Γκέι Μπολόνια

Γκέι Μπολόνια

Η Μπολόνια, μία από τις πλουσιότερες πόλεις της Ιταλίας, είναι γνωστή για τα καλλιτεχνικά της μνημεία, το υπέροχο φαγητό, το θέατρο και τις παραστατικές τέχνες.

Σχετικά με την Μπολόνια

Gay Bologna - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Μπολόνια είναι ένας από τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους της Ιταλίας. Ως μία από τις λιγότερο επισκέψιμες πόλεις στην Ιταλία, θα είστε απαλλαγμένοι από σμήνη τουριστών. Η Μπολόνια είναι μια πλούσια πόλη που μπορεί να υπερηφανεύεται για το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης και είναι η πατρίδα του λαζάνια alla bolognese.

Θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή στη Μπολόνια. Έχει ένα μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό. Το κύριο γκέι μπαρ και κλαμπ στην Μπολόνια ονομάζεται Red. Είναι σίγουρα το κατάλληλο μέρος.

Εξερευνήστε τις γκαλερί, τα καταστήματα και τα εστιατόρια γύρω από την Piazza Maggiore, τον κύριο εμπορικό κέντρο των πόλεων. Φυσικά, η τοπική κουζίνα είναι ένα σημαντικό σημείο. Οι Foodies θα πάνε καλά στην Μπολόνια - ανατολικά όσο Lasagna μπορείτε.

Περιηγήσεις στην Μπολόνια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπολόνια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στη Μπολόνια Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας