Four Seasons Hotel Philadelphia at Comcast Center

4-Star Hotel in One North 19th Street, Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.5

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 46 ψηφοφορίες

Τιμή Four Seasons Hotel Philadelphia στο Comcast Center
Υπέροχη θέα. Καταπληκτικό Spa.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Four Seasons στο Comcast Center είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Φιλαδέλφειας. Βρίσκεται κοντά στο Franklin Institute και το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, τα οποία απέχουν και τα δύο μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές και μοντέρνο, υπερυψωμένο πάνω από την πόλη, προσφέροντας υπέροχη θέα. Διαθέτει ενστάλαξη της Jenny Holzer σε όλη την οροφή του λόμπι και τα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο από το δάπεδο μέχρι την οροφή, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πραγματικά το τοπίο.

Το σπα διαθέτει 7 αίθουσες περιποίησης και διαθέτει 700 λίβρες κρυστάλλους ενσωματωμένους στους τοίχους, καθώς και μια πισίνα υπερχείλισης. Μπορείτε να περάσετε ένα βράδυ στο Vermick Fish - το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ και σνακ στο μπαρ JG Sky High.

Το Four Seasons απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από δημοφιλή γκέι νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπως Bob & Barbara's Lounge. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο απέχει επίσης μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά από τη Νέα Υόρκη μέσω Amtrak.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Εστιατόρια

Σάουνα

Αίθουσα συνεδριάσεων

Ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού

Εσωτερική πισίνα γλυκού νερού

Ατμόλουτρο

Massage

Κομμωτήριο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Four Seasons Hotel Philadelphia στο Comcast Center

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Φιλαδέλφεια

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.