Το Underground Club

Το Underground Club

The Underground Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

37 Wharfdale Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, N1 9SD

Κρουαζιέρα σε κλαμπ και μπαρ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με διάφορα θεματικά βράδια, αλλά λίγο πιο ήπια τα Σαββατοκύριακα για πιο χορευτικό πάρτι/techno/τύμπανο και νυχτερινή αίσθηση βάσης.

Το κλαμπ είναι στο υπόγειο του gay bar Κεντρικός Σταθμός, με μια πόρτα εισόδου με την ένδειξη "Underground", που βρίσκεται στην οδό Balfe ακριβώς στη γωνία από την οδό Wharfdale.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Underground Club London για να δείτε τις επερχόμενες εκδηλώσεις.

Καθημερινή: 13: 00-01: 00 / 02:00

Σαββατοκύριακο: 13: 00-04: 00 / 00:00

Πλησιέστερος σταθμός: Kings Cross

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή Το Underground Club
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 125 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

K
Kevin

23-Mar-2021

Δεν μπορώ να περιμένω να πάω ξανά

Αυτό το μέρος είναι ένα τελευταίο στέκι που απομένει για γκέι καυλιάρηδες άντρες που μπορούν να πάνε στη μέση της ημέρας και να μείνουν για λίγο. Πάντα δράση, πάντα φιλική. Πέρασα μερικές υπέροχες νύχτες εδώ, δεν παραλείπω ποτέ να παραδώσω. Το προσωπικό είναι πολύ ωραίο και τα ποτά είναι εξαιρετικά φθηνά για το Λονδίνο. Ανυπομονώ να επιστρέψω!!
t
tristan

3-Φεβ-2020

φθηνό και βρώμικο - όπως θα έπρεπε!

Όπως είπα - είναι φθηνό και βρώμικο - όπως θα έπρεπε! χωρίς αίγλη, χωρίς αξιώσεις, απλά σκληρή διασκέδαση!!! ΤΟ ΑΓΑΠΩ!
M
Mikey

20-Nov-2019

Έχει σφεντόνα!

Πήγε τη Δευτέρα για γυμνό βράδυ. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχει μια σφεντόνα σε μια από τις κόγχες του κελαριού. Τέλειο μέρος για αυτό. Αυτός ο σύλλογος δεν έχει αξιώσεις. Είναι μικρό, βρώμικο και διασκεδαστικό.
G
Gerard

18-Οκτ-2021

Το Underground Club

Λατρεύω αυτό το μέρος, φανταστικό για T-girls και κατώτερους τύπους.
r
reg

8-Ιουλ-2019

Πολύ άτακτο, πολύ βρώμικο.

Έχω πάει εκεί μερικές φορές και διασκέδασα. Μόνο το παράπονο δεν αρκεί η παρακολούθηση!
D
Dave

30-Ιουν-2019

Φτηνή διασκέδαση

Λατρεύω ότι αυτό είναι το μέρος που είναι φθηνό και εύκολο να το αφήσετε στη μέση της ημέρας, αν θέλετε λίγη διασκέδαση. Κυρίως μεγαλύτερα παιδιά. Είναι ένα βαρετό, βρώμικο μέρος όπως περιγράφεται από άλλους εδώ.
K
Kevin

7-Μαΐου-2019

Το λατρεύω!

Πηγαίνω εδώ για το καλύτερο μέρος των 10 ετών. Είναι ένα σκοτεινό και βρώμικο κελάρι. Δεν υπάρχουν ντους και πολύ λίγες ανέσεις. Αλλά αν ήθελα αρωματικό σαπούνι, θα έκανα κράτηση σε ένα spar. Αυτός είναι ένας σκοτεινός και βρώμικος χώρος για να κατέβεις και βρώμικο, και αυτό, κάνει θαυμάσια. Πάντα φιλική πάντα δράση, όταν κατεβαίνεις τα σκαλιά αφήνεις πίσω τον κανονικό κόσμο. Απλώς ελέγξτε τα ρούχα σας, τη σεμνότητά σας και τις προσδοκίες σας και διασκεδάστε. Αν ποτέ κλείσουν, θα είναι μια θλιβερή μέρα.
A
Arya

24-Mar-2019

Βρώμικο μέρος

Βρώμικο μέρος και αν σας αρέσει βρώμικο θα το πάρετε εκεί, χωρίς ντους ή ιδιωτικά δωμάτια, το μέρος βρωμάει και είναι πολύ ανθυγιεινό, χωρίς άνετες καρέκλες ή χώρο ανάπαυσης, πολύ μικρό και τα πράγματα είναι τόσο αγενή.
M
Mikey

18-Mar-2019

Η Δευτέρα απογυμνώθηκε

Πήγε τη Δευτέρα περίπου στις 8 για "γυμνωμένη" - γυμνή συνεδρία τους. Ναι, είναι λίγο φθαρμένο όπως είπαν οι προηγούμενοι, αλλά κάνει ό,τι πρέπει να κάνει ένας σύλλογος - μια αίσθηση κελαριού, ένα μπαρ και αρκετά σκοτεινό. Τα παιδιά είναι μεγαλύτερα αλλά ξέρουν τι θέλουν. Διασκεδασα πολυ. Μακάρι να έβαζαν μια σφεντόνα σε ένα από τα δωμάτια του κελαριού - υπάρχει χώρος για ένα. Θα το ξεχώριζε επίσης από το Vault.
A
Alexander

30-Δεκ-2018

Μου αρέσει το μέρος.

Ως μεγαλύτερος, έχω πάει σε αυτό το κλαμπ, αρκετές φορές στο παρελθόν. Έχω κάνει κράτηση για διαμονή στο ξενοδοχείο, παραπάνω, για 5 διανυκτερεύσεις, τον Απρίλιο του 2019. Σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά το κλαμπ, κατά τη διάρκεια της διαμονής μου. Μην περιμένετε πολυτέλεια, αλλά, αν θέλετε διασκέδαση, θα το βρείτε εδώ.
P
Pele

26-Apr-2018

Κουρασμένος...

Άλλο το Grunge, άλλο το φθαρμένο και αδιάφορο. Απλά ένα δωμάτιο με κόγχες όπου κάποτε φυλάσσονταν βαρέλια, με τα φθηνότερα υλικά κρεμασμένα από την οροφή στο κέντρο του δωματίου για να δίνουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας. Ήμουν δύο φορές, μέση ηλικία πελατολογίου 50 και φαινόταν τόσο φθαρμένος όσο ο χώρος. Καλά ποτά, η εξυπηρέτηση είναι ευχάριστη. Το οποίο υποθέτω ότι είναι το φωτεινό σημείο αν σκεφτεί κανείς πόσο ανεπαρκείς είναι οι χώροι για γκέι στο Λονδίνο σε σύγκριση με άλλες πόλεις της Ευρώπης. Αυτό το μέρος είναι μόνο μια μεγάλη απενεργοποίηση.
C
Carl

23-Mar-2018

Δεν είναι ανοιχτό

Εμφανίστηκε την Παρασκευή στις 22:30. Χτύπησε το κουδούνι δύο φορές. Καμία απάντηση. Κάποιος από τον κεντρικό σταθμό είπε "μην νομίζετε ότι είναι ανοιχτό απόψε". Καμία ειδοποίηση στο εξωτερικό. Οπότε καμία γνώμη να δώσω εκτός από - κλειστό.
O
Omar

30-Aug-2017

Υπέροχο μέρος για διασκέδαση

Πήγα για τελευταία φορά χθες το βράδυ (29 Αυγούστου 2017) έφτασα γύρω στις 5 μ. κάτω. Δεν υπάρχει χώρος απομόνωσης, επομένως θερμαίνεται λίγο μερικές φορές. Έμεινα για τη νύχτα που δεν έχω ξαναδεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν κρουαζιέρες με μερικές υγρές περιοχές. Ήταν απασχολημένος μετά τις 20, και έφυγα γύρω στις 6 καθώς μύριζε λίγο για τα γούστα μου. Τα παιδιά είναι συνήθως λίγο μεγαλύτερα, άλλα σε φόρμα και άλλα όχι. Ωστόσο, κατάφερα να διασκεδάσω πολύ στις 7 ώρες και σίγουρα θα επέστρεφα! Υπέροχο μέρος αν θέλετε δράση αλλά λίγα άλλα να προσφέρετε
J
James

9-Μαΐου-2017

Ενέργειες

Έχω πάει εδώ αρκετές φορές την τελευταία φορά που πήγα πριν από μερικούς μήνες, καθόλου πολλές εγκαταστάσεις! ΑΛΛΑ αν πας για δράση θα πάρεις δράση, είμαι 23 και στους μεγαλύτερους λάτρεψαν αυτό.
L
Lem

15-Δεκ-2015

Οχι για μένα!

Ξέρω ότι το sleaze είναι ακριβώς αυτό που θέλουν μερικοί τύποι, αλλά δεν μου άρεσε ο χώρος. Οι χώροι καθιστικού ήταν άβολοι και μη φιλόξενοι - σχεδόν πλαστικά σκαμπό μπαρ παντού - καθόλου χαλαρωτικά. Η περιοχή κρουαζιέρας δεν είχε καθόλου ιδιωτικούς χώρους. ΟΧΙ τουαλέτες καθιστών - μόνο ουρητήρια! Αυτό ήταν προφανώς λόγω βανδαλισμού, αλλά η διοίκηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να το λύσει. Όταν ήμουν εκεί δεν ήταν καθόλου απασχολημένος. Μόνο καμιά δεκαριά παιδιά όλο το απόγευμα. Ολόκληρο το μέρος είναι πολύ μικρό, έτσι δεν είναι τόσο πολύ για να ενθουσιαστείτε. Είσαι μέσα: είσαι έξω. Για κάποιο λόγο περίμενα περισσότερα από αυτόν τον διάσημο χώρο. Χρειάζεται ένα make-over -ακόμα και ένα αδύνατο make over- αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο φιλόξενο, άνετο και συναρπαστικό. Υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αυτό. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και φιλόξενο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.