Υπερηφάνεια της Καμπότζης (POC)

Υπερηφάνεια της Καμπότζης (POC)

Pride of Cambodia (POC)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός 15 (μεταξύ οδών 136 και 1440, Πνομ Πενχ, Καμπότζη

Αύριο: Ειδική εκπομπή από τις 10 μ.μ - Κάθε Παρασκευή
Μεταφέρθηκε τον Ιούλιο του 2017. Το Pride of Cambodia (πρώην "Pride of Phnom Penh") είναι ένα δημοφιλές gay bar με ζωντανά συγκροτήματα, drag show και χορευτές go-go.

Το POC γίνεται πιο απασχολημένο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Καθημερινή: 16:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 16:00 - 02:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Go-Go Show
Μουσική
Τιμή Υπερηφάνεια της Καμπότζης (POC)
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

D
Dennis

31-Aug-2022

Υπέροχη παράσταση DRAG

Το προσωπικό του μπαρ πολύ φιλικό και ευγενικό. Ο ιδιοκτήτης είναι υπέροχος τύπος. Το Drag show ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει εδώ. Οι βασίλισσες είναι εξαιρετικές ερμηνεύτριες. Θα επιστρέψουμε ξανά όταν θα επισκεφθούμε την επόμενη.
E
Exotic

1-Ιαν-2019

Πολύ κακή εμφάνιση !!

Εάν βρίσκεστε στην Πνομ Πενχ και θέλετε να σκοτώσετε το χρόνο σας, πηγαίνετε οπωσδήποτε εδώ αλλού δεν έχει τίποτα μοναδικό να προσφέρει. Πήγα εδώ ένα Σάββατο, το πλήθος ήταν κάτω από τις προσδοκίες. Κυρίως ντόπιο πλήθος ομοφυλόφιλων της Καμπότζης - κανένας από αυτούς δεν μπορεί να συνομιλήσει στα αγγλικά, έτσι απλά μένουν μακριά. Μερικοί εκπατρισμένοι που έρχονται εκεί είναι παλιοί. Το drag queen show δεν πλησιάζει πουθενά τα πρότυπα της γειτονικής Μπανγκόκ. Οι drag queens δεν είναι αστείες και ο χορός είναι μέτριος. Συνολικά, ήταν μια απογοήτευση.
R
Rhianan

5-Apr-2018

ΦΟΒΕΡΟ!

Έτυχε να περπατήσω από εδώ και σκέφτηκα ότι θα πάμε μέσα, το μεγαλύτερο καλωσόρισμα! Απολύτως εκπληκτικό μέρος, το προσωπικό είναι υπέροχο, ειδικά ο διευθυντής που τώρα αναφερόμαστε ως φίλος μας! Ένα τόσο υπέροχο μέρος για χορό, φοβερή μουσική και υπέροχα ποτά. Η παράσταση είναι καταπληκτική και αξίζει την αναμονή! Έχω πάει 4 φορές τώρα και ποτέ δεν απογοητεύει το x
D
Derek

22-Ιαν-2018

Υποδοχή με υπέροχη παράσταση

Πολύ φιλικό προσωπικό. Απολαύσαμε το σόου 1030 περισσότερο από εκείνο της Μπανγκόκ - όχι τόσο σαφές, αλλά πιο διασκεδαστικό.
N
N

9-Δεκ-2017

Κατά τύχη

Έμενα στο διπλανό ξενοδοχείο και σκόνταψα σε αυτό το μπαρ κατά λάθος καθώς πήγαινα για δείπνο. Είχε ένα μείγμα από λευκούς τύπους και ντόπιους. Ο ιδιοκτήτης είναι στο χώρο του ξενοδοχείου και είναι ο πιο χαριτωμένος, πιο έξυπνος τύπος που έχω γνωρίσει. Θα τον παντρευόμουν, αν με άφηνε (πλάκα κάνω). Μερικές από τις παραστάσεις ήταν αρκετά εκπληκτικές. Μπορούσες να δεις πόσος χρόνος και προσπάθεια καταβλήθηκε σε αυτά. Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική και οι άλλοι θαμώνες είναι φιλικοί. Δώστε μια ευκαιρία αν βρίσκεστε στην ΠνομΠενχ.
C
Chris

5-Nov-2016

Υπερηφάνεια της Καμπότζης (POC)

Το καλύτερο μπαρ στην Πνομ Πενχ.
E
Esa

21-Σεπ-2016

Το καλύτερο μπαρ στη Πνομ Πεν

Πολύ χαλαρωτικό, υπέροχο προσωπικό και ωραία παιδιά. Οι παραστάσεις είναι επίσης διασκεδαστικές. Μου αρέσει να πηγαίνω εδώ ακόμα και τις καθημερινές
D
Daryl

13-Apr-2016

Εξαιρετικά μπαρ και προσωπικό Friendlt

Εξαιρετικό προσωπικό, ο ιδιοκτήτης είναι στο χώρο του ξενοδοχείου και ανακατεύεται με το πλήθος. Κάποιες βραδιές έχει ζωντανή μουσική. Μεγάλη λίστα κοκτέιλ και λογικές τιμές Εύκολο να το βρείτε

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.