Γκέι Λισαβόνα

Γκέι Λισαβόνα

Πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και η παλαιότερη πόλη της Δυτικής Ευρώπης. Εξερευνήστε το πολύχρωμο αστικό τοπίο της Λισαβόνας, τον σύγχρονο πολιτισμό και την ακμάζουσα γκέι σκηνή.

Σχετικά με τη Λισαβόνα

Πορτογαλία, Λισαβόνα, αρχιτεκτονική

Gay Lisbon - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Λισαβόνα είναι μια πόλη σε άνοδο. Κάποτε θεωρήθηκε μια γοητευτική αλλά κουρασμένη πόλη. Τώρα είναι μια από τις αναδυόμενες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Τα χαμηλά ενοίκια, ο τέλειος καιρός και η εξαιρετική κουζίνα έχουν χρησιμεύσει ως σημαντική κλήρωση. Η Λισαβόνα διατηρεί ακόμα μερικές από τις ξεθωριασμένες γοητείες της, αλλά βρίσκεται στη διαδικασία της εξευγενισμού. Η Μαντόνα μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβόνα.

Η Λισαβόνα έχει μια αυξανόμενη γκέι σκηνή. Προσελκύει περίπου 3 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Η Λισαβόνα έχει πλούσια ιστορία - ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της πορτογαλικής αυτοκρατορίας. Υπάρχουν πολλά ιστορικά κτίρια για εξερεύνηση και περίεργα μουσεία. Μπορείτε να φάτε ένα μεγάλο γεύμα και να γεμίσετε το ποτό σας ενώ πληρώνετε εξαιρετικά λίγο. Η Λισαβόνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ευρωπαϊκό διάλειμμα στην πόλη.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Λισαβόνα

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Λισαβόνα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Λισαβόνα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις της Λισαβόνας Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στη Λισαβόνα σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές