WET Spa & Sauna

WET Spa & Sauna

WET Spa & Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

22 Jeays St, Brisbane, Australia, 4006

Σήμερα: Buddy Friday - δύο για AUD38 - Κάθε Παρασκευή
Μεγάλη γκέι σάουνα και κρουαζιερόπλοιο στο Μπρίσμπεϊν. Οι εγκαταστάσεις του WET Spa & Sauna περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα και ατμόλουτρο, καθώς και γκλόρι τρύπες, καμπίνες, λαβύρινθο και σφεντόνα. Υπάρχει ένα σαλόνι, ένα καφέ με πρόσβαση στο internet και δωρεάν Wi-Fi.

Το WET έχει μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενεί εβδομαδιαίες εκδηλώσεις - το αγαπημένο μας είναι οι «Τρίτες χωρίς πετσέτες». Υπάρχει δωρεάν Γρήγορη εξέταση για HIV (2 μ.μ.-7 μ.μ.) - φέρτε την κάρτα Medicare.

Ελέγξτε τον ιστότοπο της WET για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθημερινή: 11 π.μ.-11 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 11 π.μ.-11 μ.μ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή WET Spa & Sauna
2.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 122 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

D
Dave Lattner

21-Φεβ-2024

Μπάλα σε βρεγμένο

Πήγε χθες το βράδυ. Εύλογα απασχολημένος για την εκδήλωση χωρίς πετσέτες. Πήγε στο λαβύρινθο και βρήκε τον πιο απίστευτο άνθρωπο για να παίξει. Ελπίζω να τους ξανασυναντήσω. Αξίζει τις περιπτώσεις που χάνω. Καλές εγκαταστάσεις και καθαρό, εξαιρετικό προσωπικό, αλλά νιώστε ότι οι τρύπες της δόξας θα μπορούσαν να είναι υψηλότερες και καλύτερα σχεδιασμένες. Όλο το υπέροχο βράδυ όμως.

I
Ian

3-Apr-2022

Κάνει τη δουλειά μια χαρά

Καθαροί και καλοδιατηρημένοι χώροι με φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το μιλκσέικ λάιμ ήταν νικητής και τα μπισκότα φάνηκαν υπέροχα σπιτικά. Το σχέδιο είναι χρονολογικό της δεκαετίας του 1970 με κομμάτια μαύρης μπογιάς και house μουσική στο βάθος. Πολύ ωραία σάουνα και το χαμάμ κάνει τη δουλειά. Λείπει φαντασία στο τμήμα σχεδιασμού όπως και όλες οι αυστραλιανές σάουνες. Πολύ απασχολημένος στις 2.00:XNUMX την Κυριακή με πολλά καυτά παιδιά και πολλή δράση. Συνιστάται.
J
John

3-Mar-2022

Πρέπει να ενημερωθεί

Αυτή η σάουνα είναι η μόνη gay σάουνα στο Μπρίσμπεϊν, χρειάζεται πολύ ενημέρωση, χωρίς προσφορές εισόδου, αρκετά ακριβή σε σύγκριση με το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, γεγονός που κάνει αυτή τη σάουνα να φαίνεται πολύ άθλια. Με τον πληθυσμό του Μπρίσμπεϊν να αυξάνεται ραγδαία, αν κάποιος με χρήματα αποφάσιζε να ανοίξει μια αριστοκρατική γκέι σάουνα, αυτή η σάουνα θα κατέρρεε σε 5 λεπτά.
N
Nathan

24-Ιουν-2020

Πρώτη φορά

Σκέφτομαι να πάω εδώ την Παρασκευή 26/6/20 γύρω στις 1:30. Τι μπορώ να περιμένω ότι δεν είχα πάει ποτέ σε κανέναν πριν, απλώς σηκωθείτε και εισάγετε οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλή υγεία;
r
rob forrest

20-Ιαν-2020

το καλό nite είχε

Επισκέφθηκα αρχές Ιανουαρίου, πολυάσχολη βραδιά με πολλά καυτά παιδιά, όχι τόση δράση όσο ήθελα σε σύγκριση με τον αριθμό των ανδρών εκεί. Το φιλικό προσωπικό, ο παιδότοπος στον κάτω όροφο είναι καλά διαμορφωμένος σπα, πισίνα, σάουνα, παλιά πορνό τηλεόραση. αλλά ο επάνω όροφος πρέπει να ενημερωθεί, είναι ένας μεγάλος βαρετός χώρος. Ακόμα περάσαμε καλά. Θα το επισκεφτώ ξανά.
D
Dave

13-Ιαν-2020

Καθόλου κακό

Επισκεπτόμενοι σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2021 έφτασε μετά τις 2 μ. Αυτό που χρειάζονται είναι αύξηση μισθού και περισσότερο χαμογελαστό πρόσωπο. Μου αρέσει η αύξηση των αποδοχών, μη μου αρέσεις. Εννοώ, αν είπατε ότι το προσωπικό είναι αγενές, δεν συμφωνώ καθόλου. Ωραία ατμόσφαιρα και όλες οι εγκαταστάσεις λειτουργούν καλά. Η περιοχή του λαβύρινθου είναι όπου ξεκίνησε όλη η δράση. Μικτές επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι, γαλάζιο και άσπρο γιακά, κάθε είδους ηλικίες και ράτσες. Τεράστιο καθιστικό για να χαλαρώσετε. Για να τα πω όλα, καθόλου άσχημα. Για όσους είναι νέοι σε αυτήν την περιοχή, κατεβείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Bowen Hills, από τον Κεντρικό Σταθμό BNE μεταβείτε στην Πλατφόρμα 3 ή στην Πλατφόρμα 4 (το εισιτήριο τρένου είναι 4.90 USD για απλή μετάβαση). Όταν βγαίνετε από το σιδηροδρομικό σταθμό Bowen Hills, αναζητήστε την οδό Hudd και ένα κατάστημα που ονομάζεται I Heart Brownies και αναζητήστε το No 22, Jeays Street, όπου βρίσκεται το WET Spa & Sauna. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και χαρούμενο «κυνήγι».
R
Rob

10-Ιαν-2020

Εντάξει μέρος. Τρομερό προσωπικό

Επισκεφθήκαμε την Παρασκευή το απόγευμα και βρήκαμε ότι ήταν αρκετά απασχολημένο. Ο τύπος στην πόρτα μας κράτησε να περιμένουμε για 10 λεπτά χωρίς μια λέξη για συγγνώμη. Υποθέτω ότι αυτή είναι πλέον η μόνη σάουνα στο Μπρίσμπεϊν που μπορούν να συμπεριφέρονται στους πελάτες τους με τέτοια περιφρόνηση. Επίσης το φιλαράκι δεν υπάρχει πια. Ελπίζω να αποκτήσουν κάποιο ανταγωνισμό σύντομα, ώστε να αποδώσουν τις ιδέες τους και να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με σεβασμό.
C
Chris

24-Ιουν-2019

Ψάχνω για πλάκα

Θα πάω σήμερα 25.6.19. Ανυπομονώ για μια μέρα χωρίς πετσέτες. Έχω πάει αρκετές φορές στο παρελθόν και ελπίζω για μερικές διασκεδαστικές και ζεστές στιγμές. Αν με δεις πιάσε με και πες Γεια.
J
Jake

15-Mar-2019

Αν στο Μπρίσμπεϊν, αξίζει τον κόπο.

Αξίζει σίγουρα την τιμή της εισόδου - αν και, μερικές φορές χρειάζεται να υπενθυμίσετε στο άτομο που σας αφήνει να εισέλθετε, να χρεώσετε για την είσοδο με ευνοϊκούς όρους, ακόμη και όταν είναι προφανές ότι είστε κάτω των 25 ετών. Αυτό κατά μέρος. Μπορεί να είναι το μόνο μέρος στο Μπρίσμπεϊν για να απολαύσετε ταυτόχρονα τις εγκαταστάσεις: σπα, σάουνα, κρύα πισίνα και ατμόλουτρο και να έχετε μια αξιοπρεπή σύνδεση στη συνέχεια. Αν μπεις με τη μόνη προσδοκία να το ιδρώσεις και να το αφήσεις όλο έξω, τότε ό,τι έρθει, έρχεται και θα φύγεις όλο και πιο χαρούμενος γι' αυτό. Πηγαίνω τακτικά εκεί και η καθαριότητα είναι σε σημείο τις περισσότερες φορές. Χαλαρή ατμόσφαιρα, σχετικά φθηνή (σε σύγκριση με άλλα ιαματικά λουτρά) και έχει καλή ενέργεια. Εάν οι ιδιοκτήτες σκέφτονται να κάνουν ανακαινίσεις για να επεκτείνουν την περιοχή του λαβύρινθου, για να κάνουν το Wet καλό υποψήφιο για τους χώρους στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, θα πλήρωνα υψηλότερο ποσό για την τιμή εισόδου. Το μόνο μέρος στο Μπρίσμπεϊν για να πάτε πραγματικά, όπου μπορείτε να σηκωθείτε για κακοτοπιές στις εγκαταστάσεις, χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι ότι πρέπει να δικαιολογήσετε την παρουσία σας εκεί - μπορείτε εύκολα να περάσετε το βράδυ στο σπα και τη σάουνα.
S
Sivaguru

11-Aug-2018

Χειρότερη σάουνα

Οι άνθρωποι έρχονται εδώ επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή καθώς δεν υπάρχουν πολλές σάουνες στο Μπρίσμπεϊν. Αυτή η σάουνα θα κλείσει μόλις κάποιος ανοίξει κάτι καλύτερο σύντομα. Περιμένοντας εκείνη τη μέρα. Τα παιδιά στον πάγκο είναι τόσο αγενή και εγωιστικά. Η χειρότερη σάουνα και η χειρότερη διαχείριση.
M
Mike

5-Ιουν-2018

Τίποτα ιδιαίτερο

Είμαι ένας πολυταξιδεμένος μεγαλύτερος άντρας και αυτή ήταν η πρώτη μου φορά στο WET. Έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το Bodyline τα τελευταία χρόνια και λυπάμαι που έκλεισε. Πήγα στο Wet στις 12:30 μ.μ. την Κυριακή 4 Ιουνίου και βρήκα μερικές δεκάδες παιδιά εκεί, κυρίως 60+ ηλικιακή ομάδα. Μου αρέσει που όλα είναι σε ένα επίπεδο, αλλά το μέρος φαίνεται λίγο βρώμικο και υποβαθμισμένο. Το προσωπικό ελέγχει και καθαρίζει τις καμπίνες τακτικά. Ο χώρος γέμισε σταδιακά όλο το απόγευμα και ήταν πολύ γεμάτος από τη στιγμή που έφυγα στις 4:30 μ.μ. Στα 22 $ για μια είσοδο με παραχώρηση, δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω βιαστικά. Κρίμα που υπάρχει τέτοια έλλειψη ανταγωνισμού στο Μπρίσμπεϊν και τη Χρυσή Ακτή. Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι αυτό το μέρος της χώρας δεν εξυπηρετεί καλύτερα την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Πολύ απογοητευμένος.
R
Richard

18-Mar-2018

ωραία αίσθηση

Αργά το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα. Έπρεπε να περιμένω για το προσωπικό, αλλά μίλησα με φιλικούς ανθρώπους που περιμένουν επίσης. Με όμορφους νεότερους και μεγαλύτερα παιδιά υπήρχε κάτι για όλους. Θα πάει ξανά. (Η ξηρή σάουνα δεν είναι αρκετά ζεστή)
R
Rob

6-Φεβ-2018

2018

Τώρα το Bodyline έκλεισε, είναι το WET πιο απασχολημένο και προσελκύει μικτό πλήθος;
V
V

2-Μαΐου-2018

Πιο απασχολημένος

Φαίνεται ότι η σάουνα έγινε πιο απασχολημένη από πριν λόγω του κλεισίματος της άλλης σάουνας, καθιστώντας έτσι αυτή τη σάουνα τη μία και μοναδική επιλογή. Αλλά όταν η σάουνα είναι πιο πολυσύχναστη, σημαίνει ότι οι τύποι τείνουν να έχουν πολλή συμπεριφορά, πιο επιλεκτικοί και όχι πολύ πρόθυμοι να παίξουν, καθώς ελπίζουν να έρθει ο Mr Perfect! Ως εκ τούτου, πολύ περπάτημα τριγύρω, βρεγμένο, στεγνό, περπάτημα ξανά και ξανά. Εάν αυτοί οι τύποι είναι τέλειοι, τότε δεν χρειάζεται να περπατάτε, καθώς άλλοι θα κάνουν προσπάθειες να συνδεθούν. Το κλαμπ ήταν καθαρό και το προσωπικό εθεάθη να ελέγχει και να καθαρίζει/τακτοποιεί.
W
Warren

16-Δεκ-2016

Κακή γεύση, κατεδάφιση μουσείου

Ήρθα εδώ Σάββατο βράδυ 10-12-2016 το μέρος ήταν εξαιρετικά ήσυχο. Βρήκα τις εγκαταστάσεις παλιές που χρειάζονται επισκευή και πολύ εξαντλημένες. Αρκετά άθλια και μάλλον αργά. Η διακόσμηση είναι καλή για γέλιο, αν θέλετε ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης πίσω στις χαμένες μέρες, όταν το κακόγουστο ήταν στη μόδα. Μην σπαταλάτε το χρόνο ή τα χρήματά σας. Εξαιρετικά υπερτιμημένο για τίποτα στην προσφορά. Και για να ολοκληρώσω την επίσκεψή μου, ειλικρινά τρομοκρατήθηκα όταν μια κατσαρίδα πέρασε πάνω από το πόδι μου στην τουαλέτα.
B
Bruza

7-Μαΐου-2017

Υπέροχο μέρος!

Το Μπρίσμπεϊν είναι μια πολύ μικρή πόλη σε σύγκριση με το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και τις υπερπόντιες πόλεις. Άρα η έλλειψη θαμώνων βασίζεται σε έναν κατά κεφαλήν λόγο. Οι πολυάσχολες μέρες είναι η Κυριακή από τις 2:12 περίπου μέχρι το κλείσιμο. Η Τρίτη είναι γυμνή μέρα, πολύ απασχολημένη. Τις καθημερινές γύρω στις 2 έως τις 4 μ.μ. είναι μια πολυάσχολη ώρα και πάλι αργότερα μετά τις 1 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ το WET είναι ανοιχτό σε περίπου. XNUMX μμ. Το Μπρίσμπεϊν σε σύγκριση με άλλες πόλεις δεν είναι μια πόλη late night party. Το προσωπικό πηγαίνει τακτικά κάνοντας καθαρισμούς, αλλά έχει σημειωθεί ότι το μέρος είναι ακάθαρτο, όχι έτσι, από την εμπειρία μου διατηρούνταν πάντα καθαρό και εάν το προσωπικό ενημερωθεί για ένα πρόβλημα μεταξύ του προγράμματος καθαρισμού του, θα το φροντίσει γρήγορα.
D
Doug

4-Οκτ-2016

Τρομερό άγευστο Tacky

Το λες λαβύρινθο; Είναι ένας βρόχος. Ευχαριστώ για την ψευδή διαφήμιση. Το μόνο πράγμα που θα χαθεί εδώ θα ήταν τα παλιά δόντια των Ανδρών. Τα άλλα παιδιά εδώ ήταν επιθετικά και πάνω από όλα γεμάτα με κακή διάθεση. Διαφημίστηκε ότι είναι πάντα απασχολημένο την Κυριακή; Άλλο ένα απόλυτο ψέμα. Διαφημίστηκε επίσης ότι κέρδισε βραβείο; Οταν? Πριν από 30 χρόνια; Πιθανώς περίπου την ίδια περίοδο ξοδεύτηκαν χρήματα για συντήρηση ή καθαρισμό.
Z
Zane

11-Ιουν-2023

Γεια σας

Γεια σας
J
Jason

27-Ιαν-2016

Ποτέ ξανά

Ένα πολύ ήσυχο κλαμπ, η σάουνα δεν ήταν καθαρή. Το προσωπικό δεν θα έκανε τίποτα γι 'αυτό. Ο χώρος έκλεισε νωρίτερα από ό,τι είχε διαφημιστεί. Δεν θα επιστρέψω ποτέ.
R
Rowan

27-Δεκ-2015

ακόμα καλά!

Ήρθα εδώ Κυριακή 27/12/15 12-3:XNUMX περιμένοντας να είναι ήσυχο... Αλλά έκανα λάθος... Ακόμα άνθρωποι έρχονταν καθώς έφυγα. Οι εγκαταστάσεις ήταν τόσο καθαρές όσο ήρθα τελευταία εδώ. Και τα παιδιά ήταν γενικά νεανική και όμορφη πλευρά για μια σάουνα. Η Κυριακή μετά το μεσημεριανό είναι ένα ασφαλές στοίχημα για αυτό το μέρος. Καλα να περνας!
G
George

12-Σεπ-2015

ένα αγαπημένο

Είμαι τακτικός του Wet Spa & Sauna για περίπου 17 χρόνια τώρα και για μένα μια καληνύχτα είναι είτε μια πολυσύχναστη νύχτα με δράση είτε μια ήσυχη νύχτα όπου μπορώ να απολαύσω τις εγκαταστάσεις μετά από μια δύσκολη μέρα. Μερικές νύχτες είναι πολυάσχολες και άλλες είναι ήσυχες, αλλά έχω διαπιστώσει ότι είναι σπάνιο ένα βράδυ της εβδομάδας να είναι το ίδιο την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή, αν είναι μια πολυάσχολη δράση γεμάτη νύχτα τη Δευτέρα, πιθανότατα δεν θα είναι το ίδιο τη Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας. Από την εμπειρία, οι πολυάσχολες και ήσυχες νύχτες είναι πολύ τυχαίες. Οπότε η συμβουλή μου είναι, αν είστε τακτικός, πηγαίνετε διαφορετικά βράδια. Εάν είστε νέοι στο Wet και θέλετε να είναι απασχολημένος, από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι πιθανότητές σας είναι καλύτερες όταν οι άνθρωποι τελειώνουν τη δουλειά μέχρι τις 8:30, Σάββατο έως αργά, Κυριακή οποιαδήποτε ώρα. Λάβετε υπόψη σας, όσο πιο απασχολημένος είναι τόσο λιγότερο καθαρό θα είναι, επειδή το μέλος του προσωπικού δεν είναι εκεί και παρακολουθεί κάθε άτομο για να καθαρίσει αμέσως μετά και ότι τον χειμώνα ο χώρος της πισίνας είναι κλειστός επειδή η πισίνα δεν θερμαίνεται. Είναι ένα μικτό πλήθος και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
r
ray

14-Ιουλ-2015

Κανείς άλλος εδώ για 3 ώρες

Έφυγα μετά από 3 ώρες καθώς ήμουν ο μόνος εκεί. Η πισίνα ήταν παγωμένη. Και κρύο αλλού. Μια κακή παράσταση για τα μέσα του χειμώνα. Δεν θα επιστρέψω ποτέ εδώ. Έπρεπε να επιστρέψω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για να κάνω ένα καθαρό ντους. Κάνε οικονομία.
R
Rowan

3-Μαΐου-2015

σοβαρά! έλα εδώ !

Νομίζω ότι ο Παύλος μπέρδεψε τα πράγματα με το σώμα! Ήμουν εδώ Κυριακή 3/5/15 11:40 π.μ. - 130 μ.μ. και με περίπου 12 άτομα, μόλις άρχιζε να είναι απασχολημένος καθώς έφευγα. Πιο στριμωγμένο από το σώμα, αλλά σίγουρα πιο εμφανίσιμο παιδιά. Διαφορετική εθνικότητα και ηλικίες, αλλά σταθερά καλή εμφάνιση και σώμα. Το απόγευμα της Κυριακής είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να έρθει.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.