση, με πέτρινους τοίχους και φιλόξενα σπασμένα χρώματα. Οι σουίτες, με θέα στην αυλή, είναι φωτεινές και ευρύχωρες. Έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ιδανικά για να απολαύσετε τον ήλιο και έχετε ακόμη την επιλογή να κάνετε θεραπεία σπα στο δωμάτιό σας.

Η τοποθεσία του Vincent Boutique Hotel το καθιστά ιδανικό για να εξερευνήσετε την πόλη, καθώς αξιοθέατα όπως το Εθνικό Πολεμικό Μουσείο, το Fort St Elmo και το Malta Experience βρίσκονται όλα σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Δημοφιλείς χώροι νυχτερινής διασκέδασης για γκέι, όπως Μπαρ Μαορί βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια.

Το υπέροχο Vincent Boutique Hotel προσφέρει ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη για όλους TravelGay πελάτες - απλώς αναφέρετε TravelGay όταν κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Χρηματοκιβώτιο

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Δωμάτια καπνιστών

Ανιχνευτής καπνού

Κούνια κατά παραγγελία

Επιτρέπονται μικρά κατοικίδια (κάτω από 5 κιλά)

Επιτρέπονται μεγάλα κατοικίδια (πάνω από 5 κιλά)

Πάρκινγκ

Γκαράζ

Συλλογή κλειδιών

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ο Βίνσεντ

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.