The Post Oak Hotel at Uptown Houston

5-Star Hotel in 1600 West Loop South, Χιούστον, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.4

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 147 ψηφοφορίες

Τιμή Το Post Oak Hotel στο Uptown Χιούστον
Πάνω πόλη Χιούστον.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το πολυτελές Post Oak Hotel στο Uptown Houston βρίσκεται κοντά στο Memorial Park. Είναι το μοναδικό Texas Forbes Hotel 5 αστέρων, καθώς και ο μοναδικός προορισμός AAA 5-Diamond του Χιούστον. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το μοναδικό σπα 5 αστέρων του Τέξας και ένα σύγχρονο γυμναστήριο τεχνολογίας.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι πραγματικά πολυτελές, με 250 μεγάλα εκλεπτυσμένα μοντέρνα δωμάτια, μπαλκόνια με θέα στην πόλη. Θα έχετε την πλήρη εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Υπάρχει η επιλογή να δειπνήσετε σε 6 από τα μπαρ και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κουζίνες για να διαλέξετε.

Δημοφιλή κοντινά τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Χιούστον Arbortorium και το Κέντρο Φύσης, καθώς και διάφορα εμπορικά σημεία και εστιατόρια. Το Χιούστον έχει μια πλούσια νυχτερινή ζωή gay με πολλά γνωστά μπαρ όπως Eagle Χιούστον είναι μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Πισίνα

Χρηματοκιβώτιο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

Υπηρεσία δωματίου

Καθαριστήριο

Υπηρεσία φύλαξης παιδιών

Πολύγλωσσο προσωπικό

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Το Post Oak Hotel στο Uptown Χιούστον

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Χιούστον

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.