The Standard, Hua Hin

5-Star Hotel in 59 Naresdamri Road, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή The Standard, Hua Hin

Κομψοί εσωτερικοί χώροι!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Standard, Hua Hin, είναι ένα εξαιρετικά φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ταϊλανδικό παραλιακό θέρετρο που προσφέρει μια ρομαντική και χωρίς αποκλεισμούς απόδραση στην παρθένα παραλία Hua Hin, λίγα βήματα μακριά από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο ονειρεμένο κήπο με φυσική χλωρίδα και πράσινο, το θέρετρο αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο παραθαλάσσιο θέρετρο του ξενοδοχείου στο Μαϊάμι. Προσφέρει μια συλλογή από 199 πολύχρωμα δωμάτια, σουίτες και βίλες που είναι άψογα για το Instagram και μοντέρνο στιλ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια πολυσύχναστη πισίνα με άφθονες επιλογές για ποτό και φαγητό. Το Lido Restaurant προσφέρει γεύματα στο ύπαιθρο όλη την ημέρα, το The Juice Café προσφέρει δροσιστικά ποτά και το Praça είναι το άψογα ανακαινισμένο Heritage House, που σερβίρει αυθεντικό ταϊλανδέζικο φαγητό και χειροποίητα κοκτέιλ σε ένα απαράμιλλο περιβάλλον.

Το Standard, Hua Hin, προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία από τη μεγάλη πισίνα, που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην πόλη και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τοπικά εστιατόρια και πάγκους street food.
Τα δωμάτια περιλαμβάνουν πολυτελή άνετα κρεβάτια, ντους ψιλής βροχής ή μπανιέρες, δωρεάν Wi-Fi, ηχεία Bluetooth, ενώ το θέρετρο είναι επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια, προσφέροντας τέλεια παραθαλάσσια ηρεμία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ορισμένες σουίτες διαθέτουν επίσης μικρή πισίνα και βεράντες.

Επιπλέον, υπάρχει γυμναστήριο και σπα που προσφέρει ποικιλία περιποιήσεων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, καθώς και χώρος συσκέψεων για ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία. Ελέγξτε απευθείας το ξενοδοχείο The Standard για να κάνετε κράτηση στις καλύτερες τιμές και να ρωτήσετε.

 

 

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

πρόσβαση στην παραλία

Καφετέρια

Γυμναστήριο

φιλικό προς τα κατοικίδια

Πισίνα

Εστιατόρια

σουίτες

Trendy

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο The Standard, Hua Hin

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Χούα Χιν

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.