Γκέι Βερολίνο

Γκέι Βερολίνο

Η ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα της Γερμανίας και, αναμφισβήτητα, η παράξενη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το Βερολίνο φιλοξενεί γκέι μπαρ και κλαμπ που ανταγωνίζονται οτιδήποτε μπορεί να βρείτε σε άλλες μεγάλες πρωτεύουσες.

Πληροφορίες για το Βερολίνο

Γκέι Βερολίνο

Gay Berlin - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Βερολίνο χαιρετίστηκε ως η πιο γκέι πόλη στη γη τη δεκαετία του 1920. Έχει ανακτήσει το στέμμα του τα τελευταία χρόνια. Άλλες μεγάλες πόλεις μπορεί να έχουν μεγάλες γκέι σκηνές, αλλά πουθενά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Βερολίνο. Έχει την πιο ηδονιστική γκέι σκηνή στον κόσμο. Το Βερολίνο υπερηφανεύεται για την κουλτούρα οτιδήποτε πηγαίνει και αυτό αντικατοπτρίζεται στους ομοφυλόφιλους κρουαζιέρες, τις σάουνες, τα κλαμπ και τα μπαρ. Η νυχτερινή ζωή του Βερολίνου κάνει το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη να φαίνεται ήσυχο.

Το Schöneberg είναι το κύριο κέντρο της γκέι σκηνής του Βερολίνου. Είναι γεμάτο με μπαρ και κλαμπ. Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκέι σκηνή στο Kreuzberg / Friedrichshain - το σπίτι του θρυλικού Berghain. Δίπλα στο Berghain θα βρείτε το Laboratory, το πιο διαβόητο gay κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Η γκέι σκηνή του Βερολίνου είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί να είναι αρκετά ακραία. Υπάρχουν πιο χαμηλού τύπου γκέι μπαρ στο Βερολίνο, όπως η Heile Welt, αν θέλετε μια πιο χαλαρή εμπειρία. Αλλά αν ψάχνετε κάτι περισσότερο, τότε το Βερολίνο είναι το κατάλληλο μέρος.

Δημοφιλή ξενοδοχεία στο Βερολίνο

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Βερολίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Βερολίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Βερολίνο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Βερολίνο σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας