Τορεμολίνος

Γκέι Τορεμολίνος

Το Torremolinos φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γκέι σκηνή στην Costa del Sol στην Ισπανία

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Τορεμολίνος

Σχετικά με εμάς Τορεμολίνος

Η πολυσύχναστη γκέι περιοχή του Τορεμολίνος είναι επικεντρωμένη La Nogalera, που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά αυτής της παραθαλάσσιας ισπανικής πόλης. Με την πληθώρα των φιλόξενων μπαρ, κλαμπ και παραλιών, δεν είναι περίεργο που η La Nogalera θεωρείται η ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα του Costa del Sol. Εδώ θα βρείτε σημαίες ουράνιου τόξου να κυματίζουν περήφανα, που σηματοδοτούν έναν ασφαλή και περιεκτικό χώρο για τους ταξιδιώτες LGBTQ+ για να αγκαλιάσουν πλήρως το πνεύμα των διακοπών τους.

Είναι το Torremolinos ή το Benidorm η ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα;

Ενώ το Benidorm έχει μια μεγάλη γκέι σκηνή, το Torremolinos βασιλεύει ως ο πιο ζωντανός γκέι προορισμός στην Costa del Sol. Οι παρελάσεις υπερηφάνειας και τα φεστιβάλ του, όπως το Circuit Festival, προσελκύουν γλεντζέδες από όλη την Ευρώπη. Το Torremolinos διαθέτει επίσης πάνω από 30 γκέι μπαρ και κλαμπ, πολλά ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ιδανικά για χορό μέχρι το ξημέρωμα κάτω από τους Ισπανούς σταρ.

Gay Torremolinos - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Τορεμολίνος

Τορεμολίνος Εκδηλώσεις

 • Τορρεμολίνος Gay Pride

  Torremolinos Pride 2024: events, parade & hotels

  Λεπτομέρειες

  Κυρ, Μάιος 26

 • img

  MAD.BEAR Beach 2024

  Λεπτομέρειες

  Παρ, 9 Αυγούστου

Τορεμολίνος Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Torremolinos από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τορεμολίνος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας