Clifton Hotel

3-Star Hotel in St Pauls Road, Clifton, Μπρίστολ, Ηνωμένο Βασίλειο

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Ξενοδοχείο Clifton

Εξαιρετική τοποθεσία. Μοντέρνο μπαρ και εστιατόριο στις εγκαταστάσεις.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο 3 αστέρων βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο του Μπρίστολ και το Clifton Village και διαθέτει μοντέρνα δωμάτια και ένα μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στις εγκαταστάσεις.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελή προϊόντα περιποίησης και παροχές για τσάι/καφέ. Ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, στο πέτρινο θολωτό κελάρι, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο πολυσύχναστο Rack's Bar & Kitchen. Το Pavillion είναι η νέα θερμαινόμενη υπαίθρια βεράντα του ξενοδοχείου, όπου η ατμόσφαιρα είναι απλά τέλεια για τα επώνυμα κοκτέιλ του Rack.

Συνεχίστε τη βραδινή σας έξοδο σε ένα από τα διάσημα γκέι κλαμπ του Μπρίστολ - Ώ Θεέ μου και Κουίνσιλινγκ είναι μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Clifton διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, καθώς και ασφαλή και ανταγωνιστική τιμή διανυκτέρευσης στάθμευσης. Αυτό το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνοι, με την οικογένεια ή τους φίλους τους, ακόμα και με κατοικίδια.

Επίσκεψη στο Μπρίστολ το Σαββατοκύριακο Pride; Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας νωρίς - λόγω της φανταστικής τοποθεσίας και της σχέσης ποιότητας-τιμής του, το Clifton είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ταξιδιώτες LGBT.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Ανελκυστήρας

Εστιατόρια

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (με χρέωση)

Δωρεάν Wi-Fi

Κήπος

Εγκαταστάσεις σιδερώματος

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Clifton

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπρίστολ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.