Γκέι Έντμοντον

Γκέι Έντμοντον

Το Έντμοντον, πρωτεύουσα της επαρχίας Αλμπέρτα του Καναδά, είναι γνωστό για το ιστορικό του φρούριο, τα σύγχρονα ορόσημα και τις γκαλερί τέχνης. Η πόλη έχει μια μικρή γκέι σκηνή.

Σχετικά με το Έντμοντον

Το Έντμοντον είναι κάτι περισσότερο από την πολιτική πρωτεύουσα της Αλμπέρτα. με πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ να διοργανώνονται όλο το χρόνο, μια ανθισμένη σκηνή τέχνης και ένα διαφορετικό φυσικό τοπίο, η πόλη είναι μια ομάδα δραστηριοτήτων παρά τις ψυχρές θερμοκρασίες της. Το Έντμοντον έχει μια από τις πιο πειραματικές και καινοτόμες σκηνές φαγητού στη Βόρεια Αμερική, με μια σειρά από μοναδικά εστιατόρια και πολυτελή εστιατόρια. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν τη γύρω έρημο, είτε πρόκειται για ταξίδι στο νησί Elk είτε για απογευματινό σκι αντοχής μέσω αρχαίων δασών.

Η γκέι σκηνή στο Έντμοντον είναι μικρή, αλλά σίγουρα αξίζει να το εξερευνήσετε. Μερικά μεγάλα γκέι μπαρ και πολλές εκδηλώσεις LGBT + αποτελούν τη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης και παρόλο που είναι περιορισμένοι, αυτοί οι χώροι αποτελούν θησαυρούς της ένταξης, της διασκέδασης και της υπερηφάνειας. Η πόλη διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό κέντρο υπερηφάνειας, από το οποίο οι οργανισμοί συνεργάζονται σε προγράμματα που στοχεύουν στον πληθυσμό LGBT + της πόλης.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Έντμοντον

Περιηγήσεις στο Έντμοντον

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Έντμοντον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας