Γκέι Βαρκελώνη

Γκέι Βαρκελώνη

Μια τεράστια γκέι σκηνή, υπέροχες αμμώδεις παραλίες και εκπληκτικά ιστορικά αξιοθέατα καθιστούν τη Βαρκελώνη έναν από τους πιο δημοφιλείς γκέι προορισμούς στην Ευρώπη.

Για τη Βαρκελώνη

Γκέι Βαρκελώνη

Gay Barcelona - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Βαρκελώνη φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες σκηνές gay στον κόσμο. Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ της Βαρκελώνης απλώνονται σε όλη την περιοχή Eixample - επίσης γνωστή ως περιοχή "Gaixample". Θα βρείτε οικεία, αριστοκρατικά γκέι μπαρ, ηδονιστικά νυχτερινά κέντρα και κρουαζιέρες γεμάτες δράση. Η Βαρκελώνη μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τον ήλιο όλο το χρόνο και μια μεγάλη λωρίδα παραλιών κατά μήκος της ακτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοφιλείς παραλίες γκέι, συμπεριλαμβανομένων των Nova Icaria, San Sebastià & Barceloneta, και η παραλία γυμνιστών Mar Bella. Θα δείτε μερικούς από τους πιο όμορφους ανθρώπους στη γη να κάνουν την επιχείρησή τους κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.

Το Sitges είναι η πιο gay πόλη της Ευρώπης και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη Βαρκελώνη. Ο συνδυασμός της Βαρκελώνης και του Σίτζες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια με δύο κέντρα για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Θάλασσα, ήλιος, εκπληκτικό φαγητό και ατελείωτες καραμέλες. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου για εξερεύνηση. Η Βαρκελώνη είναι επίσης γεμάτη με πολιτιστικά αξιοθέατα, από τα μεγάλα κτίρια του Γκαουντί έως το Μουσείο Ερωτικής Τέχνης.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Βαρκελώνη

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βαρκελώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις της Βαρκελώνης Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στη Βαρκελώνη σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές