Υπηρεσία εκδρομών και αυτοκινήτων στην Μπανγκόκ

Υπηρεσία εκδρομών και αυτοκινήτων στην Μπανγκόκ

Bangkok Tour & Car Service

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Yaowarat, Μπανγκόκ, Thailand

Σήμερα: Περιήγηση στην πλωτή αγορά με ιδιωτικό αυτοκίνητο - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Περιήγηση στην πόλη Pattaya με ιδιωτικό αυτοκίνητο - Κάθε Πέμπτη
Ιδιωτικός οδηγός ομοφυλόφιλων με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην Ταϊλάνδη. Το Jeffrey προσφέρει περιηγήσεις στα τοπικά καταστήματα, αγορές, βουδιστικούς ναούς και άλλα τοπικά αξιοθέατα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας μεταφέρει όπου θέλετε να πάτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

«Ταϊλάνδη - Μια και για πάντα». Σε αυτό το δρομολόγιο, οι επισκέπτες ταξιδεύουν πέρα ​​από την Μπανγκόκ για μια ολοκληρωμένη ματιά στον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Ταϊλάνδης. Επισκεφτείτε μνημεία πολέμου, χαλαρώστε στην παραλία, ψωνίστε αναμνηστικά σε τοπικές αγορές και μάθετε παραδοσιακά στυλ μαγειρικής σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Οι υπηρεσίες αυτοκινήτου, που παρέχονται από την Bangkok Siam Angel Tour & Travel, περιλαμβάνουν την παραλαβή / μεταφορά από το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, διαδρομές από την Μπανγκόκ προς όλους τους σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ταϊλάνδη.

Διατίθενται διάφορα πακέτα περιηγήσεων στα αξιοθέατα που σας μεταφέρουν σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Μεγάλο Παλάτι, το Wat Pho, το Wat Arun (Temple of Dawn), η περιήγηση στο κανάλι, η αρχαία πόλη της Ayutthaya, το Kanchanaburi, το River Kwai, η πλωτή αγορά .. και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους για τιμές, όρους και προϋποθέσεις ή επικοινωνήστε με τον Jeffrey στο aramsboy19@gmail.com

Πλησιέστερος σταθμός: MRT: Χούα Λαμπόνγκ

Τιμή Υπηρεσία εκδρομών και αυτοκινήτων στην Μπανγκόκ
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 13 ψηφοφορίες

C
Christan

16-Apr-2019

Ημερήσια εκδρομή σε ναό και παλάτι

Η εμπειρία μου με τον Jeffery την άλλη μέρα ήταν καταπληκτική. Όχι μόνο μας έδειξε διαφορετικούς ιστότοπους, αλλά έκανε τα πάντα για να δώσει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε στάση. Είχαμε καταπληκτικές στάσεις φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής που μοιράστηκε πώς να τρώμε ορισμένα τρόφιμα με τον σωστό τρόπο. Αλλά αυτό που μου άρεσε πραγματικά στον Jeffery ήταν η προθυμία του να ευχαριστήσει. Είχα έναν τραυματισμό στο πόδι και φρόντισε να μην μείνω πίσω και βοήθησε όταν χρειαζόμουν βοήθεια. Ο χαρακτήρας του είναι υπέροχος και η προσωπικότητά του καταπληκτική. Φρόντισε να μας κάνει άνετα σε όλη τη διάρκεια. Ήταν αστείος και εξαιρετικά ευγενικός, κάτι που μας έκανε να νιώθουμε ότι ήταν περισσότερο καλός φίλος παρά ξεναγός. Σίγουρα θα επέστρεφα και θα ζητούσα τις υπηρεσίες του για όλες τις ανάγκες της περιοδείας μου. Επιπλέον, θα περάσω την εμπειρία μου με τον Jeffery σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μου για την καταπληκτική υπηρεσία που παρέχει.
J
Jeffery

2-Μαΐου-2020

Εξαιρετικές επιλογές διακοπών

Σας ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο σας. Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορώ να σας δείξω ένα άλλο ενδιαφέρον μέρος όσο περισσότερα μπορώ. Τζέφερυ
G
Giacomo

16-Apr-2019

Εκδρομή

Αυτή είναι μακράν μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές περιηγήσεις που είχα ποτέ. Ο Jeffery είναι τόσο γνωστικός και τόσο φιλικός. Δεν ένιωθε σαν να ήταν στη δουλειά, αλλά μάλλον έδειχνε τους φίλους του γύρω του, μοιραζόταν τον πολιτισμό του καθώς περνούσες από κάθε τοποθεσία. Ο σύντροφός μου τραυματίστηκε πριν από την περιοδεία. Ο Jeffery φρόντισε να είναι ασφαλής, να μην τον άφησε ποτέ πίσω και να μην βιάζεται, ώστε να απολαύσει μια υπέροχη εμπειρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Jeffery ως προσωπικό ξεναγό. Την επόμενη φορά που θα επιστρέψουμε, ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του/να τον προσλάβουμε για νέα μέρη για εξερεύνηση.
a
asdasd

14-Φεβ-2021

sadas

Η εμπειρία σας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει άλλους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.