Γκέι Κάλγκαρι

Γκέι Κάλγκαρι

Το Κάλγκαρι είναι μια μεγάλη κοσμοπολίτικη πόλη με φιλική γκέι σκηνή και άφθονο λάδι. Αυτή η πόλη είναι επίσης γνωστή ως "Cowtown".

Σχετικά με το Κάλγκαρι

Οι δρόμοι του Κάλγκαρι είναι γεμάτοι από ανεξάρτητα καφενεία, βιολογικά εστιατόρια και όλο και περισσότερες γκαλερί και μουσεία. Η πόλη διαθέτει επίσης μία από τις πιο συναρπαστικές σκηνές νυχτερινής ζωής στον Καναδά και οι επισκέπτες θα βρουν μια εκλεκτική και ποικίλη ποικιλία χώρων. Σε στενή σύνδεση με τα περίχωρά της, η πόλη είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα κοντινά Βραχώδη Όρη και να συμμετάσχετε στις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρονται σε αυτήν τη φυσικά εκπληκτική περιοχή.

Το Κάλγκαρι είναι μια πόλη με την καρδιά της κοινότητας και η γκέι σκηνή εδώ δεν διαφέρει. Η αίσθηση της σύνδεσης και της ένταξης στην ομοφυλοφιλική σκηνή της πόλης είναι προφανής όταν επισκέπτεστε το Κάλγκαρι. Ενώ η γκέι σκηνή εδώ μπορεί να είναι μικρότερη από ό, τι σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά, δεν είναι λιγότερο φιλόξενη και ζωντανή. Υπάρχει μια σειρά από γκέι μπαρ και κλαμπ σε όλη την πόλη και οι gay ταξιδιώτες θα βρουν μια πληθώρα φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία και χώρους.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Κάλγκαρι

Περιηγήσεις στο Κάλγκαρι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Κάλγκαρι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας