Γκέι Μπαλί

Γκέι Μπαλί

Τα όμορφα τοπία, οι αμμώδεις παραλίες και η φιλική γκέι σκηνή κάνουν το Μπαλί έναν από τους πιο δημοφιλείς γκέι προορισμούς της Ασίας.

Σχετικά με το Μπαλί

#bali-gay-resorts-in-other-περιοχές

Gay Bali - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Μπαλί είναι γνωστό ως η χώρα των θεών. Είναι ένας τόπος μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Θα βρείτε ηφαίστεια, ορυζώνες και αρχαίους ναούς. Οι παραλίες παγκόσμιας κλάσης και τα κύματα είναι ιδανικές για σέρφινγκ. Θα βρείτε πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία και θέρετρα, καθώς και μια ζωντανή σκηνή μπαρ.

Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στο Μπαλί έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά το Μπαλί παραμένει κάτι σαν όαση. Έχει μια γκέι σκηνή αλλά είναι διακριτική. Οι άνθρωποι του Μπαλί είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι στους τουρίστες. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι κακόβουλες. Τούτου λεχθέντος, το Μπαλί είναι ένας τροπικός παράδεισος που δεν πρέπει να χάσετε. Το Μπαλί είναι σίγουρα το πιο φιλόξενο μέρος της Ινδονησίας για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Ξενοδοχεία με τάσεις στο Μπαλί

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Μπαλί

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μπαλί από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Μπαλί σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές