Fairmont Mayakoba

5-Star Hotel in Carretera Federal Cancun - Playa del Carmen Km298, Σαν Φρανσίσκο, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.0

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 179 ψηφοφορίες

Τιμή Fairmont Mayakoba
Λειτουργεί ως εξοχική κατοικία. Ευρύχωρος.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Fairmont Heritage Place βρίσκεται στο πρώην εργοστάσιο σοκολάτας Ghirardelli. Βρίσκεται στην πλατεία Ghirardelli, η οποία έχει θέα στο Fisherman's Wharf.

Οι σουίτες διαθέτουν 1-3 δωμάτια που αντικατοπτρίζουν το βιομηχανικό παρελθόν του ξενοδοχείου. Το εμφανές τούβλο και οι ψηλές οροφές δίνουν μια μοντέρνα ατμόσφαιρα στο σαλόνι και την τραπεζαρία. Μια υπαίθρια, μουσταρδί βεράντα αποτελεί εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση τα βράδια, με καθίσματα σε στιλ lounge και τζάκι. Το ξενοδοχείο λειτουργεί περισσότερο ως εξοχική κατοικία, με σουίτες που διαθέτουν κουζίνα, πλυντήριο και στεγνωτήριο. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να παραγγείλετε τα παντοπωλεία σας πριν από την άφιξη.

Το Fairmont Heritage Place απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από δημοφιλή hotspot νυχτερινής διασκέδασης, περιοχές Castro και Mission. Θα βρείτε δημοφιλή μπαρ Ταβέρνα Twin Peaks, Η καφετέρια και 440 Κάστρο σε αυτήν την περιοχή.

Άλλα τοπικά αξιοθέατα όπως το Παλάτι της Καλής Τέχνης και οι γύρω προβλήτες απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά με τα πόδια. Το νησί Alcatraz βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο και είναι προσβάσιμο με φέρι μέσω των αποβαθρών. Οι επιλογές φαγητού που κυμαίνονται σε τιμές είναι πολλές και πολύ κοντά.

 

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Πολύγλωσσο προσωπικό

Κήπος

Ταράτσα

καφενείο

Μπαρ

Εστιατόρια

Χώρος για μη καπνιστές

Χώρος καπνιστών

Καρεκλάκια

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Fairmont Mayakoba

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Σαν Φρανσίσκο

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.