Πάρτι Bottoms Up Gay Boat

Πάρτι Bottoms Up Gay Boat

Bottoms Up Gay Boat Party

Εικονίδιο τοποθεσίας

Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Το Bottoms Up Gay & Lesbian Boat Party έχει γίνει ισχυρό από το λανσάρισμα στο Maspalomas στις 25 Οκτωβρίου 2013! Η υπέροχη φιλοξενία και οι φανταστικές αναμνήσεις που θα κάνετε θα σας κάνουν να φύγετε ως μέλος της οικογένειας.

Το πάρτι πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, συναντώντας στο Buddies στο Yumbo Center και πάρτε το λεωφορείο για το λιμάνι στο Πουέρτο Ρίκο - μέχρι τότε είστε έτοιμοι να φτάσετε στην πίστα! Στη συνέχεια, θα ταξιδέψετε στο Βόρειο Ατλαντικό για 5 ώρες, σταματώντας από την Άνφη Ντελ Μαρ, το Αμαδόρες και το Πουέρτο Μόγκαν - μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες σε αυτό το νησί!

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο DJ θα σας βάλει στη διάθεση για χορό - πρώτα απ 'όλα με το Best of Vocal House, ακολουθούμενο από μερικά Cheesy Pop Classics και τέλος το καλύτερο από τη δεκαετία του '80 και του '90! Μετά την τρέλα, τότε θα επιστρέψετε στο λιμάνι έτοιμο να συνεχίσετε το πάρτι, ή ίσως ένας γρήγορος ύπνος για να σας προετοιμάσει για το βράδυ μετά το πάρτι, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το DVD με καταπληκτικές στιγμές όλη την ημέρα!

Κάντε κράτηση για το κανονικό εισιτήριό σας εδώ. Κάντε κράτηση για το γκρουπ του εισιτηρίου σας εδώ.

Περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου σας:
Δωρεάν μπαρ, δωρεάν φαγητό, δωρεάν σαμπάνια, δωρεάν ψυχαγωγία - live DJ set & drag queen, δωρεάν βόλτα με βάρκα με μπανάνα, δωρεάν μεταφορά, συμπεριλαμβάνεται η ασφάλεια

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν επίσης 50% θαλάσσια σπορ, όπως τζετ-σκι και αλεξίπτωτο! Το τζετ-σκι είναι μόνο 25 € μονό ή διπλό και το αλεξίπτωτο είναι 25 € ανά άτομο - και τα δύο κανονικά 50 €!

Καθημερινή: κάθε Τετάρτη στις 1 μ.μ

Χαρακτηριστικά:
παραλίες
πάρτι με βάρκα
Χορός
ψυχαγωγία
δωρεάν μπαρ
δωρεάν φαγητό
δωρεάν μεταφορά
Μουσική
κολύμπι στον ωκεανό
ιστιοπλοΐα
Τιμή Πάρτι Bottoms Up Gay Boat
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία