Όροι και Προϋποθέσεις κράτησης

Η χρήση του TravelGay.com

TravelGay.com ("εμείς", "εμάς", "μας") είναι το εμπορικό όνομα του Out4You Ltd της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Ηνωμένο Βασίλειο. Λειτουργούμε ως πράκτορας για τρίτους παρόχους ταξιδιών. Δεν κατέχουμε ούτε ελέγχουμε αυτούς που παρέχουν πραγματικά τη διαμονή ή άλλες υπηρεσίες για τις οποίες κάνετε κράτηση μέσω εμάς. Όλες οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μέσω TravelGayΤο .com είναι κρατήσεις μόνο για διαμονή και είναι κρατήσεις εκτός πακέτου.

 Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να τροποποιούνται από καιρό σε καιρό και να ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες μας άμεσα ή έμμεσα (μέσω διανομέων) που διατίθενται στο διαδίκτυο, μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή ή κινητής συσκευής, μέσω email ή τηλεφώνου. Με την πρόσβαση, την περιήγηση και τη χρήση του ιστότοπού μας ή οποιασδήποτε από τις εφαρμογές μας μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας ή/και κάνοντας κράτηση, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής απορρήτου μας).

Ακρίβεια ιστότοπου

Λαμβάνουμε όλα τα πρακτικά δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι λεπτομέρειες που σας δίνονται στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς και ενημερωμένες, αλλά βασιζόμαστε στις περιγραφές που μας δίνονται από τους πραγματικούς προμηθευτές των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που περιγράφονται. Μερικές φορές οι εγκαταστάσεις ή οι εκδρομές που περιγράφονται αποσύρονται για λόγους όπως συντήρηση ή έλλειψη ζήτησης από τους επισκέπτες. Ενδέχεται να υπάρχει χρέωση για ορισμένες παροχές σε ένα ξενοδοχείο. Σε ορισμένα μέρη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (ακόμα και σε άλλες περιόδους) υπάρχει πιθανότητα να ενοχληθείτε από θόρυβο από λιγότερο ευγενικές ομάδες, γι' αυτό παρακαλούμε να το έχετε υπόψη σας όταν επιλέγετε τον προορισμό και τη διαμονή σας. Όλοι οι πάροχοι καταλυμάτων διατηρούν το δικαίωμα να εισπράξουν μια επιστρέψιμη προκαταβολή για ζημιές κατά την άφιξη, καθώς και δημοτικούς φόρους και άλλα τέλη σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε καμία ευθύνη για σφάλματα στις περιγραφές του ιστότοπού μας που οφείλονται στην παροχή λανθασμένων πληροφοριών από τους προμηθευτές σας.

Βαθμολογίες καταλυμάτων

Όλες οι αξιολογήσεις που δίνονται στον ιστότοπό μας βασίζονται στις αξιολογήσεις μας, τις αξιολογήσεις προμηθευτών και δεν είναι απαραίτητα οι επίσημες αξιολογήσεις του ακινήτου. Οι αξιολογήσεις που χρησιμοποιούμε βασίζονται σε ορισμένα κριτήρια που πληρούνται, τα οποία περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, την τοποθεσία του ξενοδοχείου, τις εγκαταστάσεις στο κατάλυμα και τη γκάμα των διαθέσιμων επιλογών για φαγητό.

Ορισμένα ακίνητα στον ιστότοπό μας ταξινομούνται ως «TravelGay Εγκρίθηκε». Ενώ TravelGay καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι ένα ακίνητο πληροί τα κριτήριά μας, δεν μπορεί να παρέχεται καμία εγγύηση για πράξεις ή παραλείψεις του καταλύματος ή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ισότητα

Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε μόνο με προμηθευτές που πληρούν τα κριτήριά μας για την ίση μεταχείριση όλων των πελατών. Όπου είναι δυνατόν, καθιστούμε σαφές σε όλους τους προμηθευτές τον σκοπό της επιχείρησής μας και ότι δεν ανεχόμαστε καμία διάκριση ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, αναπηρίας, αλλαγής φύλου, οικογενειακής κατάστασης, φυλής, θρησκείας ή πεποιθήσεων ή φύλου και αναμένουμε από όλους τους προμηθευτές, υπεργολάβους και τρίτους προμηθευτές να τηρούν και αυτό.

Όπου είναι δυνατόν, ζητάμε από όλους τους προμηθευτές να τηρούν τους ίδιους αυστηρούς νόμους περί ισότητας που ορίζονται στον Νόμο για την Ισότητα του Ηνωμένου Βασιλείου του 2010 και οποιεσδήποτε μεταγενέστερες τροποποιήσεις, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση.

Προσπαθούμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με έναν πελάτη στον προμηθευτή κατά την κράτηση και πριν από την άφιξη.

Εάν το παρέχετε, θα μοιραστούμε λεπτομέρειες σχετικά με τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό με τους προμηθευτές μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από όλους τους προμηθευτές μας.

Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι αντιμετωπίζεστε με ευγένεια, σεβασμό και ίση μεταχείριση σε οποιαδήποτε κράτηση κάνετε μαζί μας, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν ενέργειες των προμηθευτών μας.

Ο ιστότοπός μας συνεργάζεται με την Equaldex (www.equaldex.com) για την παροχή ενημερωμένων πληροφοριών σχετικά με τη νομοθεσία σε μεμονωμένες χώρες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την επαλήθευση αυτών των δεδομένων και παρέχονται μόνο ως οδηγός. Τα υλικά στον ιστότοπο της Equaldex παρέχονται «ως έχουν». Η Equaldex and Us δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, και με το παρόν αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλης παραβίασης δικαιωμάτων. Επιπλέον, η Equaldex και εμείς δεν εγγυώνται ούτε προβαίνουν σε δηλώσεις σχετικά με την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία της χρήσης του υλικού στον ιστότοπό της στο Διαδίκτυο ή άλλως που σχετίζονται με τέτοιο υλικό ή σε οποιουσδήποτε ιστότοπους που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο.

Όταν κάνετε μια κράτηση μαζί μας, είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των σχετικών νόμων μιας χώρας και τη διασφάλιση της τήρησης τους. Ενώ μπορούμε να παρέχουμε συμβουλές σχετικά με τους πιο πρόσφατους νόμους, είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και δική σας απόφαση για το αν θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε σε οποιονδήποτε συγκεκριμένο προορισμό.

Το συμβόλαιό σας

Είμαστε πράκτορας κρατήσεων για τον πάροχο καταλυμάτων. Όταν κάνετε μια κράτηση, συνάπτετε συμβόλαιο με τον πάροχο καταλύματος μέσω Εμάς. Το συμβόλαιό σας δεν είναι μαζί μας. Ως πράκτορας δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις του καταλύματος ή του ξενοδοχείου ή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Οι όροι και οι προϋποθέσεις του παρόχου καταλύματος θα ισχύουν για την κράτησή σας και σας συμβουλεύουμε να τους διαβάσετε προσεκτικά καθώς περιέχουν Σημαντικές Πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας.

Τα νομίσματα που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να βασίζονται σε αυτά ως ακριβή και σε πραγματικό χρόνο. οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν.

Προφανή λάθη και λάθη (συμπεριλαμβανομένων των λανθασμένων εκτυπώσεων) δεν είναι δεσμευτικά.

Πληρωμή

Η πληρωμή διεκπεραιώνεται με ασφάλεια πριν από την προθεσμία ακύρωσης από την πιστωτική κάρτα, τη χρεωστική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας στον τραπεζικό λογαριασμό του παρόχου καταλύματος μέσω τρίτου επεξεργαστή πληρωμών. Η πληρωμή σας θα μεταφερθεί στον προμηθευτή του καταλύματος, μείον τυχόν προμήθειες που οφείλουμε σε Εμάς και, ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα που έχουν καταβληθεί.

Για τιμές με μη επιστρέψιμη τιμή ή ειδικές προσφορές, ενδέχεται να χρεωθείτε τη στιγμή που κάνετε την κράτηση. Για άλλες χρεώσεις, η κάρτα σας θα προεγκριθεί και στη συνέχεια θα χρεωθεί πριν από την προθεσμία ακύρωσης. Η προθεσμία ακύρωσης θα εμφανίζεται όταν κάνετε μια κράτηση.

Ευθύνη

Η σύμβασή σας για την κράτησή σας είναι με τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές που παρέχουν το πραγματικό προϊόν, τις εγκαταστάσεις ή τις υπηρεσίες που κάνετε κράτηση και αυτοί οι προμηθευτές είναι υπεύθυνοι για οτιδήποτε πάει στραβά με την κράτησή σας.

Ενεργούμε μόνο ως αντιπρόσωπος στην πραγματοποίηση της κράτησής σας. Δεν κατέχουμε ούτε ελέγχουμε το κατάλυμα για το οποίο κάνετε κράτηση ή οποιαδήποτε από τις άλλες υπηρεσίες, εγκαταστάσεις ή προϊόντα για τα οποία κάνετε κράτηση.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απαντήσεις, πληροφορίες, περιεχόμενο, πράξεις, παραλείψεις ή παραβιάσεις οποιουδήποτε παρόχου καταλύματος σε σχέση με θέματα υγείας και ασφάλειας.

Κατά συνέπεια, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για οτιδήποτε πάει στραβά με την κράτησή σας, εκτός εάν προκληθεί από δική μας αμέλεια. Εφόσον ενεργούμε αποκλειστικά ως αντιπρόσωπος που διεκπεραιώνει την κράτησή σας, οι μόνες περιπτώσεις στις οποίες είναι πιθανό να είμαστε αμέλειες είναι σε σχέση με την παροχή ημερομηνιών ή άλλων πληροφοριών μεταξύ εσάς και του σχετικού προμηθευτή.

Παράπονα

Επειδή το συμβόλαιο για τις ρυθμίσεις σας είναι μεταξύ εσάς και του ξενοδοχείου, τυχόν απορίες ή ανησυχίες θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα πρέπει να το αναφέρετε αμέσως στο ξενοδοχείο. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία, θα υπάρχει λιγότερη ευκαιρία για το ξενοδοχείο να διερευνήσει και να διορθώσει το παράπονό σας. Ως εκ τούτου, το ποσό της αποζημίωσης που μπορεί να δικαιούστε μπορεί να μειωθεί ή να εξαλειφθεί.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να παραπονεθείτε όταν επιστρέψετε στο σπίτι, πρέπει να υποβάλετε γραπτή δήλωση στον πάροχο του καταλύματος. Δεν φέρουμε ευθύνη για την αντιμετώπιση παραπόνων, ούτε φέρουμε καμία ευθύνη για επιστροφές χρημάτων ή αποζημίωση.

Βίζα, διαβατήριο και απαιτήσεις υγείας

Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις μετανάστευσης, βίζας και υγείας.

Οικονομική Προστασία και Ασφάλιση

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν ρυθμίσεις οικονομικής προστασίας για κρατήσεις με TravelGay.com. Είναι δική σας ευθύνη να κανονίσετε την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση για την κράτησή σας.

Περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό μας

Εκτός από τις περιπτώσεις που λέμε διαφορετικά σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να πληρώσουμε αποζημίωση, να επιστρέψουμε έξοδα ή να καλύψουμε ζημιές για οποιοδήποτε ποσό ή να δεχθούμε με άλλο τρόπο ευθύνη εάν, ως αποτέλεσμα περιστάσεων πέρα ​​από τον έλεγχό μας, πρέπει να αλλάξουμε την κράτησή σας μετά την αναχώρηση ή εμείς, ή οι προμηθευτές μας, δεν μπορούμε να παρέχουμε την κράτησή σας, όπως εμείς ή αυτοί, είχαμε συμφωνήσει, ή υποστείτε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιασδήποτε περιγραφής. Όταν αναφερόμαστε σε καταστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό μας, εννοούμε οποιοδήποτε γεγονός που εμείς ή ο εν λόγω προμηθευτής δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ή να αποφύγουμε, ακόμη και μετά από κάθε εύλογη φροντίδα. Τέτοιες περιστάσεις συνήθως περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, πόλεμο, τρομοκρατική δραστηριότητα, πανδημία, εμφύλιες αναταραχές, βιομηχανικές διαμάχες, κακές καιρικές συνθήκες (πραγματικές ή απειλούμενες) και σημαντικές οικοδομικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη εκτός του καταλύματός σας, οι οποίες δεν είναι γνωστές εκ των προτέρων. την ημερομηνία αναχώρησής σας και τις οικοδομικές εργασίες από τρίτο μέρος (όπως ανάπτυξη θέρετρου).

Ανωτέρα βία, Αναπόφευκτες και Έκτακτες Περιστάσεις

Ανωτέρα βία σημαίνει ασυνήθιστες και απρόβλεπτες περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχο οποιουδήποτε εμπλέκεται στις ταξιδιωτικές σας ρυθμίσεις. Οι συνέπειες αυτών συχνά δεν μπορούν να αποφευχθούν ακόμη και αν είχε επιδειχθεί όλη η δέουσα προσοχή από οποιονδήποτε πάροχο ταξιδιωτικών διακανονισμών. Ίσως θελήσετε να αγοράσετε συγκεκριμένη ασφάλιση για να σας καλύψει οποιοδήποτε κόστος από την τσέπη σας που σχετίζεται με ένα γεγονός ανωτέρας βίας. Παραδείγματα γεγονότων Ανωτέρας Βίας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: πράξη του θεού, δύσκολες καιρικές συνθήκες, απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή απεργίες στην κυκλοφορία, πόλεμος, απειλή πολέμου ή παρόμοια, τρομοκρατία.

Ως αναπόφευκτες και έκτακτες περιστάσεις νοείται μια κατάσταση πέρα ​​από τον έλεγχο του μέρους που επικαλείται μια τέτοια κατάσταση και της οποίας οι συνέπειες δεν θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί ακόμη και αν είχαν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα.

Αναπόφευκτες και έκτακτες περιστάσεις μπορεί να καλύπτουν, για παράδειγμα, πόλεμο, άλλα σοβαρά προβλήματα ασφάλειας όπως η τρομοκρατία, σημαντικούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία, όπως το ξέσπασμα μιας σοβαρής ασθένειας είτε στη χώρα σας είτε στον ταξιδιωτικό προορισμό, ή φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, σεισμοί ή καιρικές συνθήκες που καθιστούν αδύνατη την ασφαλή μετακίνηση στον προορισμό.

Εκτός εάν λέμε διαφορετικά αλλού υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να πληρώσουμε αποζημίωση, να επιστρέψουμε μη ανακτήσιμα κόστη ή έξοδα ή να καλύψουμε ζημιές για οποιοδήποτε ποσό ή να δεχθούμε με άλλο τρόπο ευθύνη εάν, ως αποτέλεσμα Αναπόφευκτων και Έκτακτων Περιστάσεων, πρέπει να αλλάξουμε κράτηση μετά την αναχώρηση, ή εμείς, ή οι προμηθευτές μας, δεν μπορούμε να παρέχουμε την κράτησή σας, όπως εμείς ή αυτοί, είχαμε συμφωνήσει, ή υποστείτε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιασδήποτε περιγραφής.

Δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε επιστροφές μετρητών σε περιπτώσεις Αναπόφευκτες και Έκτακτες Περιστάσεις όταν ένας προμηθευτής δεν μας έχει επιστρέψει τα χρήματα ή υπάρχουν μη ανακτήσιμα κόστη που σχετίζονται με την κράτηση.

Σε περίπτωση αναπόφευκτων και έκτακτων περιστάσεων όταν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στον προορισμό σας, θα χρειαστεί να υποβάλετε αξίωση ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Αλλαγές και ακυρώσεις

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να το κάνετε από την ενότητα Εύρεση κράτησης του ιστότοπού μας. Οι αλλαγές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα τη δεδομένη στιγμή και στους όρους και τις προϋποθέσεις των παρόχων καταλυμάτων.

Εάν έχετε καθυστερήσει ή καθυστερήσει να φτάσετε την ημερομηνία του check-in ή φτάσετε μόνο την επόμενη μέρα, φροντίστε να το ενημερώσετε με τον πάροχο του καταλύματος, ώστε να γνωρίζει πότε να σας περιμένει για να αποφύγετε την ακύρωση της κράτησής σας ή τον πάροχο καταλύματος να χρεώσει ένα όχι - χρέωση προβολής.

Δεν επιτρέπεται να αλλάξετε κανένα όνομα σε οποιαδήποτε κράτηση και τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες (άνω των 18) στην αρχική κράτηση πρέπει να παραμείνει, εκτός εάν εμποδίζεστε να ταξιδέψετε για λόγους που δεν ελέγχουν και όχι απλώς λόγω αλλαγής γνώμης.

Εάν ακυρώσετε, θα πρέπει να πληρώσετε τυχόν χρεώσεις που προέκυψαν πριν από την ακύρωση και τυχόν καταθέσεις που καταβλήθηκαν για τυχόν προκρατημένα αντικείμενα ή υπηρεσίες.
Κάνοντας κράτηση με έναν πάροχο καταλύματος, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τη σχετική πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης αυτού του παρόχου καταλύματος. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες τιμές, χρεώσεις ή ειδικές προσφορές δεν είναι επιλέξιμες για ακύρωση, επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή. Ενδέχεται επίσης να χρεωθείτε με έναν ισχύοντα δημοτικό/τουριστικό φόρο όταν βρίσκεστε στον προορισμό και ενδέχεται να συνεχίσετε να επιβαρύνεστε με αυτό το τέλος από τον πάροχο του καταλύματος σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία κράτησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας της επιλογής σας για τυχόν τέτοιους όρους πριν κάνετε την κράτησή σας.

Καθυστερημένη πληρωμή, λανθασμένα στοιχεία τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, μη έγκυρες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή ανεπαρκή χρήματα θα έχουν ως αποτέλεσμα την αυτόματη ακύρωση της κράτησής σας. Η πλήρης πληρωμή πρέπει να ληφθεί πριν από την προθεσμία ακύρωσης. Μόλις γίνει η πλήρης πληρωμή, η κράτηση δεν επιστρέφεται.

Διακυμάνσεις νομισμάτων

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αύξηση στο κόστος για εμάς, που προκαλείται από διακυμάνσεις στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, κυβερνητικές ενέργειες ή αλλαγές στους ναύλους αεροπορικών ή πορθμείων, θα απορροφήσουμε μόνο 2% μεταβολή. Θα σας ζητηθεί να καλύψετε οποιαδήποτε αύξηση πάνω από 2% και 10%.

Αλληλογραφία και Επικοινωνία

Κάνοντας μια κράτηση μαζί μας, συμφωνείτε να λαμβάνετε email με λεπτομέρειες σχετικά με την κράτησή σας. Ενδέχεται επίσης να συνεχίσουμε με αιτήματα για κριτικές και άλλες προωθητικές πληροφορίες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτές τις επικοινωνίες ανά πάσα στιγμή, αλλά θα συνεχίσουν να αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται ειδικά με την κράτησή σας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα ενημερώνεστε για τυχόν πιθανές αλλαγές στην κράτησή σας. Για να ολοκληρώσετε και να ασφαλίσετε δεόντως την κράτησή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σωστή και έγκυρη διεύθυνση email στην οποία έχετε πρόσβαση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπεύθυνοι και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να επαληθεύσουμε τυχόν λανθασμένη ή ορθογραφική διεύθυνση email ή ανακριβείς ή λανθασμένους αριθμούς τηλεφώνου ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

του Ομίλου Kimonas

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.

Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι κράτησης και οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτούς (συμπεριλαμβανομένων όλων των μη συμβατικών διαφορών ή αξιώσεων) διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο και υπόκεινται στη δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων.

Οι Όροι Χρήσης ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 24 Ιανουαρίου 2024.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.