Γκέι Άμστερνταμ

Γκέι Άμστερνταμ

Εξερευνήστε το gay Amsterdam με τον οδηγό μας για τα καλύτερα γκέι μπαρ, κλαμπ, σάουνες, κρουαζιερόπλοια, καταστήματα, υπέροχα ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Σχετικά με το

Gay Amsterdam - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Άμστερνταμ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια από τις πιο ζωντανές, ζωντανές και χωρίς αποκλεισμούς σκηνές gay της Ευρώπης. Η πρωτεύουσα των Κάτω Χωρών υπήρξε προμαχώνας του πολιτισμού LGBT + για αιώνες και έχει δει την κοινότητά της να επιβιώνει και να ανθίζει μπροστά σε πολιτικές και κοινωνικές αντιξοότητες. Σήμερα, το Άμστερνταμ διαθέτει μερικά από τα καλύτερα γκέι κλαμπ, μπαρ και ξενοδοχεία στον κόσμο, προσφέροντας στους γκέι ταξιδιώτες μια πραγματικά μοναδική και συναρπαστική επίσκεψη.

Γνωστή ως «η Βενετία του Βορρά» λόγω των διακριτικών καναλιών και των στενών γεφυρών του, το Άμστερνταμ είναι μια από τις πιο γοητευτικές και επίσης συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο, προσφέροντας κάτι για το γούστο όλων. Η πόλη είναι επίσης πλούσια σε πολιτισμό και τέχνη, με μια γκαλερί, μουσεία και εκθεσιακούς χώρους που προβάλλουν την καλύτερη τέχνη από την Ολλανδία και πέρα. Τα κύρια αξιοθέατα περιλαμβάνουν το σπίτι της Άννας Φρανκ, το Μουσείο Βαν Γκογκ και το Μουσείο Σεξ.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Άμστερνταμ

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Άμστερνταμ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Άμστερνταμ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Άμστερνταμ Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Άμστερνταμ σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας