The Ritz-Carlton New Orleans

5-Star Hotel in 921 Canal St, Νέα Ορλεάνη, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.7

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 190 ψηφοφορίες

Τιμή Το Ritz-Carlton Νέα Ορλεάνη
Κοντά στην οδό Bourbon. Μεγάλο Spa.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Νέα Ορλεάνη, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στις άκρες της Γαλλικής Συνοικίας. Το ίδιο το κτίριο χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, το οποίο μπορεί να φανεί με το αντιβελικό του στιλ.

Αυτό το ξενοδοχείο έχει πραγματικά αυτή τη νότια γοητεία, με τη δωρεάν γόμα θαλασσινών που σερβίρεται κατά το check-in. Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο σπα, το βρήκατε! Το σπα του ξενοδοχείου εκτείνεται σε ολόκληρο το ισόγειο και διαθέτει 22 αίθουσες θεραπείας.

Το Ritz-Carlton έχει τον δικό του τρομπετίστα της τζαζ που κάνει εμφανίσεις στο κοκτέιλ lounge Davenport τα Σαββατοκύριακα. Το εμβληματικό M Bistro του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικά και διεθνή πιάτα, ενώ άλλες επιλογές για φαγητό σε τιμές που κυμαίνονται σε κοντινή απόσταση.

Η γκέι σκηνή βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι σας, με την οδό Bourbon να είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά. Οι δημοφιλείς χώροι στην περιοχή περιλαμβάνουν Bourbon Pub & Parade και OZ.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

γυμναστήριο

πλυντήριο

μίνι μπαρ

στάθμευση

φιλικό προς τα κατοικίδια

Πισίνα

Υπηρεσία δωματίου

Σάουνα

ηχομονωμένα δωμάτια

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Το Ritz-Carlton Νέα Ορλεάνη

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.