ΒΑΣΗ Λιντς - ΚΛΕΙΣΤΟ

ΒΑΣΗ Λιντς - ΚΛΕΙΣΤΟ

BASE Leeds - CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

7 Heatons Court, Λιντς, Ηνωμένο Βασίλειο, LS1 4LJ

Σήμερα: Οι μαθητές είναι ελεύθεροι, 9 π.μ. - 9 μ.μ. - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Εκπτώσεις για άτομα κάτω των 25 ετών - Κάθε Πέμπτη

Το BASE Leeds, που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, διαθέτει μεγάλη σάουνα ξηρού αέρα, ατμόλουτρο, δύο πισίνες σπα και διάφορους χώρους καθιστικού. Σίγουρα υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε εδώ.

Το καφέ του ξενοδοχείου και το δωρεάν internet είναι επίσης δελεαστικά, καθώς και ένας ειδικός όροφος ή «χώρος ανάπαυσης» που σας επιτρέπει να κάνετε γνωριμίες με μερικά από τα καυτά παιδιά που επισκέπτονται εδώ. Ανοιχτά 24/7.

Οι ιδιοκτήτες τρέχουν επίσης Υπόγειο συγκρότημα στο Μάντσεστερ.

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Καφετέρια
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή ΒΑΣΗ Λιντς - ΚΛΕΙΣΤΟ
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 171 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

A
Andi

31-Mar-2022

Ανοιχτό ή κλειστό

Είναι ανοιχτό ή κλειστό, έχω προσπαθήσει 20-40 φορές να επικοινωνήσω μέσω email και τηλεφώνου χωρίς απάντηση. Εάν αυτό το μέρος είναι ανοιχτό, κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα εξυπηρέτησης πελατών, είναι ό,τι χειρότερο έχω βιώσει.
S
Simon

23-Φεβ-2020

Απογοητευμένος

Κάθε φορά που πηγαίνω είναι πάντα κλειστό για να είναι ανοιχτό 24 ώρες από το Σάββατο και δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι το 4 σαββατοκύριακο που ήμουν και ήταν κλειστό, υπήρχαν ακόμη και άνθρωποι που στέκονταν έξω και περίμεναν να μπουν μέσα και όταν τηλεφώνησαν στον χώρο, τους είπαν ότι ήταν κλειστό αυτό είναι Σάββατο. Όταν έπρεπε να ήταν ανοιχτά, δεν ήταν ευχαριστημένοι με το ότι η υπηρεσία πήγαινε πια στη βάση κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι θα πάω κάπου αλλού ήταν ένα καλό μέρος για να χαλαρώσω μετά από ένα πολυάσχολο βράδυ του Σαββάτου, αλλά όχι τώρα θα έπρεπε να ήταν καλή ντροπή.
M
Mark

12-Ιαν-2020

Φρικτός

Πήγε την περασμένη εβδομάδα μια εβδομαδιαία μέρα, ο ατμός δεν λειτουργούσε όπως πάντα, στον επάνω όροφο στους διαδρόμους και στους θαλάμους ήταν πολύ κρύο. Αν βρεθείτε να χαλαρώνετε στο σαλόνι με τα πόδια σας στον καναπέ, σας λένε να περιηγηθείτε αντί να χαλαρώσετε στο σαλόνι. Το μέρος ήταν άδειο μόνο δύο άτομα και ήμουν εκεί για 5 ώρες.
J
John

7-Nov-2019

Γιάννης

Η βάση της σάουνας στο Λιντς είναι χάλια τώρα. Το ατμόλουτρο δεν λειτουργεί σάουνα δεν λειτουργεί. Το μέρος πολύ κρύο. Και άδεια. Σπατάλη χρόνου και χρήματος.
T
Tel

2-Nov-2019

Απογοητευτικός

Επισκέφτηκε την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 9 μ.μ. και έμεινε μέχρι τις 10.30:XNUMX περίπου. Το μέρος ήταν νεκρό. Το χαμάμ δεν λειτουργούσε και ενημερώθηκε μόνο αφού πληρώσαμε. Οι διάδρομοι ήταν πραγματικά κρύοι. Φοιτητές προσέξτε - παρόλο που έχετε κάρτα Totum/NUS, μας είπαν ότι η φοιτητική έκπτωση/είσοδος ισχύει μόνο εάν δείξετε την πραγματική ταυτότητα του Πανεπιστημίου σας. Δώστε του μια χασούρα!
C
Craig

12-Apr-2019

Απολαυστική επίσκεψη

Εργάζομαι στο Λιντς σε τακτική βάση και μου αρέσει να περνάω λίγο χρόνο στο Base Leeds. Έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια με ένα ωραίο υδρομασάζ, νέα ξηρή σάουνα και η γενική διατήρηση φαίνεται καλύτερη. Μπορεί να χτυπηθεί και να χαθεί από την άποψη των αριθμών, αλλά αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σάουνα υποθέτω. Αξίζει μια επίσκεψη αν στο Λιντς αυτό είναι σίγουρο!
J
Jay

18-Mar-2019

Αηδιαστική υπηρεσία υποδοχής

Ο τύπος στη ρεσεψιόν ήταν ο πιο αγενής μαζί μου στο τηλέφωνο, αγνόησε τελείως τον συγγενή μου που έκανε μια ερώτηση και είχε μια στάση όταν μιλούσε μαζί μου, μην μπείτε στον κόπο να πάτε γιατί ήθελα να χαστουκίσω τον τύπο. Τόσο αντιεπαγγελματικό.
Q
Quinn

8-Mar-2019

Η φοβερή εξυπηρέτηση δεν απαντά ποτέ στο τηλέφωνο

Ειλικρινά σχεδίαζα να πάω σύντομα, αλλά δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο όταν πρέπει να τους καλέσετε πριν από την επίσκεψή σας, παρόλο που τηλεφώνησα 4 φορές, μίλησα με την ομάδα διαχείρισης και ήταν απίστευτα αγενείς και χυδαίοι, αηδιάζω και πηγαίνω συγκρότημα ατμού αντί.
M
Michael

16-Σεπ-2018

Δεν επιτρέπεται η είσοδος

Ήθελα να επισκεφτώ στις 15 Σεπτεμβρίου και μου είπαν ότι λόγω της ηλικίας μου ο ρεσεψιονίστ χρειαζόταν πιστοποιητικό γιατρού! Αυτό δηλώθηκε ως «πολιτική» για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα λιποθυμήσω στη ζέστη! Ναι, είμαι πάνω από 70 αλλά μου λένε ότι δείχνω νεότερος. Ίσως δεν ταίριαζα στην εικόνα του ρεσεψιονίστ; Οι άνθρωποι συνήθως λιποθυμούν στη Βάση; Έχω επισκεφτεί πολλές σάουνες, παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Βάσης, και δεν μου ζητήθηκε ποτέ πιστοποιητικό φυσικής κατάστασης γιατρού για να μπω. Εάν αυτή είναι η «Πολιτική», γιατί δεν αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο;
A
Andy

23-Ιουν-2018

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ

Είναι πολλά που πρέπει να ειπωθούν ξανά και ξανά - είτε έχετε τύχη είτε δεν είναι. Το να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη είναι όλο κακό. Κάνω σάουνα εδώ και χρόνια, αλλά το μισώ όταν κυνηγάς τον άντρα των ονείρων σου στους βρώμικους διαδρόμους προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή του, αλλά έχει το βλέμμα του σε κάποιον άλλο. προτού ξέρετε πού μπαίνει κάποιος άλλος πρώτα, σας χτυπήσει και μετά είναι η τελική αντίστροφη μέτρηση - μπαίνουν και οι δύο σε αυτόν τον θάλαμο και η πόρτα κλείνεται με δύναμη στο πρόσωπό σας.
A
Anon

2-Nov-2017

Πρώτη σάουνα

Δεν είχα πάει ποτέ σε σάουνα πριν, αλλά καθώς είμαι φοιτητής και η Τετάρτη είναι δωρεάν ένας φίλος και πήγα και οι δύο και ήταν καλύτερα από το αναμενόμενο. Νόμιζα ότι θα ήταν εντελώς συντριπτική δράση παντού, αλλά ήταν ένα μικρό δροσερό μέρος. Στον επάνω όροφο η περιοχή κρουαζιέρας πολλά δωμάτια. Στον κάτω όροφο έχετε τη σάουνα, το χαμάμ, το τζακούζι, τα ντους και τα αποδυτήρια και αν δεν θέλετε κάποιον, δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν λέω όχι. Απλώς περπάτησε με άφθονο γυμνασμένους τύπους που συνήθως εμφανίζονται περίπου στις 4 μ.μ
P
Peter

6-Σεπ-2017

Χωρίς απάντηση / Κακή ιστοσελίδα

Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ μια gay/bi σάουνα πριν, έτσι έψαχνα για κάποιες πληροφορίες. Ο ιστότοπος του Base Leeds δεν είναι καθόλου χρήσιμος. Δεν έχει βασικές πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το μέρος, γι' αυτό συμπλήρωσα μια φόρμα Επικοινωνίας (δύο φορές) και δεν είχα απάντηση. Θα μπορούσαν να πάρουν ένα μάθημα από το Plastic Ivy που έχει έναν εξαιρετικό ιστότοπο που μου δίνει όλες τις πληροφορίες που θέλω, αν και είναι λίγο πιο μακριά, θα κάνω την πρώτη μου "βουτιά" εκεί.
D
David

24-Aug-2017

Κουρασμένες εγκαταστάσεις.

Ρεσεψιονίστ με συμπεριφορά, δύσοσμος, βρώμικος, χωρίς σημάδια καθαρισμού σε εξέλιξη ή απόπειρα, μικροσκοπικό τζακούζι, κουρασμένες εγκαταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι το μόνο μέρος στο Λιντς, αλλά δεν θα πάω ξανά.
T
Thomas

4-Μαΐου-2017

Μικρή αλλά καλή σάουνα

Αυτή είναι μια μάλλον μικρή σάουνα σε μια από τις σιδηροδρομικές καμάρες στο κέντρο της πόλης Leeds περίπου 2 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό και την κύρια εμπορική περιοχή. Έχει μια ωραία μοντέρνα αίσθηση και όταν το επισκέφτηκα την Τετάρτη είχε ένα καλό μείγμα ανδρών όλων των ηλικιών. Έχουν ένα μικρό τζακούζι και μια μεσαίου μεγέθους σάουνα και χαμάμ. Ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε και να συναντήσετε άλλα παιδιά.
G
Gianni

23-Ιαν-2017

Καλή ανακαίνιση

Έπεσε μέσα αφού άκουσε ότι είχαν φτιάξει το μέρος και εξεπλάγην ευχάριστα. Όλες οι εγκαταστάσεις (σάουνα, χαμάμ και τζακούζι) όπου λειτουργούν και όλα καθαρά. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από μια σάουνα στο κέντρο της πόλης. Καλό μείγμα από παιδιά το απόγευμα της Τετάρτης κατά την επίσκεψή μου. Συνολικά θα συνιστούσα αυτή τη σάουνα.
D
David

9-Ιαν-2017

Βρώμικος και κρύος

Έκανε κρύο στο τζακούζι (αυτό που λειτουργούσε στην πραγματικότητα) και τα αποδυτήρια θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει. Εάν έχετε αυτοκίνητο, υπάρχουν καλύτερα μέρη για να πάτε.
M
Mark

14-Mar-2016

Μια υπέροχη εμπειρία για μένα!

Δουλεύω στο Λιντς κατά καιρούς και έχω πάει εδώ περίπου 6 φορές. Μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει ποιος είναι μέσα, αλλά την τελευταία φορά που ήμουν εκεί ήταν ο καυτός του από το Λιντς......... ήταν Δευτέρα απόγευμα. Δεν υπάρχει μοτίβο για το τι θα βρείτε, αλλά για 9 £ είναι πολύ διασκεδαστικό!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία