Fresh Hotel

4-Star Hotel in Οδός Αθηνάς Νο 59, Αθήνα, Ελλάδα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 25

8.3

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4811 ψηφοφορίες

Τιμή Φρέσκο ​​ξενοδοχείο
Φανταστικό σχέδιο. Δημοφιλής επιλογή.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Δημοφιλή στις Travel Gay Ευρώπη. Το κομψό boutique Hotel Fresh βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα, σε μικρή απόσταση με τα πόδια Σάουνα FLEX και σε κοντινή απόσταση από το γκέι χωριό Gazi.

Κάθε μοντέρνο, ηχομονωμένο δωμάτιο διαθέτει επώνυμα αντικείμενα από τους Philippe Starck και Artemide, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, μερικά με κήπο.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν εστιατόριο, lounge bar, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και τον Παρθενώνα.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Φρέσκο ​​ξενοδοχείο

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Αθήνα
y
yair

23-Apr-2019

δεν είναι καθόλου φρέσκο

Το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό για ένα superior δωμάτιο και στο ελάχιστο... Ευτυχισμένος που πήρα έναν υψηλότερο όροφο, η θέα ήταν υπέροχη. Το πρωινό δεν ήταν τίποτα για να γράψω σπίτι, ζεστά πιάτα/πιάτα σερβίρονταν κρύα. Ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν πολύ ευγενικό και εξαιρετικά φιλικό, δεν είχαν ιδέα για το γελοίο μπλοκ ιστοτόπων για ενήλικες στο Διαδίκτυο. Είναι ήσυχο κωμικό και αγανακτισμένο το ότι ένας καλεσμένος δεν μπορεί να απολαύσει έναν ιστότοπο για ενήλικες στην ιδιωτικότητά του, ενώ δίπλα έχεις, κρυφές εκπομπές και τοξικομανείς στις σκάλες του δημοτικού κτιρίου. Αγαπάτε την Αθήνα και τους Έλληνες, ανυπομονούμε να επιστρέψουμε αλλά σίγουρα ΟΧΙ στο Fresh Hotel γιατί δεν είναι καθόλου φρέσκο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.