Γκέι Κάλγκαρι

Γκέι Κάλγκαρι

Το Κάλγκαρι είναι μια μεγάλη κοσμοπολίτικη πόλη με φιλική γκέι σκηνή και πολύ λάδι. Αυτή η πόλη είναι επίσης γνωστή ως "Cowtown".

Τι υπάρχει σήμερα

Κάλγκαρι

About Κάλγκαρι

Οι δρόμοι του Κάλγκαρι είναι γεμάτοι από ανεξάρτητα καφενεία, βιολογικά εστιατόρια και όλο και περισσότερες γκαλερί και μουσεία. Η πόλη διαθέτει επίσης μία από τις πιο συναρπαστικές σκηνές νυχτερινής ζωής στον Καναδά και οι επισκέπτες θα βρουν μια εκλεκτική και ποικίλη ποικιλία χώρων. Σε στενή σύνδεση με τα περίχωρά της, η πόλη είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα κοντινά Βραχώδη Όρη και να συμμετάσχετε στις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρονται σε αυτήν τη φυσικά εκπληκτική περιοχή.

Το Κάλγκαρι είναι μια πόλη με την καρδιά της κοινότητας και η γκέι σκηνή εδώ δεν διαφέρει. Η αίσθηση της σύνδεσης και της ένταξης στην ομοφυλοφιλική σκηνή της πόλης είναι προφανής όταν επισκέπτεστε το Κάλγκαρι. Ενώ η γκέι σκηνή εδώ μπορεί να είναι μικρότερη από ό, τι σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά, δεν είναι λιγότερο φιλόξενη και ζωντανή. Υπάρχει μια σειρά από γκέι μπαρ και κλαμπ σε όλη την πόλη και οι gay ταξιδιώτες θα βρουν μια πληθώρα φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία και χώρους.

Trending ξενοδοχεία σε Κάλγκαρι

Κάλγκαρι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Κάλγκαρι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κάλγκαρι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας