Γκέι Μαυρίκιος

Γκέι Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος είναι ένα ειδυλλιακό νησί στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 500 μίλια από την ακτή της Μαδαγασκάρης. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Αφρική και είναι σχετικά φιλόξενος για τους γκέι ταξιδιώτες.

Σχετικά με τον Μαυρίκιο

Σεϋχέλλες

Gay Mauritius - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Ο Μαυρίκιος είναι ένας όμορφος προορισμός νησιών στον Ινδικό Ωκεανό. Με άφθονο πράσινο και απίστευτες παραλίες, το φημισμένο ορεινό τοπίο είναι το τέλειο σκηνικό των λιμνοθάλασσων και των υφάλων που περιβάλλουν το νησί.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνουμε στον Μαυρίκιο από κάποιους άλλους προορισμούς στον Ινδικό Ωκεανό, όπως οι Μαλδίβες ή οι Σεϋχέλλες. Μπορείτε να κολυμπήσετε με δελφίνια ή να εξερευνήσετε το τροπικό δάσος. Στο Εθνικό Πάρκο Black River Gorges, θα μπορείτε να δείτε απίστευτη φύση και άγρια ​​φύση, συμπεριλαμβανομένης της ιπτάμενης αλεπούς.

Εάν η κατάδυση σας ενδιαφέρει, ο Μαυρίκιος διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους στον κόσμο.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μαυρίκιος

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Μαυρίκιο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στον Μαυρίκιο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Οδηγός Βίντεο

Πόσο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους είναι ο Μαυρίκιος;

Η σοδομία είναι παράνομη στον Μαυρίκιο. Μια πρόσφατη απόπειρα ανατροπής του νόμου ήταν ανεπιτυχής. Έτσι θα μπορούσατε, θεωρητικά, να συνεχίσετε να συλλαμβάνετε το σεξ στον Μαυρίκιο. Αλλά αυτός ο δρακόντειος νόμος επιβάλλεται σπάνια.

Στην πραγματικότητα, ο Μαυρίκιος υπέγραψε μια κοινή δήλωση του ΟΗΕ με την οποία ζητείται να σταματήσει η διάκριση κατά των ΛΟΑΤ +. Ο Μαυρίκιος έχει ακόμη θεσπίσει νόμους για την προστασία των ΛΟΑΤ + ατόμων από διακρίσεις στο χώρο εργασίας. Η ρητορική μίσους είναι επίσης παράνομη.

Ανεξάρτητα από αυτούς τους νόμους, ο πολιτισμός είναι γενικά συντηρητικός. Οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονται συχνά σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας στον Μαυρίκιο. Οι κοινωνικές συμπεριφορές αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς όλο και πιο φιλελεύθεροι νόμοι δίνουν στους ομοφυλόφιλους περισσότερα δικαιώματα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος πριν οι ομοφυλόφιλοι Μαυρίτες να νιώσουν άνετα να ζήσουν ανοιχτά.

Διαβάστε περισσότερα στο δικό μας Οδηγός Gay Mauritius.